• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lh testime bakar mısınız lütfeennn

• Konu Sahibi Konu Sahibi symyvz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

symyvz

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2025
137
24
13
32
Herkese merhaba . Burda bazı yorumlarda regle 2-3 gün kala gebelik varsa Lh testinin çift çizgi çıktığını okumuştum. 20 kasım regl günüm görünüyor. Bugün leke gördüm. Aklıma yerleşme kanaması olabilir mi diye gelince Lh testi yaptım. Sonuç bu şekilde. Boşa umutlanıyorum muhtemelen ama yorumlarınız değerli 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Eklentiler

• IMG_6599.webp
    IMG_6599.webp
    60,8 KB · Görüntüleme: 33
Herkese merhaba . Burda bazı yorumlarda regle 2-3 gün kala gebelik varsa Lh testinin çift çizgi çıktığını okumuştum. 20 kasım regl günüm görünüyor. Bugün leke gördüm. Aklıma yerleşme kanaması olabilir mi diye gelince Lh testi yaptım. Sonuç bu şekilde. Boşa umutlanıyorum muhtemelen ama yorumlarınız değerli 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Adet gününüze kadar beklemenizi tavsiye ederim hayal kırıklığına uğramamak adına ve evet benim ablamda adeti gecikince ovulasyon testi ile öğrenenlerden ama 2. Çizgide çok belirgin bi şekildeymiş

Canım ben de hamile olduğumu öğrenmiştin ama t çizgisi c çizgisinden daha koyu oluyor.. tabi belli olmaz seninki belki yumurtlama akıntısı olabilir veya yeni yerleşiyor da olabilir günün geçmeden bilemeyiz insallah bebiş seninledir ❤️

Eklentiler

• IMG_7223.webp
    IMG_7223.webp
    103 KB · Görüntüleme: 21
Adet gününüze kadar beklemenizi tavsiye ederim hayal kırıklığına uğramamak adına ve evet benim ablamda adeti gecikince ovulasyon testi ile öğrenenlerden ama 2. Çizgide çok belirgin bi şekildeymiş
Ya keşke aklıma gelmeseydi de yapmasaydım diye de düşünüyorum ama yapmış bulundum işte 🤦🏻‍♀️😅 mecbur umutlanıcazzz

Back
X