Libidosu yüksek sevgili

Herkesin libido diyince akla akrep gelmesi ama asıl gercek seks düskünlerinin bogadan cıkması…

Seks-Boga.

Akrepler yüzeysel.

Herkesin libido diyince akla akrep gelmesi ama asıl gercek seks düskünlerinin bogadan cıkması…

Seks-Boga.

Akrepler yüzeysel.
Yay burcu kadini olarak çok uzuluyorum. Tek basima burcumun imajini duzeltmeye calisiyorum ama olmuyor, diger yaylar da el atsin lutfen. 2026 bizim yilimiz olsun!!

Sevise sevise kazanacagiz

Yay burcu kadini olarak çok uzuluyorum. Tek basima burcumun imajini duzeltmeye calisiyorum ama olmuyor, diger yaylar da el atsin lutfen. 2026 bizim yilimiz olsun!!

Sevise sevise kazanacagiz
Bende basagım.
Yay, ikizler, basak, balık bunlar degisken grubundalar. Tek bir kalıba sıkısmayız, sürprizli, tutarsız ilerleriz.

Birde kolay kolay unutulmuyoruz sıskskskkskslslwkw

İyi değil çok iyi birşey. Tabi bu libidosu sadece size yonlendirilmiş vaziyette ise ve sapkın fetişleri yoksa .

Seks-Boga.

Akrepler yüzeysel.

Tam olarak öyle değil aslında.
Bedensel haz= boğa
Duygusal derinlikli seks=akrep
İkisi de sever ama boğanınki daha tensel ve direkt, akrep orda da derin, her yerde olduğu gibi (plüto ve venüs farkı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…