Libya Paylasim Alani(Tanisma)

tripoli kendine göre haklısın ama bence ailene söylemelisin.
yani çok yaşlı vs değillerse
elbette senin tercihin ama konu tek başına altından kalkabileceğin türden değil
onların desteğine güzel dileklerine ihtiyacın var.
biz duamızı ediyoruz Allah da koruyor onları biliyoruz ama ailenin bilmeye hakkı var.
nacizane tavsiyem elbette senin kadar mantıklı düşünenemem senin durumunda olmadığım için.

Kaddafi'yi dinledim az önce gerekirse ben de şehit olurum diyor.
İnsan ülkesindeki kaosu bitirmek ister ya,nedir bu saldırgan tutum

Tripoli canım umudunu yitirme ne olur,eşinden haber alamaman çok kötü ama umuyorumki o da güvenli bir yerde bekliyor olabilir,İnşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı haberlerini alıcaksın.Dualarımız sizlerle.....

babam çok hassastır beni uğurlamaya bile gelmez dayanaz hiç.tansiyon hastası.annem eskiden kalp hastasıydı.zaten çk streli biri.onlar duyarlarsa delirirler. az önce tekrar konsolosluğu aradım bu sefer ağlıyorum.ne olur dedim polisi arayım isimleri belli belki yanlışlık oldu onları içeri aldılar.adam sizi anlıyorum ama muahhatabımız yok kimse cevap vermiyo rdiyor içimdeki yangını ben biliyorum.dedim daha üst kişeri devre sokun 3 kişi kayıp.diyor üst kim nebilim dedim siz bilirsinzi üst kim.arayın bulun dedim adam oturun bekleyin diyor tamam tamam anlıyorum diyor neyi anlıyor çok merak ettim.şunuda dedim televizyonda her türlü yardımı yapıcaz sahip çıkcaz deniliyor hani dedim.offfffffffffffffff

Şimdi haberleri izliyorum Allah yardımcı olsun inşallah bilmiyordum ben karıştığını tev bugün bağladık Tayyip getirmeye çalışıyomuş türkleri..Bırakmıycam diyo off ya.

Anlıyorum canım..
Aslında aklıma ne geldi biliyor musun tv kanallarına da haber verilebilir mi ? sordurulabilir mi
Çünkü an önce okudum o stadda toplanılan türklerle iletişim kurulabiliyormuş.
onların arasında iseler ulaşılabilir belki.
ayy saçmalıyorda olabilirim ya sadece bir çıkış olsun tek dileğim bu.
birşeyler türetmeye çalışıyorum

cnm şu an hbrleri seyrediyorum başbakan bütün türkleri oradan getireceğiz demiş hava kara deniz yolu herşeyi seferber etmişler inş bir an önce eşin bulunurda sizde gelirsiniz memleketimize hayırlı haberler bekliyoruz.

2 gemi daha çıkmış yola rabbim hepinizi kurtarsın hemen inşallah bizim yakınımız facebooktan iletişim kuruor feribotu beklioruz dior ama açıklama yapmıor şüphelenioruz acaba baskımı var o yüzdenmi yazamıor diye

delircem.konsolosluğa sordum polise haber verin diye ulaşamıyoruz.muhattap olarak kimse yok diyorlar.tv kanalına hber versem diyelim ki yayınlandı ailelerimiz perişen olur.eşimin annesi babası yok anneannesi günlerdir ağlıyormuş .bir yandan ailemle yazışıyorum msn de onlara hiç birşey diyemiyorum.ne kötü bir durum bu

bana mantıklı geldi. dün gece milliyet.com.tr`de vardı. işçiler milliyete ulaşmış ve mahsur kaldıklarını yöneticilerine ulaşamadıklarını söylemişlerdi. sanırım sonra şirketin yöneticilerine ulaşıldı.
bir de acaba başbakanlığı arasalar ve ordan yardım isteseler olurmu acaba.
ayy ne düşüneceğimi bilemedim bende...
tropili biz buradan ne yapabiliriz bilemedim. ama şunu unutma tüm dualarımız seninle.

evet dikkatli davranıyor iyide yapıyor.duyduğuma göre binlerce türk hava alanına gitmiş.aileme şimdi yazdım gelicem dedim ama yer yok dedim 1 haftayı bulur dedim.en azından geleceğimi bilsinler biraz rahat ederler.serkan nerde diye sordular.kardeşi ile elemanların yanında dedim kısmen doğru söyledim.

tripoli Allah yardımcınız olsun canım korkma canım Allah büyük Allah yardım eder içini ferah tut bol bol dua et eşine bişey olmamıştır canım bence onlar biyere sığınmıştırlar belki çıkamıyodurlar ordan haberlerde görüyoruzya türkleri uçakla feribotla getiriyolar sizin öyle bi şansınız yokmu ama eşin yok dimi kusura bakma canım yaa çok üzüldüminan ne denir ne yapılır bilemiyorum Allah yardımcınız olsun

eşim olmadan burdan gitmek istemiyorum.az önce liderin konuşması bitti ateş sesleri gelmeye başladı.durum kötüye gidiyor.daha çok duay aihtiyacımız var.Rabbim biz ve bizim gibi tüm masum sivilleri korusun

eşim olmadan burdan gitmek istemiyorum.az önce liderin konuşması bitti ateş sesleri gelmeye başladı.durum kötüye gidiyor.daha çok duay aihtiyacımız var.Rabbim biz ve bizim gibi tüm masum sivilleri korusun

rabbim korusun sakınsın hepinizi biriciğim..huzur hakim olsun tez vakitte yalvarıyorum rabbime..

artık göz yaşalrıma dur demiyorum.belki çok ağlarsam içimde ki yangını söndürür.iyi değilim sanki dayanamıycam güç kaybediyorum.dışardan silah sesleri şimdilik uzak gibi ama garantisi yok.neden neden neden eşim yanımda değil hala kendim için korkmuyorum.ALLAH IM ONU BANA BAĞIŞLASIN HABERİNİ ALAYIM çokmu şey istiyorum.

Allah hepinizi korusun, yardımcısı olsun.. Dualarımız sizlerle keşke elimizden fazlası gelse.. Serin kanlılığınızı korumaya çalışın inşallah en kısa zamanda eşinizden haber alacaksınız.Hepimiz dua ediyoruz sizler için...

cnm hiç mrk etme haber alıcaz inş bu günlerde geçecek elbet beraber elele ülkemize geleceksiniz ben inanıyorum sakın ama sakın umudunu kaybetme rabbim yardımcın olsun dualarımız sizinle...

dün evden çıktığından beri serin kanlıydım sabrettim ama tükendim.haber alamadıkça parçalanıyorum

tripoli canım geçmiş sayfaları okudum şi,mdi,sen ulaşamıyorsan isimlerini ver biz bişeyler yapmaya çalışalım,belki hepsi biryerde toplanmıştır,biz buradan medyaya haber verirsek belki isimlerinden buldurttururuz,aklıma bu geliyor.olurmu canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…