Lh hayıtla düşermi

ben 1 haftadır içiyorum hayıt tohumunu geçen ay lh 20 çıkmıştı.yarın tahlil yaptırıcam ama 1 hafta da etki etmemiştir herhalde.umarım düşmüştür senin lh kaç.bu arada araştırdım lh nasıl düşer diye hayıt tohumunun iyi geldiği yazıyordu her sitede ama en az 1 kaç ay kullanmak gerekiyor bence

fsh : 5.85 lh:8.46 canım yarın bana yaz bakalım bir değişiklik varmı tabi bir haftada mucize olur umarım düşmüştür öptüm canım

canım ne haber tahlilin nasıl çıktı merak ettim

gittim geldim istenilen düzeyde değil ama en azından 20 den 11 e düşmesi güzel.önümüzdeki ay tekrar gideceğim kontrole o zamana kadar hayıt kullanmaya devam edeceğim.inanıyorum daha da düşecek..sende inan melsercim..iyi akşamlar

çok sevindim ya bir haftadır kullanıyorum demiştin hadi hayırlısı inşallah bu hayıt hepimize şifa olur

tabiki veririm gelecek ay yaprıracağım ama inşallah gerek kalmaz :)

günaydın..umarım gerek kalmaz..bu arada hayıt tohumunu nasıl içiyorsun ben bir bardak kaynamış suyun içine 1 çay kaşığı tohumu koyuyorum ılıdığı zaman süzüp içiyorum..günde iki kere içiyorum..

ben bir tatlı kaşığı çekilmiş hayıt tohumunu koyup bardağımın üzerini kapıyorum demleniyor ılıyıncada içiyorum (günde iki kez)

bu lh ne oluyor benmkine bakmisti cilt doktoru hormon testi istedigimde fsh ye bakmadi ama birsey yok deid acaba fsh nin yuksek oldugu anlasilirmiydi

bu lh ne oluyor benmkine bakmisti cilt doktoru hormon testi istedigimde fsh ye bakmadi ama birsey yok deid acaba fsh nin yuksek oldugu anlasilirmiydi

canım fsh değerin kaçtı bilmiyorum lh hormonunun fsh hormonundan düşük olması gerekiyor benim fsh hormonunda yüksek olduğu için hayıt kullanıyorum

hayır canım denizlili değilim

memleket denizli yazdığı için sordum..bu arada hayıt tohumun yanında başka bir bitki kullanıyor musun?ben arslanpençesini kullanıyorum.hormonları dengeleme gibi bir özelliği varmış..umarım bu ay bizim lh dengeler de birkaç ay içinde mutlu sona ulaşırız.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım ben bu ay soğan kürü,bal tarçın çörekotu karışımı(günde sadece 1 çay kaşığı) bal arı sütü polen veee hayır tohumu soğan kürü tabiki pcos için ballı karışımlar yumurtlamak için :) hayıt ise lh için allah sanada bana da tüm şifa arayanlara da şifa versin canım birde umarım bu ay mutlu sona ulaşırız aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kendimi yürüyen aktar gibi hissediyorum:)bal karışımını bende kullanıyorum..sende kilo problemi var mı?bende yok.araştırdığım diğer sitelerde bayanların büyük bir kısmında kilo problemi var.pco il alakalı bir durummuş.inşallah yaza güzel haberlerle merhaba deriz..33 aylık evliyiz ilk defa annem bugün bana bize bir hediye vermeyi düşüünmüyor musunuz dedi?çok üzüldüm..annemlere bile söyleyemiyorum..ne kötü bir durummuş..umarım bu üzüntüler en kısa sürede sonnnn bulur...

melser özelden yazmışsın ama ben özeline yazamıyorum (mesaj 50 yi geçmediği içinmiş)
benim ilk ay fsh 6.32 ikinci ay 6.38 doktor normal değerler içinde dedi.

canım şöyle 2 kilo verirsem ideal olurum kilo problemim kalmaz.. Bana çevrem gülüyor artık aktara gitmayelim sende herşey var diye:) bu arada neredeyse 4. yılımızı tamamlayacağız 6 ay dır bebek istiyoruz çünkü öncesinde vajinismus lanetiyle uğraştım tek sorunum o sanıyordum meğer neler varmışşşş benimde ailem bilmiyor, sadece kayınvalidem ve görümcem durumdan haberdar benim ailem neredeyse her ay soruyor eeee varmı bişey diye haklılar sorun yok diye yalan söylüyorum... İnan bende çooook üzülüyorum ama umudumu yitirmiyorum sende yitirme inşallah güzel haberler veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…