Libya Paylasim Alani(Tanisma)

olabilcek bir şey değil.kimse bir şey yapamıyor.beklemekten başka beklerken göz yaşlarımla boğulmaktan başak hiç birşey gelmiyor elden

Aminnn.
Alacaksın güzel haberi az daha sabır.
O kadar belli ki kendi canını umursamadığın.
Herşey güzel olacak,ağlaman normal canım sinirlerin çok bozuldu.
Ağlarsan boşalırsın iyi de gelebilir.
Öyle sinir bozucu ki yapacak birşeyimizin olmayışı

silah sesleri uzak gibi ama naralar duyorum.eltime soruyorum ne diyorlar hiç diyor sadece bağırıyorlar.eltim bir köşede Yarrabi diye ağlıyor ben diğer köşede hem yazıyor hem dua edip ağlıyorum.nasıl bir imtihan bu.işte seslerde arrtı sanki bir filmin içindeyim ara ara farklı sesler geliyorbir yandan libi kanallarını izliyorum.türk kanallarında gösterilmeyen olayları gösteriyorlar.dayanmak için nasıl güç bulmayım.Allah a sığınıyorum o herşeyin en iyisini en hayırlısını bilir diyorum.ne olur herşey düzelsin eşim eve gelsin.

başım çatlıyor ağrıdan kalbim üzüntüden parçalandı.ruhum dağılıyor sanki kocamı hayat arkadaşımı yanımda istiyorum.bu bilinmezlik çok kötü.

Tripoli lütfen bırakma kendini,az daha sabır..
Allah'ım ne zormuş böyle an an izleyip yardımcı olamamak..
Elimizden hiçbir şey gelmiyor ne yazık ki dua etmekten başka..

el cezira denilen kanalı izliyorum.trablus da ki olayları gösteriyor.gurji taraf yıkılmış yağmalanmış.tajura kötü durumda.yine en iyi semtlarden birindeyim galiba.eşim nerde acaba güvendemei açmı susuzmu.eğer kardeşinden ayrı düşmüşse arapçasıda yeterli değil ya gariban çalışanımız onun iki kelime arapçası var.RABBİM yardımcımız olsun.

okudum geçmişi,kaniye serkan a haala ulaşamamışsın sanırım..az önce haberlerde bir kısım türklerinde polis tarafından alındığı söyleniyor..umarım serkan da onların içindedir kaniye..inanki içimde hiç kötü birşey olduğuna dair his yok.karmaşadan polis aldıysa olaylar yatışana kadar tutarlar,dışarda olmasındansa orda olması en iyisir.umarım öyledir..telefonuna ulaşamıyorsanda yüksek ihtimal öyledir canım..kalbini ferah tut ve zor biliyorum ama moralini yüksek tutmaya çalış..
bu arada sen ne yiyip içiyorsun?böyle zamanda aklına gelmez insanın ama taakatli olman gerektiğinden kendinede bakmalısın canım..henüz türk ölü yok deniyor internetten okumadığım sayfa kalmadı..sadece rehin alınmış veya gözaltında olabilir canım..gör bak bunlarda geçecek canım,umudumuzu yitirmeden bekleyeceğiz maaleseff..
sen siteden çıkma,bizde buradan ne yapabiliriz diye bakıştıralım..

canım suanda izliyorum ama insanlara zarar vermiolarmıs bi toplulugun bulundugu yeri bile basmıslar ama sadece etrafı yıkıp dökmüşler insanlara zarar vermemişler bence eşin biryere tutuldu cıkamıyor yada cıkartmıyorlar ama guvende oldugunu hissediyorum sende söylemiştin trablusa girişte barikat kurmus polisler diye bence sehrde guvenligi saglamak için butun dısardaki insanları bir yere koydular

ama lütfen kendini tutma lütfen ağla içini dök ve devamlı burda ol bizde bilelim nasıl oldugunu elimizden birsey gelirse tlf no fln gönderebilirsin arayayım deneyeyim bişiler

nermin abla tükeniyorum.bu merak beni öldürcek ne yedim nede uyudum.aklım kocamda iyi desinler gördüm desinler sesii duydum desinler.önce ben göreyim ben duyayım istedim ama ALLAH duamı kabul etmedi belki çok şey istedim.bari iyi haberi gelsin.kaynımda yok kocam ön planda tabi ama kaynım benim kardeşim elemanımızda çok temiz kalpli çok iyi biri hiç birine bir şey olmasın.bende inşallah polis almıştır diyorum.eşimin yanında para var.hepsinin telefonu var araba vardı.ne oldu.para ile çözülemiycek ne oldu diyorum.iyi düşünmeye çalışıyorum iyidir elbet ama haberini alsam

aklına kötü şeyler getirme kaniye,buradan ntv ye yazdım ben mail olarak eşinin kayıp olduğunu..türk kardeşler restaurant sahibi ve çalışanı kayıp diye..bakıyorum başka nerelere ulaşabiliriz diye..henüz türklerden ciddi zarar göreni yok canım..ben face de yazdım eşinden haber alamadığını..tüm tv.kanallarının onnline ına mail atacağım..

nermin abla benim ve onun ailesi bilmiyor kayıp olduklarını.yazma sadece dua edelim eğer yarında ses çıkmazsa ben zaten daha üst mevkilere bildircem.

seni çok iyi anlıyorum canım..bende 6 ay önce yaşadım buna benzer olayı..eşim bir iş kazasından dolayı hapis oldu orda 10 gün evde kızımla yalnız başıma bekledim eşimi..dünyada daha büyük acı çektimmi diye düşündüm..ya çıkmazsa,ya öldürürlerse diye düşündüm ama sabır ve sağlıklı düşünmekle geçti o 10 gün..senin yapaxağın iyi düşünüp ve beklemek..birde libya lı bir tanıdık yokmu o çıksa soruştursa canım..biliyorsun libyalılar ancak birbirlerine yardım ederler..umudunu yitirme,gör bak sağsağlim gelecek ...

Allah yardımcınız olsun şuanda cnn türktede libyadan canlı yayında türkler var konuşuyorlar canlı bağlantıda isterseniz bi takip edin inşallah iyi haberler alırsınız dualarımız sizinle

kaniye eşinin numarasını ver istersen buradan bizde arayalım ,dilek hn.ın eşi istiyor numarayı oda bir ulaşmaya çalışsın..

İnternette son haberleri tararken yurda dönen vatandaşların orada yaşayan Türklere karşı herhangi bir düşmanlığın bulunmadığını yeme, içme ve barınma ihtiyaçları olduğunu söylediğini okudum. Libya'nın petrol sevkiyatını durdurduğu ve limanların kapandığını, Türk gemilerinin yanaşamadığını söylüyorlar.

kaniyem..günlerdir aklımız libyanadaydı bin şükür o şimdi istanbul yolunda hatta belki de vardı..eşimin ofisini aradım onlar da cumartesi nasipse geliyor..benim yüreğime öyle doğuyor ki yeni gün doğmadan kavuşacaksın sevdiceğine..dualarımdasın kardeşim..ne olur metin ol..

kaniye ,sanırım düştün internetten canım geldiğinde eşinin numarasını ver biz arayalım birde..burdan ısrarlı arama sonucu düşürebiliyoruz biz libya yı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…