Lh testinde bunu yaşayan oldu mu?

bestelerdeyiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2024
13
1
1
30
Merhaba kızlar. 29 nisanda regl oldum 2 mayısta bitti. 12 Mayıs itibariyle testlere başladım. Sırasıyla görselde belli. 2 kere yumurtlama olabileceğim ihtimalinden bahsedildi fakat, baktığım örneklerde benim gibi bir örnek göremedim. 8 mayısta doktora gitmiştim her şeye bakıldı hiçbir sorun yok dedi doktor, regl 2. Gününde hormon testine gel dedi. 2 gündür yumurtalıklarımda batma ve sancı var diye test yaptım negatif çıktı. Benimle aynı durumu yaşayan var mı??

Eklentiler

• IMG_1888.webp
    64,7 KB · Görüntüleme: 106
18 19 23 24 yumurtlamissin çok garip ilk defa görüyorum böyle bisey az zamanda iki kere doktora gittin mi kan verdin mi

Yumurtanın büyüklüğüyle ilgili de olabilir. 18 inden itibaren günaşırı değerlendirdiysen sorun yok zaten. Yanma batma yumurtlama belirtisi olabilir

Yumurtanın büyüklüğüyle ilgili de olabilir. 18 inden itibaren günaşırı değerlendirdiysen sorun yok zaten. Yanma batma yumurtlama belirtisi olabilir
17,18,19 ve 22 ,23,24 olarak değerlendirdim. Adet döngüm 35 40 gün olarak. Belki gebelik gelişebilir ama 10 gün daha beklemen lazım test için dediler. Çatlayacağım meraktan

Ciddi anlamda diyorum ben böyle biseyle karsilascam her gün denerdim
Belirsizlik ne kadar zor ya huni takıp gezeceğim vallahi .. eğer gebelik olmazsa regl olursam hesaplarıma göre 8 haziran gibi olmam lazım doktora gideceğim. Nedeni neymiş öğrendiğimde tekrardan yazarım belki aynı durumu yaşayan olur bilgileniriz hep beraber

Ne yaptınız tekrar test yaptınızmı
Perşembe günü kan verdim doktorda varsa bile çok erken biraz daha bekleyelim dedi negatif geldi sonuç ama göğüslerimde hassasiyet arttı ve şişlik var.. test yapacağım bugün sanırım dayanamayacağım .. inş vardır bebek bakalım haber vereceğim

Canım ovülasyon testiyle öğrenenler de oluyormuş. Onu da deneyebilirsin gebeyken pozitif çıkıyormuş ovülasyon testi çok okudum burda öyle öğrenen. Tabi bence de en sağlıklısı beklemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…