tripoli canım geçmiş sayfaları okudum şi,mdi,sen ulaşamıyorsan isimlerini ver biz bişeyler yapmaya çalışalım,belki hepsi biryerde toplanmıştır,biz buradan medyaya haber verirsek belki isimlerinden buldurttururuz,aklıma bu geliyor.olurmu canım?
artık göz yaşalrıma dur demiyorum.belki çok ağlarsam içimde ki yangını söndürür.iyi değilim sanki dayanamıycam güç kaybediyorum.dışardan silah sesleri şimdilik uzak gibi ama garantisi yok.neden neden neden eşim yanımda değil hala kendim için korkmuyorum.ALLAH IM ONU BANA BAĞIŞLASIN HABERİNİ ALAYIM çokmu şey istiyorum.
okudum geçmişi,kaniye serkan a haala ulaşamamışsın sanırım..az önce haberlerde bir kısım türklerinde polis tarafından alındığı söyleniyor..umarım serkan da onların içindedir kaniye..inanki içimde hiç kötü birşey olduğuna dair his yok.karmaşadan polis aldıysa olaylar yatışana kadar tutarlar,dışarda olmasındansa orda olması en iyisir.umarım öyledir..telefonuna ulaşamıyorsanda yüksek ihtimal öyledir canım..kalbini ferah tut ve zor biliyorum ama moralini yüksek tutmaya çalış..
bu arada sen ne yiyip içiyorsun?böyle zamanda aklına gelmez insanın ama taakatli olman gerektiğinden kendinede bakmalısın canım..henüz türk ölü yok deniyor internetten okumadığım sayfa kalmadı..sadece rehin alınmış veya gözaltında olabilir canım..gör bak bunlarda geçecek canım,umudumuzu yitirmeden bekleyeceğiz maaleseff..
sen siteden çıkma,bizde buradan ne yapabiliriz diye bakıştıralım..
el cezira denilen kanalı izliyorum.trablus da ki olayları gösteriyor.gurji taraf yıkılmış yağmalanmış.tajura kötü durumda.yine en iyi semtlarden birindeyim galiba.eşim nerde acaba güvendemei açmı susuzmu.eğer kardeşinden ayrı düşmüşse arapçasıda yeterli değil ya gariban çalışanımız onun iki kelime arapçası var.RABBİM yardımcımız olsun.
aklına kötü şeyler getirme kaniye,buradan ntv ye yazdım ben mail olarak eşinin kayıp olduğunu..türk kardeşler restaurant sahibi ve çalışanı kayıp diye..bakıyorum başka nerelere ulaşabiliriz diye..henüz türklerden ciddi zarar göreni yok canım..ben face de yazdım eşinden haber alamadığını..tüm tv.kanallarının onnline ına mail atacağım..
el cezira denilen kanalı izliyorum.trablus da ki olayları gösteriyor.gurji taraf yıkılmış yağmalanmış.tajura kötü durumda.yine en iyi semtlarden birindeyim galiba.eşim nerde acaba güvendemei açmı susuzmu.eğer kardeşinden ayrı düşmüşse arapçasıda yeterli değil ya gariban çalışanımız onun iki kelime arapçası var.RABBİM yardımcımız olsun.
dün evden çıktığından beri serin kanlıydım sabrettim ama tükendim.haber alamadıkça parçalanıyorum
kaniye eşinin numarasını ver istersen buradan bizde arayalım ,dilek hn.ın eşi istiyor numarayı oda bir ulaşmaya çalışsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?