Libya Paylasim Alani(Tanisma)

canımcım o kadar güzel şeylerden bahsetmişsin kii.. imrenmedim desem yalan :1hug:
bunları duyunce hemen cocuk sahibi olmak istiyor insan. allah mutlulugunuzu daim etsin. kızınla ve oglunla inşallah. :asigim:
benim eşim çok istiyor ama benm kendimi hazır hissetmediğimi bildiğinden sesini cıkarmıyor. ama hayali bebişim karnımda hep, şimdiden seviyoruz kaydirigubbakcemile3
şimdi bide libyada olmak eklendi kaygılarımın ustune, hastane doktor falan.. ama bunlar bahane biliyorum. sırnaşık şey ayrıca birçok insanın dusundugunun aksine ne kadar erken anne olursak cocugumuzla olan paylaşımlarımız acısından o kadar iyi olacagına inanıyorum. dua et bana hakkımızdan hayırlı olan bi zamanda olsun ve içimdeki kaygıları atayım. ayaküstü terapi oldu bana sevgili psikoloğum Şeniz
öpüyorum tatlı kızının yanaklarından a.s.

Allahım hayırlı vakitte Sevgili Miracle arkadaşımıza One Little Miracle nasip eyle:Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3
Her zaman bekleriim efeniimm ne demek:1closedeyes:

kızlar ne kadar güzel şeyler konuşuyorsunuz..benim de kaygılarım devam ediyor..benim de13 aylık bir bebeğim var..babamız 28 mart ta bingazi yolcusu hayırlısıyla..biz bir müddet türkiye de kalacağız..daha sonra geleceğiz..en büyük korkum çocuğum için gideceğim sağlık kuruluşları..gerçi 3 ay kadar türkiye de ssk mız devam edecekmiş..inş. her şey çok güzel olur..
bir şey sormak istiyorum başınız açık rahatlıkla gezebiliyor musunuz bingazi de?

merhaba hande,
ben bu konuda hiç bi sıkıntı yaşamadım. türkiyede nasılsam burada da öyleyim. eşin de çok kıskanç değilse sorun yaşamayacağını düşünüyorum. arabistan yada iran gibi değil burası. bayanlar daha özgür. yollarda erkekten cok bayan sürücü var. libyalı bayanlar akşam saatlerinde bile kadın kadına geziyorlar. mağaza işleten pek çok bayan var.

Son düzenleme:
ay canım çok rahatlattın beni..benim saçlarım sarı, yani röfleli..işte bu saçlarla orada dolaşamazsın..siyah bile olsa kapatman lazım, kot giyemezsin, kısa kollu giyemezsin,eşin olmadan çıkamazsın dediler..işte laf atıyorlar, kornalara basıyorlar filan dediler..çok ürktüm..

bende biraz korkmustum acıkcası napıcam ne edicem diye ama neyseki öle değilmiş ben seyi merak ediorum aslında libyanacıgımı cok bunaltıorum sorularımla birazda foruma yazayım dedim
benimde saclarımda boya var libya da kuaförler nasıl güzel yapıolar mı işlerini fiyatlar ne kadar bilen varsa bana bi cevap lütfen,

bu bebek çooook tatlı ...bu tatlı şey senin mi?

evet handecım, bencede cok tatlı. henuz cocugum yok ama olursa da bundan ısterım kaydirigubbakcemile3 hayırlısıya tabıı.

Merhaba,

Nasılsınız? Uzun zamandır yazamadım. Dünya telaşesi, koşturmaca işte. ıstanbul'da da havalar soğuk, oralar ısınmaya başlamıştır herhalde?

Sevgiler...

Merhaba Liberte..
Burada havalar ısınmaya başladı evet,yaza girdikçe sadece gölgelerde durabileceğiz gündüzleri,güneş in altında, hele ki öğle vakti durmak zorlaşıyor,neredeyse imkansızlaşıyor..
Yine de akşam vaktinin güzelliği ve dinamikliği herşeye değiyor..
Burada hayat gece başlıyor gündüz bitiyor:)
Umarım siz de iyisinizdir,herşey yolundadır..
Bütün arkadaşlara sevgi ve selamlar..

kızlar eşimi 28 inde yolcu ediyoruz bingaziye..havalar nasıl yani valizine nasıl kıyafetler koyayım..uzun kollu giyilir mi?gece havalar soğuk mu oluyor?
orada nelere ihtiyacı olabilir..yani türkiye de olupta orada bulamayacağı şeyler..yardımcı olursanız sevinirim..ilaç filan götürebiliyor muyuz?

Yaz geliyor evet, ama biz henüz bahar yüzü göremedik buralarda. Bu hafta daha da soğuk geçecekmiş.

Öyle bir yazdan bahsettin ki Libyana, birden gözüm korktu ama iyi yönden bakmak gerekli, senin yaptığın gibi yerimseniben Hem insan nelere alışmıyor ki, öyle değil mi? Bir de sen böyle anlatmaya devam edersen, herkes oraya gelecek emin ol:) Sayende gözümüz korkmuyor eskisi gibi. Tabii, daha durumum belli değil... CADIARZU

handekilinc, şimdiden Allah kavuştursun diyelim, eşin gittiğinde yine söyleriz, çifte dua olur. Bu konuda Libyana ile beraber yine b_miracle daha iyi yardımcı olur sana. Bingazi'de olduğu için. Ben de kopya çekip söylerdim ama pek doğru olmaz. Çünkü benim vereceğim bilgi çölün ortasından fisfisfis

Herşey iyi olur Allah'ın izniyle. Hakkımızda hayırlısı.

ben sormus muydum hatırlamıyorum ama ilaç götürebilir miyim rutin kullandıgım ilaclarım var cünkü

evet handecım, bencede cok tatlı. henuz cocugum yok ama olursa da bundan ısterım kaydirigubbakcemile3 hayırlısıya tabıı.

inşaallah canım Allah sağlıkla sıhhatle istediğiniz zaman böyle bir çocuk versin size..

merhaba arkadaşlar,
yeni üye oldum ve paylaşımlarınızı okudum çok mutlu oldum her türlü bilgi mevcut. nişanlım bugün libyaya ayak bastı ilk defa geliyor daha önce s.arabistanda çalışıyordu. sizlere bazı sorularım olabilir okuduklarımın arasında bulamadığklarımda vardı. hmm mesela çaydanlık getirmek gerekiyor bir pakette çay :) Sorum şudur ki nişnalım 6 ay sonra gelecek ve nikah yapıcaz oraya gelebilmem için acaba nikahtan ne kadar süre sonra oraya gelebilirim? şimdiden tşkler
hapinize güzel sağlıklı günler diliyorum...

ve bir sorum daha olacak aguilah diye bir yer var mıdır yoksa adı aquriyah mıdır? haritadan baktım ama malum isimlerin çoğu birbirine yakın ve hepsi A ile başlıyor :S tşkler tekrar
güzel günler....

merhaba kızlar :1hug:
bugunlerde sıteye gırıs yapamıyorum. bı sorun var ama ne oldugunu anlayamadım. gırıs yapmamıs gıbı gorundugumden de cevap yazamıyorum sımdı oldugu gıbı ara sıra ızın verıyo sıte sagolsun bende fırsattan ıstıfade bı selam verıyım ıstedım.
aramıza bı arkadas daha katılmıs hosgeldın melısandre a.s.
bahsettıgın yerı duymadım daha once. haklısın ısımler karısık bıraz, ne tarafta hangı sehre yakın oldugunu falan ogrenırsen google earth'ten kolaylıkla bulursun. eger calısmayacaksan esının oturumunun cıkması gerekır senı goturebılmesı ıcın. burda ısler agır malum. bı de aralık cok genıs. bı ayda oturumu cıkanları da bılıyorum ama bızımkı 2 ayda cıktı mesela. neye gore degısıyo acıkcası merak edıyorum. umarım cok beklemezsınız.
hepınıze sevgıler kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
miracle bana da cevap verir misin sorumu aşagıya kopyalıyorum..eşimin gelişi öne alındı martta
geliyor..

havalar nasıl yani valizine nasıl kıyafetler koyayım..uzun kollu giyilir mi?gece havalar soğuk mu oluyor?
orada nelere ihtiyacı olabilir..yani türkiye de olupta orada bulamayacağı şeyler..yardımcı olursanız sevinirim..ilaç filan götürebiliyor muyuz?

handecım topıge gıremedıgım ıcın sana ozel mesaj yollamıstım bu konuda ama buraya da yazayım...
bahara gırdık ama havalar henuz cok sıcak degıl. bayan olmaktan da kaynaklanıyor olabılır ama ben hala hırkalarla dolasıyorum. mesela su anda dısarda ruzgar var. montsuz hırkasız cıkılmıyo. ama buranın havasına hıc bellı de olmuyo. 2 saate kadar muthıs bı gunes cıkıp gomlekle gezılcek gıbı bı hava da olabılır. oyuzden sen esının valızıne yazlıklarının yanısıra ınce hırka,mont uzun kollu gomlek falan da koy. burdan da her ıstedıgını bulabılır kıyafet anlamında. eger sureklı kullandıgı ılacları varsa alsın yanına.ılac getırmek sorun olmuyo. zaten basıt seyler ıcın agrı kesıcı antıbıyotık vs. bulunuyo eczanelerde hem de cok sayıda eczane var burda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…