Tamam bununla etti 2 diğer dizi neydi:roflol:
Kuzum ama şu takım kıyafetli adam baya ang.t tipli ya:roflol:
Gerçekten güzel bir dizi, ilk 2 bölümünü izledim diğer bölümlerini de indiriyorum.Hem beden diliyle ilgili baya bilgi sahibi oluyorsunuz.
Bitmesi kötü oldu... daha doğrusu yarıda bırakılması !
imdb puanı 8 olan bir dizinin yarıda bırakılması gerçekten çok ilginç.En favori dizilerim arasındaydı bittiğine nasıl üzüldüm anlatamam.İngiliz aksanından nefret eden ben Tim Roth için dizi için adeta müptelası olmuştum.Keşke geri dönse dizi
Aynen ben de hic sevmem ingiliz aksani ama tim roth cok sempatikti basta hic sevmemistim cok hareketli tuhaf bi aktor diye
Geri gelmez herhalde hic iptal edilip geri gelen dizi gormedim malesef
Tim roth'un halini lisede çatlak profesör bi fizik hocamız vardı davranışlarını aynı ona benzetirdim.İlk başlarda saçma gelmişti bana da ama sonradan acayip sardım.Hatta kitaplarını bile alıp okumayı düşündüm..
Bence de geri gelmez ama bizimki umut işte..Puanı da iyiydi neden iptal ettiler küsskünlüğümden hiç onunla ilgili haberleri makaleleri filan okumadım öyle de bi inatçıyımdır
ahahah çok tatlısın canım küstün mü
ben diziyi tamamlamadım açıkçası bitmesini istemediğimdenhala 2. sezondayım
Evet küstümBenim öyle bi şansım olmadı eş zamanlı izledim gerçi ben başladığımda dizi biraz ilerlemişti ama diziyi sömüre sömüre eş zamanlı olarak izlemeye başladım.Sonra ara verdiler diye düşündüm meğerse iptal olduğunu öğrendim.Aslında bir daha izlenebilir bir dizi zaten bu aralar dizi boşluğundayım bikaç dizi var aklımda onları da izleyecek kaynak bulamıyorum o yüzden belki eski dizilerden ara ara izleyebilirim diye düşünüyorum dizi izlemeden beni uyku tutmaz çünkü
dizi seçme konusunda yardımcı olabilirim istersen gerçi sen benden daha çok biliyor gibisin dizileri ama
Aaa estağfurullah canım,yardımcı olursan sevinirim.Dört gözle bekliyorum yorumlarını
hangi diziler arasında kaldın kiya da ne tarz bir şey arıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?