Hamileliğimin ilk başında karışık yağlar kullandm aslına bakarsanız en iyisi o ama her gün Kırkpınar güreşcisi gibi yağlanmak zor oluyordu. Kullanabilenler bence hiç pahalı kremlerle uğraşmasın. Benim vücudum o yağı hiç çekemedi. Kullandıktan sonra kıyafetlerimi atıyor 1-2 saat sonra da günlük duşuma giriyordum. Beceremedim yani. Sonra Lierac'a geçtim. Kullanmaz olaydım. Hiç farketmedi. Bilakis çatlamak bir yana karpuz gibi yarıldım. Vazelin bile ondan daha faydalı geldi bana.
Şimdi de ıtriyat deposundaki kadın Pregnecare diye bir ürün önerdi. Bitkisel kokusu da güzel. Çatlamalarım yavaşladı, eskilerinde rengini soldurdu öyle kıpkırmızı değiller. Karnıma ondan Bacaklarıma da Vaseline marka losyonlardan sürüyorum. Keşke en baştan Vaseline ve Pregnecare kullansaydım.
2 hatırlatma yapayım. Çatlayacaksa çatlıyorsunuz krem falan azaltıyor sadece. İlla faydalı olsun diyorsanız bence 3-5ay beklemeyin hamile olduğunuzu öğrendiğiniz an başlayın. Su içmek ve yürüyüş de azaltıyormuş güya. Bielemiyorum ben hepsine rağmen çatladım.
Çünkü ömür boyu vücut kremi kullanma, bir de üstüne kilo al vücut yemiyor o numarayı. En azından 1-2 ay önce başlayın vücut nemlensin. Nemlendirici vücut losyonu ya da vazelinle dahi işi kurtarabilirsiniz hem o zaman.