Gebeliğe Hazırlık Lh testi adete 3 gün kala pozitif çıktı hamilelik var mıdır?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki tekrar kan testi verdiniz mi
Kan testi pazartesi normal gebelik testinde çift çizgi görünce vermeye gittim düşük çıktı dedim en azından regl tarihimi bekliyim olmazsam giderim regl tarihim bugün olmadım ama testler negatif çözemedim açıkçası kan vermeye gidicek gücüm kalmadı artık başka sağlıksal anlamdada verdim çünkü testler negatif çıkınca hevesim gitti.

Canım ben dün adetden çıktı bügün ovalsyon testi yaptım ilk denemem fazla anlamıyom
T çizgisi c çizgisi kadar koyu yada daha koyu olana kadar teste devam edin, çift çizgiyi görünce çatlama olana kadar beraberlik olsun+ çatlama günü dahi, çatlama gününu testiniz bu haline dönünce çatlama olmuş oluyor ordan anlayabilirsiniz

Merhaba benimde ayın 22 sinde adet olmam gerekiyor ve testim bugün böyle hafif kızarmaya başlamış gebelik olabilir mi acaba

Resim attım baktınız mı

Eklentiler

• IMG_8620.webp
    55,1 KB · Görüntüleme: 9
Bugün pikten itibaren geçen 7.gün.
Döngümün 25.günü adetime 10 gün kaldı.
Ovülasyon testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı. Yine gebelik olmadı mı diye üzüldüm. Ovü ile gebeliğini öğrenenler yumurtlamadan sonraki kaçıncı gün pik gibi gördü bunu merak ediyorum

Merhaba tam bilmiyorum ama, eğer gebelik varsa(inşallah vardır tabi)adetinize 2 3 gün kala pik olmaya başlar diye düşünüyorum, benim adetim 3 gün var bugün rastgele ovulasyon yaptım kızarmaya başlamış inşallah gebelik vardır, inşallah sizdede bendede gebelik oluşur

Ay hadi inşallah ben de biraz daha sabredip adete iki gün kala falan ovü yapayım tekrar o zaman teşekkür ederim yanıt için

Aslında birinci çizgi çok koyu ama resmi öyle çıkmış ben yarın gene tutucam ertesi gün gene çünkü doktor bana klomen verdi adetin 3 günü iç dedi 5 günde biter 3 yada 5 gğn sonra yumurta çatlar ilişkiye gir dedi

Hangi inositolü kullandınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…