• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LH TESTİ YORUMLAMA

Canım 14 Mayıs pik olmuş gibi görünüyor büyük ihtimal o gece 12-36 saat içinde çatlamıştır. Ama sana tavsiyem çizgi koyulaşmaya başladığı günlerde günde 2 kere test yap 1 de yaptıysan bide akşamına yap kaçırabilirsin bu yüzden
Pardon az önce attığım 15 mayısmış şimdi 14 mayısı yakından atacağım

Canım 14 Mayıs pik olmuş gibi görünüyor büyük ihtimal o gece 12-36 saat içinde çatlamıştır. Ama sana tavsiyem çizgi koyulaşmaya başladığı günlerde günde 2 kere test yap 1 de yaptıysan bide akşamına yap kaçırabilirsin bu yüzden
Bu 14 mayıs

Eklentiler

• IMG_0356.webp
    IMG_0356.webp
    28 KB · Görüntüleme: 17
Aynen canım bende bu şekilde ovulasyon testi ile hamile kaldım inşallah hayırlısıyle sende tez zamanda güzel haberi alırsıninşa
İnşallah ya çok teşekkür ederim, peki sizin koyuluk nasıldı testlerinizde ?
Aynen canım bende bu şekilde ovulasyon testi ile hamile kaldım inşallah hayırlısıyle sende tez zamanda güzel haberi alırsın😚

İnşallah ya çok teşekkür ederim, peki sizin koyuluk nasıldı testlerinizde ?
Benimki c deki gibi kopkoyuydu t si de ama mesela öğlen yaptığımda seninki gibi biraz daha açık renkti akşamına tekrar yaptığımda daha koyu çıkmıştı o yüzden dedim koyulaşmaya başladığında 2 kere yap öğlen akşam olarak kaçırmazsın bu şekilde

Benimki c deki gibi kopkoyuydu t si de ama mesela öğlen yaptığımda seninki gibi biraz daha açık renkti akşamına tekrar yaptığımda daha koyu çıkmıştı o yüzden dedim koyulaşmaya başladığında 2 kere yap öğlen akşam olarak kaçırmazsın bu şekilde
Aslında koyulaşmaya başladığında akşamda yaptım ama aynı koyulukta çıkmıştı

Aslında koyulaşmaya başladığında akşamda yaptım ama aynı koyulukta çıkmıştı
Ya idrar seyrekliğine göre de değişiyor o koyuluk illa kopkoyu olmasına gerek yok hani c ye yakın koyulaşsa da yetiyor pik olmasına

Back
X