libby Burun Estetiği Ameliyatı

libby

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2010
71
39
288
İstanbul
09-11-2010 -Boğaziçi Tıp Merkezinde Veli Bey ve Yavuz Bey'e ameliyat oldum . Pazartesi günü atelim çıktı bugün de bantlarımı kendim çıkardım arkadaşlar. Burun deliklerim hala çok büyük ve birbirinden farklı, iki kaş aram hala çok şiş, burun yanlarım sanki yanaklarımla bitişik ama zamanla bunların geçeceği ümidindeyim stres yapmamaya çalışıyorum . Küçülür o burun delikleri 15. günden sonra da değil mi arkdaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
çok güzel olmuş inan endişelerinin hepsi yersiz zamanla oturuyor bu haliyle bile muhteşem görünüyor burun kenarların süper incelmiş benim hala davul gibi sanki sadece kemer alınmış gibi bence nazlanma süper valla maşallah :82:

canım merhaba geçmiş olsun bende 12 kasımda oldum veli beye :) benimde snein gibi delikler hafif büyük ama takma kafana daha çok yeni zamanla burun küçülcek delikler küçülcek morluklarda geçecek :)

morluklar için arnica kremi öneriyorum canım tekrar geçmiş olsun herşey gönlünce olsun

aysız gökyüzü :ben de arnicayı kullanıyorum tatlım .buradan bir arkadaş üzüm çekirdeği yağını önermiş 2 gündür onu da kullanmaya başladım o baya bir hızla azalttı morlukları öneriyorum arkadaşlar onu da .
teşekkür ederiim zuzula sizin resimlerinize bakarak zaten boğaziçi tıp merkezinde karar kıldım , inşallah hepimizinki istediğimiz gibi olur ama işte şu burun delikleri can sıkıyor biraz :)aceleciyim zaten bir an önce olsun göreyim istiyorum:)

evet canım o yağın faydalarını rüyarüyadan duydum bende, oda çok memnun kalmış ama şimdilik idare etmeye çalışıyorum :) önümüzdeki hafta alabilirm geçmezse benim baya azaldı buz torbası çok kullandım çünkü..

benimde deliklerim aynı değil ve büyük biraz ama geçicek ya inş :)))) hele bir iki ay olsun da DD bu arada senide bilmiyordummm veli beyin hastaları çoğalıyor mübarek :)

Son düzenleme:
:):) ben birr günde karar verdim internette araştırdım bu siteden veli beyi öğrendim ertesi gün boğaziçi tıp merkezine gittim . yarın sabah bir boşluğumuz var dediler ertesi gün de ameliyat oldum :) çok hızlı oldu benim süreç .çok şiştim çok morardım yüzüm artık patlayacakk gibi geldi.ağrım fln hiç olmadı ama işte şu görüntü kaygısı yok mu bir an önce düzelsin istiyorum . bu ara da alnımda çıkan sivilcelerle uğraşıyorum bugün gittim bir sürü bakım malzemesi aldım eskiden hiç sivilce yoktu yüzümde bu yaşta bir de sivilceyle mi uğraşcam ben ya :)

canım cildine sakın birşey yapma geçici onlar mahvedersin :S ayrıca çok çabuk karar vermişsin bravo vallaa

arkadaşlar bende burun ameliyatı olmayı düşünüyorum.aranızde prof.dr.metin önerciyi bilen varmı.önümüzdeki hafta ona muayene olucam ve çok korkuyorum

cnm bence harika olmuş bana deliklerde küçük geldi bilemem önceki halini görseydim bişey derdim ama çok beğendim cesaretinde hayran kaldım hemen karar verebilmen yani tekrar geçmiş olsun harika görünüyor burnuşundarısı benim başımaaaaaaaa

burnun cok guzel canim, iyi gunlerde kullan
sislikleri dert etme, hepimiz ayni seyleri yasadik.
icini ferah tut gececekler canim.

bence çok güzel olmuş.benim burnumu görsen çıldırırsın. çok kötü .15 ay oldu ameliyat olalı.revizyonda olamıyorum. aml.yapan doktora dava açtım.adli tıpa gitmem gerekiyor.adli tıptan sonra revizyon olucam

canım çok güzel olmuş... bende boğaziçi n de burun estetiği düşünüyorum sorması ayıp ne kadar ödedin?

harıka olmus sakın sıkıntı yapma bayıldım bır de tampon ve alcı ne zaman cıktı da bu kadar ıyı duruyor kac gunluk halı bu
?

cok gecmis olsun...ayrica burnun süpüer olmus...deliklere takilma henuz cok cok yenii zamnanla dengeleniyor esitleniyor delikler..benimde oyleydi az bise
sonra dengelendii...gule gule kullan burnusunu mucuks:) masallah

burnun guzel gorunuyor ne kadar ücret ödedini öğrenebilirmiyim acaba ..

gayet başarılı olmuş.seni rahatlatmak için filan söylemiyorum yani.o şişlikler inince daha da güzel olcak görceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…