AYYY burda sut urunlerı guzel degıl ya hanunam:Ayranı yogurdu peynırı sevmıyoruz pek kı ben tuzlu sert yaglı peynır hasstasıyım burada ımkansız ya bulmak Turkıyeden kım gelse bıze peynır zeytın getırıyorlar:
Merhabalar Mesınecıgım..
Iyı gıdıyor cok sukur haftaya Turkıyeye yolculuk ınsallah o yuzden tam gaz hazırlık ve kosturmadayız:)
Sen nasılsın neler yapıyorsun..?
Sevgıler herkese..
ya kızlar benim eşimde 2 haftaya kadar geliyor libyaya..şartlara göre sonra bizde geliceğiz..1 yaşında bir oğlum var..size sormak istediğim bingazi de çocuğumu rahatlıkla götürebileceğim aşılarını yaptırabileceğim bir hastane var mı?
bir de bingazi de ev fiyatları nasıl?ve şartları nedir?(eşyalı evlerin)..yani her türlü eşya var mı içlerinde..
teşekkür ederim şimdiden..
ya kızlar benim eşimde 2 haftaya kadar geliyor libyaya..şartlara göre sonra bizde geliceğiz..1 yaşında bir oğlum var..size sormak istediğim bingazi de çocuğumu rahatlıkla götürebileceğim aşılarını yaptırabileceğim bir hastane var mı?
bir de bingazi de ev fiyatları nasıl?ve şartları nedir?(eşyalı evlerin)..yani her türlü eşya var mı içlerinde..
teşekkür ederim şimdiden..
merhabalar handekilinc. a.s.
ben şimdiye kadar pek ihtiyac duymadıgımdan ve henuz yeni oldugumdan nerde hangi hastane var pek bilemiyorum.ama bildigim kadarıyla yabancı hastaneler ve doktorlar yok. birkaç güzel hastane varmıs burada ben sadece bir tanesini gordum. umdugumdan gayet buyuk ve temiz bir yerdi. temel sağlık hizmetlerinde bir sıkıntı olmadığı söyleniyo dolayısıyla cocugunuzun asılarını rahatca yaptırabilceceğiniz yerler olduğuna inanıyorum.
evlere gelince..eşyalı ve eşyasız olarak kralayabiliyosunuz. esyalı evler ev sahibine gre degişiyo ama genelde oturma odası yatak odası beyaz esyalar falan oluyo. libyananın dedigi gibi esyasız tutup esyaları sonradan almak bana da daha cazip geliyo. ki biz öyle yaptık. esyalı ev kiraları 700 civarında.
daha önce de yazmıstım. ben genel olarak memnunum buradaki hayatımdan. umarım siz de gelir memnun kalırsınız. baska sorularınız olursa yardımcı olmaya calısırım :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?