Seeeen sen Akrep burcu musun çok şaşırdım şuan. Hiç belli etmiyorsunBen duble akrebimhiç caktirmiyorum dimi
Yükselenim de akrepSeeeen sen Akrep burcu musun çok şaşırdım şuan. Hiç belli etmiyorsun
Burası cinsellik değil, deplasmandayız. Geyikten çat diye uçarız. Dikkatli olun ahshfsHaydi kızlar ortamı biraz ısıtalım, alev alsın buralar
Yeryüzünde cennet.yorumlarınızı merak ediyorum
Farkettim farkettimBurası cinsellik değil, deplasmandayız. Geyikten çat diye uçarız. Dikkatli olun ahshfs
Gecenin ekşını erken geldi. İnşallah cinselliğe taşınır başlık. O zamanFarkettim farkettimO zaman ne işimiz var bizim burda
Konuyu yanlış yerde açmış zaten, taşınır belkiGecenin ekşını erken geldi. İnşallah cinselliğe taşınır başlık. O zamanmy hope ve senin atanamamış libidolarınızı sayfa sayfa okuruz ahshfhs
Yaslariniz kaç?Sevgilimin libidosu çok yüksek her an her şeye hazır ve istekli. Bu iyi bi şey mi ? İilerde bu durum beni rahatsız eder mi ? Kendisi bunun şu bir şey olduğunu söylüyor ama bilemiyorum yorumlarınızı merak ediyorum
Yine de önceliğin kendin olsun hazır olmadan fevri bir şekilde hareket etme çünkü kötü bir şey olma ihtimali de yüksekSevgilimin libidosu çok yüksek her an her şeye hazır ve istekli. Bu iyi bi şey mi ? İilerde bu durum beni rahatsız eder mi ? Kendisi bunun şu bir şey olduğunu söylüyor ama bilemiyorum yorumlarınızı merak ediyorum
sizde istedikce,sizi zorlamadikca sorun degil ama onunla bir birliktelik istemiyor ve sonrasinda mutsuz olacaksaniz uzak durun zaten niyeti belli olur cinsel konusmalari kesince.Sevgilimin libidosu çok yüksek her an her şeye hazır ve istekli. Bu iyi bi şey mi ? İilerde bu durum beni rahatsız eder mi ? Kendisi bunun şu bir şey olduğunu söylüyor ama bilemiyorum yorumlarınızı merak ediyorum
Konu bdvde kalınca muhabbet edemiyoruz, yassah. Cinsellik oyle mi, sabaha kadarBi dakka yaaa konu niye taşınsın ki, bal gibi de dert yani, konuşalım enine boyuna.
Kadıncağız muzdarip olmuş yardımcı olalım.
Konu saybi, yukardaki yoruma katılıyorum.
Elletme bi süre, sıfır zegs sıfır zegsting sıfır dekolte. Bak bakalım aynı ilgi devam etcek mi.
Değilse şut.
Akrep burcu girlfriend olur mu kiiBir akrep burcu boy friend alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?