- Konu Sahibi LiLiPuTaNa
-
merhaba! çok pozitif ve istekli başlamışsın bu 'fit vücut'olayına.. bende de senin gibi kısa boylu ve kilolu bir kızcağızım:) hayatım boyunca hep bi haftam diyet yaparak bir haftam bozarak geçti..verdiklerimi aldım ,çatlaklarım oluştu daha 18 yaşımda..bu yıl da sınava hazırlanıyorum onun etkisiyle mi bilmem ama son bir haftadır o kadar çok yiyorum ki günde 2 öğün fast food eve geliyorum bide evde yiyorum ki abur cuburu saymıyorum bile..yani anlıyacağın iki günde resmen 700 gram aldımbugün de arkadaşımın biri kilo mu aldın? dedi moralim iyice bozuldu..bende düzenli beslenmeye başlamak istiyorum günlüğünü işgal etmek gibi olmazsa bende burda yediklerimi yazsam hem birbirimize destek olsak hem de kendimi buraya sorumlu hissedip az yesem nasıl olur? eğer olur dersen hemen yarın başlarım yazmayaaa
hayatım zaten bı ıse basladıgında kostek olan cok olur.. basarda gorsunler nasıl yapıldıgını buarada hos geldın aramıza....
Burası gerçekten kilo vermede çok faydalı. Bende başlıyorum yarın :)
Benimde boy 1 65 kilo 70 :) hedefim 58 olmak gerisine ne diyelim Allah kerim :)
Sana da başarılar dilerim :)
Birçok günlük okudum ve aranızdaki desteğe hayran oldum adeta. O yüzden ben de bir günlük açmaya karar verdim.
Hep inişli çıkışlı dönemler yaşadım hayatım boyunca. En düşük kiloyu evlenirken gördüm o da 62 idi. Evlendim ve hopppp 5 ayda fazlaca geri geldi o kilolar. 50'li rakamları en son ne zaman gördüm hatırlamıyorum bile. Boyum da 1.55 bu arada. Bildiğiniz bücürüm. Üzerimdeki fazlalıklar ise beni daha da bücür yapıyor. Kilomu yazmaya ise çekiniyorum. Yazayım da gerçeklerle daha iyi yüzleşeyim tabi. 70 kiloyum. Neymiş?
Boy; 1.55
Kilo; 70
Hazirana kadar kesinlikle 55 olmam lazım. Asıl hedef 50 elbet ama gözüm baştan korkmasın. O yüzden hedefi 55 olarak belirliyorum. Çizelgemi de yapacağım, kaçar mıKocişimi de etrafımdaki herkesi de çatlatmak istiyorum. Başaramazsın desinler dursunlar görürler ama kim neyi başaramıyormuş. KK'da her şey mümkün
günlüğün hayırlı olsun lilipu..insan istedikten sonra herşeyi başarır.sen verdiğin kilolarla o insanlara cevabını vermiş olcaksın zaten..ben öncelikle küçük hedefler konması gerektiğine inanıyorum.insan daha mutlu oluyo yakın hedefleri yakalayınca..hedefin ilk etapda 55 olmamalı bence.çünkü önünde 65 var 60 var..öncelikli hedeflerin onlar olmalı .55 uzak bi rakam başta.ama 65 olursa ilk başta ona yaklaştıkça daha çok motive olursun.benim sana önerim bu olur.tabi sen nasıl daha iyi olcaksan öyle yap.. başarılar diliyorum sana giden kilocukalrına hep beraber el sallıycaz inşallah..
Benim asıl hedef 50 de bakma 55 yazdım oraya. 65 yazsam hiç motive olmam gibime geliyor nedenseBaktım olmuyor öyle yaparım hele birkaç kilo vereyim kiloların gitme hızına bağlı olarak yeni hedefler koyarım belki de.
selam LiLi diyetin çok güzel gidiyormuş..benim ilk günümde seninkinin hemen hemen aynısıydı sadece bikaç kaşık mantı yedim tehlikeli olan tek şey oydu:) ama ikinci gün.. off uzak bi yere gittik kadını kırk yılda bir gördüğümüzden yine döktürmüş yağlı yağlı..bi gün orda kaldığımız için yedim ve kendimi çok kötü hissediyorum..bidaha ömür boyu istediğim kiloda olamıcakmışım ,hep boşa kürek çekiyormuşum gibi hissediyorum..hayatımda yaptığım diyetlerden yalnızca birinde başarılı oldum,ondada bi haftada 4 kilo vermiştim yarısı suydu ama moralim tavan yapmıştı duraklama dönemine gelince tabiki benim o zayıf iradem zavallı bi diyete bile yenik düştü..ben bu iradesizlikle sadece diyet değil hayatta pek çok şeyi başaramıcam galiba..
merhaba
hoşgeldin aramıza lili...
ben de lily memnun oldum:13:
aslında senle nicklerimiz gibi boylarımız da aynı... hikayen bnmkine cok benziyor
ben de 155cm boyunda ve 80kiloyla başladım şimdi 76-77kg falanım
ne zamandır kendi günlüğüme sadece menü için girip cıkıyordum netten
bugun gördüm
menülerin güzel aslında abartı değil
zatn diyet moduna hemen girilmiyor girilse bile bıkılıyor çabuk
ondan yavaş yavaş alıştırmak lazım bünyeyi
senin de yaza kadar istediğin kiloda olcagını düşünüyorum ben de aslında 50 olmak istiyorum ama 55 yazdım en azıdan ideal sınırlar içinde olayım da gerisini sonra düşünürüm diye...
bnm de hedef hazirandı ama ağustos dedim doğum günüm diye
işte neyse... ben de seni takipteyim inşallah bundan sonra..
iyi kötü yazarım haberin ola
şimdilik hoşçakal
sevgiler...
evet cnm ama bu arada söyleyim ben kortizon kullanıyorum o yuzden hemen veremiyorum kiloSelam lilyy :) Aa aynıymışız valla seninle. İyi iyi birbirimizi takip edelim bundan sonra. 80i gördüğüm günler de oldu vaktinde. Ama çok stresli bir dönemdi. Şimdi maksimum 72yi gördüm 3 seneden beri. Valla ben de haziran koydum hedefi evlilik yıldönümümüz diye :) Bak bu konuda da benzeşiyoruz ucundan kıyısından. 1 haziranda 55i göreyim de 50 olurum nasılsa. Artık 5 kilonun lafı olmaz.Ben de takip edeceğim seni madem ortak yönümüz bol kaçırmamam lazım seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?