Youtube'de birçok marka ve modelin detaylı-detaysız inceleme videoları bulunuyor. Göz attınız mı bilmem ama zamanınızı ayırıp şu videoyu izlerseniz telefon hakkında aklınızda soru işareti kalacağını sanmıyorum.
Youtube'daki bazı ürün inceleme videoları firmalarla olan yakın ilişkileri nedeniyle ürünlerin olumlu yanlarını öne çıkartıp olumsuz yanlarını söylemiyorlar bile. Taraflı olmayan inceleme videoları daha iyi fikir verir, benim paylaştığım linkteki adamları ben uzun zamandır takip ediyorum ve ürünlerin olumlu-olumsuz bütün yanlarını söylüyorlar, sürekli övüp duranlardan değiller yani. Varsa bi handikapı muhakkak o videoda duyarsınız bence. Onun dışında Samsung falan önermem zira herkesin elinde var sanki Kızılay bedava dağıtmış gibi, bunun yanı sıra malzemesi de kaliteli değil. Farkınız olsun isterseniz Samsung dışındaki markalara yönelebilirsiniz. İlle de marka olsun demiyorsanız ve en geç 2 yıl sonra değiştirmek isteyeceğinizi bildiğiniz bir ürüne fazla para harcamak istemiyorsanız General Mobile tercih edebilirsiniz, Discovery serisi var onun da. Bunun yanı sıra Huwaei'nin Ascend modelleri var ve çok da pahalı değil, onlara yönelebilirsiniz. Ödemekte zorlanacağınız telefonları satın almayın zira 1750 gibi uçuk rakamlar dar gelirli insanın belini büker, bunu da buraya eklemek istedim. Telefonu gösteriş amacına göre değil kullanım amacına göre satın almanız mantıklı.