rakadaslar bende hayit tabletleri kullandim ama etki etmedi,gecen gun tekrar eczaneden almak istedim,duzensiz gelen reglim icin.ezcaneci bana hayitin sadece menepoz doneminde kullanilabilecedgini solyedi.ben kendi sorunumada civanpercemi cayi ile cozum buldum 6 aydan beri adetlerim tam gunu gunune olmasada geliyor.zamanla duzene girecegini umuyorum.sevgiler..
cnm hayıt kullanıpta lh düşüren arkadaşlar bir dahaki aya birden yükjseldiğini söylüyorlar. yani bir anda yükselebilir. diane ilaçmıdır yoksa bitkimi eğer ilaçsa dr konuş bitki ise lokman hekime danışmanı tavsiye ederim.
canım cumartesi sınav var nete pek giremiyorum kıymetlimiz nasıl nasıl gidiyor hamilelik ayşeyi merak ediyorum acaba bu ay bişey varmı? yanılmıyorsam adet tarihi 6 sıydı. bu ayda soğan kürü yaptım bu gün son gün duanı benden eksik etme duam sizlerle :)
canım cumartesi sınav var nete pek giremiyorum kıymetlimiz nasıl nasıl gidiyor hamilelik ayşeyi merak ediyorum acaba bu ay bişey varmı? yanılmıyorsam adet tarihi 6 sıydı. bu ayda soğan kürü yaptım bu gün son gün duanı benden eksik etme duam sizlerle :)
kızlar ben hayıt tohumu içtim adet düzensizliği için 10. günde adet oldum ve ayrıca benm adet dnemim çok sancılı geçerdi ama hafif bi bel ağrısıyla karın ağrısı oldu o kdr bu konuda tavsiye ederim bugn adetimin ikinci günü çok feci baş dnmeleri oluyo bu çayla ilgili olarblir mi?
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
uzun süredir yazamıyorum çünkü evde yani annemlerde internet yok...hamile kalamadım bu ay ama gene çok şükür tam gününde hasta oldum..bu ay hamile kalma gibi bir olasılığım yok çünkü eşimle 1 ay ayrı kalacağız..ümidim eylüle kaldı.. hiç bi kürü kullanmıyorum kızlar annem niye kullanacaksın diye korkuyorum..önümüzdeki ay kendi evimize taşınınca başlıcam..kadriyecim hamilelik nasıl gidiyor iyi bak bebişe...fırsat bulduğumda yazarımkızlar kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?