Lie to Me

Ya mesela bi sherlock izlemek istedim,hem hd değildi çözünürlük kötüydü,hem de ilk bölüm acayip sıktı izleyemiyorum sıkıntıdan halbuki çok methini duydum.Bir de ben projeksiyondan izliyorum büyük ekranda olduğu için çözünürlük benim için çok daha önemli oluyor,hadi onu geçtim the wire izlemek istedim o da aynı illa torrentten mi indireyim,dizimag kapanalı mahvolduk eşimle :43:

Suç/gizem/macera filan çok severim,bunun harici bir de çerezlik gibi izlemek için komedi dizisi de her zaman bi tane olur...Yada sen bana bakmadan önerilerin neler?Sonra da ben sana önereyim farklı bir dizi geldi aklıma şu an :37:

ben sana site linkleri atabilirim özelden 720 hd indirirsin izlersin. indirmeyi download managerla yapıyorum istersen o programı da atarım kurarsın indirmek çok basit oluyor her videoyu

hemen sıralayayım listeye bakıp

american horror story - var ilk sezonu durağan ama direkt ikinci sezonu izlersen ben çok etkilendim korkudan ziyade hikayesi çok güzel kurgulanmış

according to jim - belki hatırlarsın eski bir dizi ama 5-6 yıl kadar önce cnbce de çıkardı tam da dediğin gibi çerezlik komedi dizisi

bitten - kurtadamlı bir dizi ama beni ilk bölümden inanılmaz sardı halen devam edemedim yoğunluktan ancak kefiliyim :ssz:

chuck - büyük ihtimalle biliyorsundur bunu çok ünlü bir diziydi bitti ajanlarla ilgili komik bir dizi çok eğlencelidir

dads - sezon finali mi yaptı yoksa iptal mi oldu anlayamadım ama bu da çerezlik komik bir dizi

game of thrones, supernatural bunları duymamış olman imkansız herhalde :3:

masters of sex - ovv işte kurgu mükemmel senaryo çok akıcı arka arkaya izlesen de doyamazsın o derece diyorum :ssz:

mentalist de house vari bir dizi ama hastanede geçmiyor puzzle çözmek gibi çalışan bir mentalistimiz var adamdaki zekaya mübarek diyorum :27:

true blood - bu da amerikanın güneyinde geçen bir vampir dizisi ama diğerlerine nazaran daha farklı bence ne bileyim insanları kasabası daha samimi :27: ama fazlasıyla açık seçik söyleyeyim :27:

Amanınnn liste bayağı kabarık :52: Şimdi tezlerini çürütmek gibi olmasın da bazıları hakkında yorumlarımı söyleyim,
american horror story adı gibiyse izlemek istemem maalesef korku filmleri/dizileri izleyemiyorum.
according to jim'e bayılıyorum eşimle izlerdik cnbceden gerçekten çok tatlı bir diziydi.chuckı yine eşim cnbceden izliyordu ben de bakıyordum ara ara ama aman aman sarmadı açıkcası.yine de güzel tabii.bitten dads bunlara bakmam lazım hiç bilgi sahibi değilim.games of thrones 5-6 bölüm zar zor izledik ama maalesef ne eşimi ne beni sarmadı.Açıkcası herkes ne buluyor pek anlamadım :53:
mentalist zaten izliyoruz baştan beri lie to me'den sona mentaliste geçiş yaptım :1:master of sex 1 bölüm izledim gerisi gelmedi
vampirli filan mesela supernatural tarzı diziler bana hiç hitap etmiyor açıkcası

ayyyyy ne kadar gıcığım di mi :1: Ama va ya bir diziye de yapışayım hayatta bırakmam.Bitiresiye her gün 2-3 bölüm izlerim o derece :37: Şu an hali hazırda izlediğin dizi var mı bilmiyorum ama bir tane dizi önerisi de ben yapıyım mı sana canım?Ama izleyeceğine söz verirsen?:63:

american horror storyle birlikte yürüttüğüm dizi, yeni başladım biraz paranoyak yaptı ilk bölümlerden ama bakalım :27:

Back
X