- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
Ya mesela bi sherlock izlemek istedim,hem hd değildi çözünürlük kötüydü,hem de ilk bölüm acayip sıktı izleyemiyorum sıkıntıdan halbuki çok methini duydum.Bir de ben projeksiyondan izliyorum büyük ekranda olduğu için çözünürlük benim için çok daha önemli oluyor,hadi onu geçtim the wire izlemek istedim o da aynı illa torrentten mi indireyim,dizimag kapanalı mahvolduk eşimle![]()
Suç/gizem/macera filan çok severim,bunun harici bir de çerezlik gibi izlemek için komedi dizisi de her zaman bi tane olur...Yada sen bana bakmadan önerilerin neler?Sonra da ben sana önereyim farklı bir dizi geldi aklıma şu an![]()
ben sana site linkleri atabilirim özelden 720 hd indirirsin izlersin. indirmeyi download managerla yapıyorum istersen o programı da atarım kurarsın indirmek çok basit oluyor her videoyu
hemen sıralayayım listeye bakıp
american horror story - var ilk sezonu durağan ama direkt ikinci sezonu izlersen ben çok etkilendim korkudan ziyade hikayesi çok güzel kurgulanmış
according to jim - belki hatırlarsın eski bir dizi ama 5-6 yıl kadar önce cnbce de çıkardı tam da dediğin gibi çerezlik komedi dizisi
bitten - kurtadamlı bir dizi ama beni ilk bölümden inanılmaz sardı halen devam edemedim yoğunluktan ancak kefiliyim

chuck - büyük ihtimalle biliyorsundur bunu çok ünlü bir diziydi bitti ajanlarla ilgili komik bir dizi çok eğlencelidir
dads - sezon finali mi yaptı yoksa iptal mi oldu anlayamadım ama bu da çerezlik komik bir dizi
game of thrones, supernatural bunları duymamış olman imkansız herhalde

masters of sex - ovv işte kurgu mükemmel senaryo çok akıcı arka arkaya izlesen de doyamazsın o derece diyorum

mentalist de house vari bir dizi ama hastanede geçmiyor puzzle çözmek gibi çalışan bir mentalistimiz var adamdaki zekaya mübarek diyorum

true blood - bu da amerikanın güneyinde geçen bir vampir dizisi ama diğerlerine nazaran daha farklı bence ne bileyim insanları kasabası daha samimi