- 27 Mayıs 2024
- 13
- 1
- 1
- 30
- Konu Sahibi bestelerdeyiz
-
8 Mayısta gittim, regl olduğumda tekrar gideceğim bakalım18 19 23 24 yumurtlamissin çok garip ilk defa görüyorum böyle bisey az zamanda iki kere doktora gittin mi kan verdin mi
Yumurtanın büyüklüğüyle ilgili de olabilir. 18 inden itibaren günaşırı değerlendirdiysen sorun yok zaten. Yanma batma yumurtlama belirtisi olabilir
17,18,19 ve 22 ,23,24 olarak değerlendirdim. Adet döngüm 35 40 gün olarak. Belki gebelik gelişebilir ama 10 gün daha beklemen lazım test için dediler. Çatlayacağım meraktanYumurtanın büyüklüğüyle ilgili de olabilir. 18 inden itibaren günaşırı değerlendirdiysen sorun yok zaten. Yanma batma yumurtlama belirtisi olabilir
Belirsizlik ne kadar zor yaCiddi anlamda diyorum ben böyle biseyle karsilascam her gün denerdim
Erken gebelik testi aldım, ilişkiden 5 gün sonra bile sonuç verir dedi eczacı ama dün yaptım negatif.Haziranın 12 sinde test yapsan çıkar canım
Canım çok zor iliskiden en az 11 gun sonra yapErken gebelik testi aldım, ilişkiden 5 gün sonra bile sonuç verir dedi eczacı ama dün yaptım negatif.
Bencede mantıklı inşallah bebis vardır ve seninledir Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Canım benim inşallah öyledir.. amiiiiiiinnnnnBencede mantıklı inşallah bebis vardır ve seninledir Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ne yaptınız tekrar test yaptınızmıErken gebelik testi aldım, ilişkiden 5 gün sonra bile sonuç verir dedi eczacı ama dün yaptım negatif.
Perşembe günü kan verdim doktorda varsa bile çok erken biraz daha bekleyelim dedi negatif geldi sonuç ama göğüslerimde hassasiyet arttı ve şişlik var.. test yapacağım bugün sanırım dayanamayacağım .. inş vardır bebek bakalım haber vereceğimNe yaptınız tekrar test yaptınızmı
5 gün varCanim adetine kaç gün var
Canım en güzel sonuç adet gecikmesinde oluyor. Hakkında hayırlısı olsun5 gün var
Amiiiin inşallahCanım en güzel sonuç adet gecikmesinde oluyor. Hakkında hayırlısı olsun
Öyle tabi. Ama beklemekten başka çare de yok maalesef.Amiiiin inşallahbeklemek çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?