Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Light kola nekadar light biliyormusunuz insan bu bu sıcak günlerde bir nezede olsa serinlemek istiyor tek light ürün kola ama asitli yinede güvenemiyorsun beki zayıflama esnasında içen varmı :26:
sağlıklı olup olmadığı tartışılır tabii ama kalorisi yok denilcek kadar az ben çok sık olmamak koşuluyla içiyorum bi sorun olmuyo ben light değilde zero içiyorum hem tadı daha güzel kalorisi bir bardakta 1 kalori gayet iyi bence...
zayıflamama çok yardımcı oldu lığht kola.akşam 16 gibi yemek yiyordum,acıktığımda da kola içiyordum o beni oyalıyordu.zararlı ama zayıfladım sayesinde maalesef ki acayip alışkanlık yaptı bende o süre çok tükettim diye.şimdi bırakamıyorum.
ben de içiyorum. normal kola içemiyorum zaten gaz yapıyor bende hem de çok şekerli geliyor.
light kola konusunda uzm. diyetisyen Selahattin Dönmez günde bir kutu içilebileceğini söylemişti.