canımcım o kadar güzel şeylerden bahsetmişsin kii.. imrenmedim desem yalan :1hug:
bunları duyunce hemen cocuk sahibi olmak istiyor insan. allah mutlulugunuzu daim etsin. kızınla ve oglunla inşallah. :asigim:
benim eşim çok istiyor ama benm kendimi hazır hissetmediğimi bildiğinden sesini cıkarmıyor. ama hayali bebişim karnımda hep, şimdiden seviyoruz kaydirigubbakcemile3
şimdi bide libyada olmak eklendi kaygılarımın ustune, hastane doktor falan.. ama bunlar bahane biliyorum. sırnaşık şey ayrıca birçok insanın dusundugunun aksine ne kadar erken anne olursak cocugumuzla olan paylaşımlarımız acısından o kadar iyi olacagına inanıyorum. dua et bana hakkımızdan hayırlı olan bi zamanda olsun ve içimdeki kaygıları atayım. ayaküstü terapi oldu bana sevgili psikoloğum Şeniz
öpüyorum tatlı kızının yanaklarındana.s.
merhaba hande,
ben bu konuda hiç bi sıkıntı yaşamadım. türkiyede nasılsam burada da öyleyim. eşin de çok kıskanç değilse sorun yaşamayacağını düşünüyorum. arabistan yada iran gibi değil burası. bayanlar daha özgür. yollarda erkekten cok bayan sürücü var. libyalı bayanlar akşam saatlerinde bile kadın kadına geziyorlar. mağaza işleten pek çok bayan var.
evet handecım, bencede cok tatlı. henuz cocugum yok ama olursa da bundan ısterım kaydirigubbakcemile3 hayırlısıya tabıı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?