LH TESTİ KOYU ÇIKTI

lemonade06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2022
275
135
33
Merhaba kızlar,

Bu sabah yaptığım LH testi 2 dk içerisinde kıpkırmızı çıktı. Evde gebelik testi olmadığı için ovülasyon testi kullandım. Bugün adet günüm normalde 28 günde bir olurum 30.gündeyim şu an. Böyle olup hamile olduğunu öğrenen oldu mu? Cevaplar için teşekkür ederim.

Eklentiler

• IMG_5787.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 146
Bende hamileliğimde adet günümden 4 5 gün önce lh testi yapmıştım koyu çıkmıştı ordan şüphelenip bir iki gün sonra gebelik testi yaptığımda pozitif gördüm bazen lh testi önden yakalayabiliyor pcos değilseniz yumurtlamanız düzenliyse tabi ama elinizde test varsa hemen bir gebelik testi yapın

Hamile olabilirsin canım

Akşam yapacağım canım işteyim şu an hem akşama kadar beklemiş olurum regl olacak mı diye heyecanlandım açıkçası

Bende gebe kaldığımda lh testi yapmıştım deneme amaçlı pik çıkmıştı. Pcos falan yoksa gebelik olabilir hayırlı olsun

Bende gebe kaldığımda lh testi yapmıştım deneme amaçlı pik çıkmıştı. Pcos falan yoksa gebelik olabilir hayırlı olsun
Yok canım pcos ama olursa büyük sürpriz olacak. Nerdeyse 2 yıldır hiçbir şekilde olmamıştı sperm kaynaklı. Çok yorulduğum bir anda gelmiş olacak. Hayırlısı olsun

Benimde aynı şekilde regl a 4 gün kala dün akıntı gelınce ovulasyon testı yaptım cok koyu cıktı bende gebelık testi yapmak için bekliyorum. 3 gün kaldı regl gününe. Hamılelık testi yapınca sonucunuzu yazar mısınız. Birebir aynıyız şuan. Benmde 28gün de bir oluyorum

Tabiki mutlaka yazarım

Canımmmm aşırı sevindim çok mutlu oldum test aldım akşam yapacağım ben de.
Regla 1 2 gün var benm ama kaset test pozıtıf gösterdi bir tane denedim emin olmak için yarında deneyeceğim bakalım. Büyük ihtimal sizde hamilesiniz allah gönlünüze göre versin

Ya şuna bakar mısın delircemmm ne yapacağımı bilmiyorumEki Görüntüle 3613453
Aaa çok sevindim hayırlı olsun 2 senenin sonunda mı allah hayırlı eylesın
Ya şuna bakar mısın delircemmm ne yapacağımı bilmiyorumEki Görüntüle 3613453
Eğer ilkse kımseye hemen söylemeyın cok nazara gelir bilginiz olsun. Ben ilk gebeliğimde çok sıkıntı çektim bu yuzden. Şimdi temkinliyim kimseye duyurmayacağım rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar eylesın

Evet canım tüp bebek dışında olmayacağını düşünüyordu doktorlar. Spermle alakalı sorunlar vardı. Yarın kan testi vereceğim sen doktora gittin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…