092 483 99 68---091 763 26 55
Bir yerde tutuluyorlar bence ,Güvenliği sağlamadıkça da bırakmayacaklar.
Belki dışarda olsa başına birşey gelirdi Allah korusun
güvende kalabilmek zorunda olduğu için ulaşamıyorsun ona buna inanıyorum
Ama haberdar edecek seni biliyorum.
telini düşürdü kaybetti çaldırdı elinden aldılar belki.
Nerede olursa olsun güvende olması en iyisi.
biz numarayı arıyoruz,bakalım inşallah bir ses alırız..zorda olsa biz buradan arayınca arkadaşlarla görüşebildik..bizim arkadaşlar şuan mısır üzerinden geliyorlar darısı biran önce eşin kaynın ve çalışanınızın bulunmasında..
ben biraz çıkmak zorundayım siteden..buarada düşürene kadar arayacağım numaraları..
tüm ilgi ve alaka gösterenlere çok teşekkür ederim.hayatımda ki en zor günlerden birini geçiriyorum.burda sizinle paylaştıkça hafifledim.aileme hiç bir şey söyleyemedim.bunu nasıl açıklayacağımı bilemedim.zaten bizim için çok endişeliler.onların üzüntüsüne üzüntü katmak istemedim.sabretmeye çalışıyorum.aklımda bin türlü şey var hepsini mutlu sona bağlıyorum.dualarım herkes için RABBim yardımcımız olsun.
evet dikkatli davranıyor iyide yapıyor.duyduğuma göre binlerce türk hava alanına gitmiş.aileme şimdi yazdım gelicem dedim ama yer yok dedim 1 haftayı bulur dedim.en azından geleceğimi bilsinler biraz rahat ederler.serkan nerde diye sordular.kardeşi ile elemanların yanında dedim kısmen doğru söyledim.
şuan burada polis bile yok denilebilir.bingaziden silahlı gruplar geliyormuş çatışmaya diye polisler hep yollarda.konsolosluktan rica ettim isimlerini sorun polise diye cevap karşımızada muhattap bulamıyoruz bizde burdan çıkamıyoruz.evde yanlız bir bayanım dedim evde oturun bekleyin dediler.bende daha üst mevkilere bildirin dedim kime diyor.eğer yarında haber gelmezse ben bilirim nerelere bildircemi.şimdi neden bildirmiyorsun derseniz.önce sabredip beklemem gerekiyor.yarın olsun hayır olsuncanım ya valla okudukça seni yanlız bırakmak istemiyorum ulaşabileceğin güvenlik gücü yokmu onlarla irtibata geçsen
amin amin aminAllah sabır versin ve tez vakitte kavuştursun inşallah sizi ve ayrı kalanları
canım dualarımız sizinle ve ordaki mahsur kalan herkesle acaba arkadaşların dediği gibi ortalığı biraz ayağa kaldırsan gazete tv falan ama açık hedefmi olursun oda beni korkutuor ama başkada çözüm gelmior aklıma
Türkiye`deki kriz merkezini arasan durumunu anlatsan belki yardımcı olurlar. Az önce gazetede gördüm telefon numarasını buraya yazıyorum. 0 (312) 292 29 29 (20 hat) . Aslında başka numaralarda varmış onları da bulursam yazarım.
İnan ki hepimiz senin için bişeyler yapmak istiyoruz ama elimizden ancak bu kadarı geliyor.
inşallah inşallah inşallah.yiyemiyorum boğazımdan geçmiyor.eşim açmıdır acaba o hiç açlığa dayanmaz başı ağır hemen.az önce meyve suyu içtim o beni baya idare eder.bence sabah güzel haberlerinizi alcaz ben öyle hissediyorum kötu haber tez duyulur ve suanda kötu bir haber yok allah korusun içini ferah tut ve nolur kendine eziyet etme bişiler yemeye calıs eşine kavusunca biran önce dönme yollarına bakın
gözlerimi kapatamıyorum ki.dün tüm gece burdaydım birşeyler okuyup oyaladım kendimi sonra gözlerim çok yoruldu diye kapattım pc yi ama 7/24 haber olan türk ve arap kanallarını gezdim.eltim şimdi uyuya kaldı.ben stresliyken uyuyamam biran önce eşim gelsin ona sarılıp uyumak istiyorum.benim zamanım durdu vakit geçmiyor eşim gelsin hele ömrüme ömür katacakHiç uyudun mu kaniye?
Evet uyumak istemiyorsun biliyorum ama bir saat bile dinlensen daha iyi hissedersin kendini.
ve vakit uyuyunca daha çabuk geçer
eşinden haber alacağın vakit daha hızlı gelir.
umut etmek yetmez belki birtanem..ama inanmak yeter..inancına yaslan ne olur..inancına sarıl,sığın..sen hem inançlı hem yürekli hem güçlü bir insansın..en büyük gücün de yine inancın..rabbim seni de sevdieğini de koruyacak tez zamanda da kavuşturacak buna olan inancını sakın kaybetme biriciğim..yeni gün hayırlı haberler,hayırlı vuslatlara gebe allahın izniyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?