09-11-2010 -Boğaziçi Tıp Merkezinde Veli Bey ve Yavuz Bey'e ameliyat oldum . Pazartesi günü atelim çıktı bugün de bantlarımı kendim çıkardım arkadaşlar. Burun deliklerim hala çok büyük ve birbirinden farklı, iki kaş aram hala çok şiş, burun yanlarım sanki yanaklarımla bitişik ama zamanla bunların geçeceği ümidindeyim stres yapmamaya çalışıyorum . Küçülür o burun delikleri 15. günden sonra da değil mi arkdaşlar?
burnun guzel gorunuyor ne kadar ücret ödedini öğrenebilirmiyim acaba ..09-11-2010 -Boğaziçi Tıp Merkezinde Veli Bey ve Yavuz Bey'e ameliyat oldum . Pazartesi günü atelim çıktı bugün de bantlarımı kendim çıkardım arkadaşlar. Burun deliklerim hala çok büyük ve birbirinden farklı, iki kaş aram hala çok şiş, burun yanlarım sanki yanaklarımla bitişik ama zamanla bunların geçeceği ümidindeyim stres yapmamaya çalışıyorum . Küçülür o burun delikleri 15. günden sonra da değil mi arkdaşlar?
canım cildine sakın birşey yapma geçici onlar mahvedersin :S ayrıca çok çabuk karar vermişsin bravo vallaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?