Lierac Çatlak Kremi Alerji Yaptı.Böyle Olan Varmı ?

NADYA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
291
5
96
İstanbul
merhaba
doktorumun tavsiyesi ve burda okuduğum yazılardan sonra '' lierac '' marka krem aldım.
şimdi göbeğimde biraz kızarıklık var vede hiç kaşınmayan göbeğim kaşınmaya başladı.
ilk defa cuma akşamı kullandım.dün gecede sürdüm.
yarın doktorumada sorucam ama hiç böyle bir durum yaşıyan varmı?
normalde öyle kolay kolay alerjik değildir vücudum ama hamileliktenmi acaba:uhm:
kullanmayı kesicem 1-2 gün bakalım geçicekmi?

kaç haftalık hamılesin? ÇÜNKÜ başlarda acayip kaşınma oluyor hele kı zayıf hamıle kaldıysan.benım de acayıp kaşınıyordu ama kızarıklık yokktu hatta kaşıntı geçeceğine artıyor dıyodum ama sonradan gectı.

18.haftadayım cnm
nasıl yani krem kullanırkenmi kaşıntı oldu sendede?
çünkü bende kremi sürdüğüm ana kadar hiç kaşıntı yoktu.kremi sürdüğüm anda başladı kızarıklık ve kaşıntı

canım bende lierac kullanıyorum bende kasıntı yapmadı herkeste bir olmuyor demekki gerci ben iki üc kez sürdüm yeni basladım sürmeye ama bakalım ilerleyen günlerde neler olacak.

canım eğer kaşıntı yaptıysa kullanma bende kullanmaya başlamıştım senin haftalarında bendede alerji yaptı ben hemen ilk sürdüğüm gün duş aldım bidaha kullanmadım dr umda iyi yapmışsın kullanma bebe yağı kullan badem yağı kullan demekki senin vucut hassas dedi bence sende bırak kullanmayı her bünye bir olmuyo tatlım

bende kullanıyorum ve hiç birşey olmadı bende hatta yumuşacık yapıyor kaşınırsamda sürüyorum hemen rahatlatıyor.

kızlar şimdi madem aldım bari bacaklarımda kullanıyım diyorum.
karnıma sürmicem birdaha .
tabi bakalım bacaklarımda da aynı etkiyi yaratabilir.
o zamn hiç kullanmam napalım.
ammannn en iyisi bebe yağı kızlar.ben ona devam edicem.

ben baska bir krem kullaniyordum baslarda cok fena kasinti yapti banada oncesinde hic kasintim olmamasina ragmen..hatta kasinan yerler minik minik sivilce gibi oldu sanirim kasimaktan kipkirmiziydi...kasimayi kestim kreme devam ettim alisti cildim artik kasinti yapmiyor....

Doktorum bana da bu kremi önerdi almasam mı acaba... Badem yağı v.b. Yağlar da tüylenme yapıyormuş öyle dedi doktor...

canım bana johnsan baby alerji yapmıştı.ciltten cilde farkediyor demekki.doktoruna sor bakalım.ozamana kadar sürme.geçmiş olsun canım.lierac ben kullanıyorum kaç aydır bana bir şey yapmadı.

canım ben 3 aydan itibaren başladım.

bende kullandım kızarıklık olmadı ama kaşıntı ara sıra oldu o da karnım büyüdüğü için gerilmesinden kaynaklandı canım.

bne kullanıyorum cokda memnunum kullanmadıgımda kasınmaya baslıyorum

ben hamileliğimin başından beri bademli bebe yağı kullanıyordum 3.aydan sonra lierac a başladım 1 hafta sonra alerji oldum ama berbat birşekilde kıpkırmızı sivilceler şeklinde kabardı karnım bu çatlak kaşıntısı değil arkadaşlar bildiğiniz alerji uzun bi süre çatladığım için kaşındığımı zannnettim en sonunda dayanamayıp doktora gittim doktormuz badem yağı zararlı aslında içinde arsenik var alerji yapabilir dedi sadece zeytin yağı kulan dedi 1 hafta hiçbirşey kullanmadım sonra bademli yağı bıraktım sadece lierac sürdüm ve yeniden alerji oldum artık sadece zeytin yağı kullanıyorum biraz kokulu ama olsun:) kremide 2 kutu almıştım napıcam bilmiyorum bari bende seyrekte olsa bacaklarımda deneyeyim deneyen varsa söylesin

Hamileliğimin ilk başında karışık yağlar kullandm aslına bakarsanız en iyisi o ama her gün Kırkpınar güreşcisi gibi yağlanmak zor oluyordu. Kullanabilenler bence hiç pahalı kremlerle uğraşmasın. Benim vücudum o yağı hiç çekemedi. Kullandıktan sonra kıyafetlerimi atıyor 1-2 saat sonra da günlük duşuma giriyordum. Beceremedim yani. Sonra Lierac'a geçtim. Kullanmaz olaydım. Hiç farketmedi. Bilakis çatlamak bir yana karpuz gibi yarıldım. Vazelin bile ondan daha faydalı geldi bana.

Şimdi de ıtriyat deposundaki kadın Pregnecare diye bir ürün önerdi. Bitkisel kokusu da güzel. Çatlamalarım yavaşladı, eskilerinde rengini soldurdu öyle kıpkırmızı değiller. Karnıma ondan Bacaklarıma da Vaseline marka losyonlardan sürüyorum. Keşke en baştan Vaseline ve Pregnecare kullansaydım.

2 hatırlatma yapayım. Çatlayacaksa çatlıyorsunuz krem falan azaltıyor sadece. İlla faydalı olsun diyorsanız bence 3-5ay beklemeyin hamile olduğunuzu öğrendiğiniz an başlayın. Su içmek ve yürüyüş de azaltıyormuş güya. Bielemiyorum ben hepsine rağmen çatladım.
Çünkü ömür boyu vücut kremi kullanma, bir de üstüne kilo al vücut yemiyor o numarayı. En azından 1-2 ay önce başlayın vücut nemlensin. Nemlendirici vücut losyonu ya da vazelinle dahi işi kurtarabilirsiniz hem o zaman.

Mrb ben biooil kremi kullandım ve üst bölgelerimde kızarıklıklar sivilce gbi şeyler çıktı ve kasidikca çıkıyor sizdemi bu markayı kullanmistiniz?

Back
X