Saç Rengi ve Saç Boyama limon suyu saç rengini açıyormuş

• Konu Sahibi Konu Sahibi kırmızı&siyah
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

kırmızı&siyah

Ziyaretçi
limonun saç rengini açtığını duydum arkadaşlar deneyen varsa nasıl yapıldığını anlatırmı????(saçlarım kahverengi ne kadar açar??)kaydirigubbakcemile5

dogru ancak limon asidiktir saciniza zarar verir.

limonu surup gneste bekletmeniz lazim bir ton felan aciliyor.

onun yerine ıhlamur suyu deneyebilirsin limon hem asidik hem de saçın koyu kahve tonlarıysa ve güneşte kendiliğinden rengi açılan saçlara sahip değilsen limon da bakır tonlarında açar ıhlamur suyu daha sarartarak açıyormuş turunculaştırmadan yani internette ıhlamur suyunun tarifi vardı

tresanın papatya özlü şampuanı da saç rengini açıyor tesadüfen farkettim..
diplerimden çıkan doğal koyu kestane (mavimsi siyah) olan saçlarım bir süre sonra kendiliğinden sarı parlayan koyu saçlara dönüşmüştü ama sarı yansıma baya gözle seçilebilir haldeydi..ki benim doğal saçım değil sarı parlamak hiçbir renkte parlamıyordu mavi siyah gibidir doğal saçım...
benim saçın yansıma rengini bile açtıysa herkesinki açılır

saçını doğal yollarla açmak isteyen arkadaşlar bu şampuanı deneyebilirsiniz belki sizin de saçınızı açar..

papatya yı denemeni tavsiye ederim arkadaşım denedi saçları kumraldı baya açtı çokta güzel oldu.. aktardan kurutulmuş paptyayı alıyorsun sıcak suda kaynatıyorsun..sonrada sürüp güneşte duruyorsun

doğal yöntemle kaynatıp falan filan uğraşmaya da gerek yok..ciddiyim ben tresanın papatyalı şampuanını alın saçınızı onunla yıkayın..zaten yıkadıktan sonra kuruturken farkında olmadan saça ısı da vermiş oluyorsunuz ve haliyle yansıma rengi sarıya kadar açılıyor..üstelik bu şampuanda silikon falan filan da yok..

saçını doğal renginden daha açık renge boyamak isteyen arkadaşlar için iyi olacağını düşünüyorum..çünkü saçlar açılırken turunculaşma ve doreleşme gibi sorunlarla karşılaşıyoruz..
ama papatyalı şampuan yansıma rengini sarıya kadar açıyor..saç boyarken baya kolaylık olacaktır

güneşciğim saçın sarı mı yansıyor artık yoksa bir iki ton açıldı da sarı mı yansıyor? yani saçın gene siyaha yakın koyu kahve de güneş olmadan mı sarı yansımaya başladı? yoksa daha açık kahveye dönük olup da mı sarı yansıdı?:)))

bende denemiştim saçlarım kurumuştu ve öyle çok açılmadı ama oksijenli suyla daha çok açılıyor

Kızlar ben de limonla saçın açıdığını duydum.Hatta bir kez uyguladım ama sonuçtan hiç memnun kalmadım saçlarım kazık gibi oldu..-tatlicadiarzu-Yaz günü balkonda güneş altında oturduğum da cabası..kafamçokkarıştı Eğer saçlarınız kahverengiyse ki benimki de öyle gerçekten papatya çok daha iyi sonuç almanızı sağlıyor.Hem rengini açıyor,parlaklık kazandırıyor hem de saçlarınız ipek gibi oluyora.s

güneşciğim saçın sarı mı yansıyor artık yoksa bir iki ton açıldı da sarı mı yansıyor? yani saçın gene siyaha yakın koyu kahve de güneş olmadan mı sarı yansımaya başladı? yoksa daha açık kahveye dönük olup da mı sarı yansıdı?:)))

canımcım bu şampuanı kullanınca bu rengini tarif ettiğim boyasız saçımın olduğu kısımı gardrop aynasına bakarken diplerimin gözle görülür şekilde sarı sarı parladığını farkettim.. resmen yaldır yaldır parlıyordu ama doreli saç gibi değil doğal bi sarı parlamasıydı dore değil de daha küllü tondaydı...hatta şaşırdım "ben yoksa diplerimi boyamıştım da hatırlamıyormuyum" diye bile düşündüm ama bu olay olduğu sıra saçımı kendi haline bıraktığım ve yaklaşık 5 aydır boyamadığım bi süre içinde olmuştu...daha önce koyu saçımın üstüne uyguladığım sarı parlayan boyalardan çok daha doğal ama daha belli bir görünüş vardı...yani göz tırmayalan ve emaneten duran özenti bir parlaklık değildi.. yani sadece direkt güneş ışığı vurduğunda parlayan ve sertçe parlayan ama anasaçı değiştirmeyen sarı yansımalı boyalar gibi değildi
ana saçım çok koyu olduğu için belki ana rengin açıldığını farketmemiş olabilirim...daha fazla kullansaydım belki ona da şahit olurdum bilmiyorum :)

şu an bebek şampuanı kullanıyorum ama en kısa zamanda yine tresan papatyalı alacağım..şu an saçlarımın son rengi küllü kumral oldu (yine boyadım) :)
dipler çıkınca yine bu şampuanla yıkasam iyi olucak belki boyada istemez :jeyyar:

yani canım kısacası onu farkettiğim dönem...siyaha yakın koyu kahve olmuştu ve direkt güneşe vurmasına gerek kalmadan bulutlu gündüz havalarında bile günışığında bile sarı parlıyodu ama kapalı mekanda yine koyu renkti öyle toparlıyım kısaca :)

orijinal saçım da şu kedicikle aynı renk :) ama ben çok sinir oluyorum kendi doğal rengime
352559357_ab30b4aafd.jpg

Son düzenleme:
canım çok teşekkürler :))) aslında içinde paptaya olduğu için güneşe sık maruz kalındığında rengini bir ton açabilir diye düşünüyorum ama sarı yansıma olması da fena değil güle güle kullan:)))
küllü kumral dipler çıkınca da daha normal bir görüntü sergileyebilir ama sana gölge ya da balyajı tavsiye ediyorum çoğu ünlünün de saçı boya gibi görünse de iyi yapılmış gölge ya da balyaj oluyor komple boya dip boyası sorunu oluşturur sende ama tabi işine karışmak gibi olmasın:)
dip boyasına gerek kalmadan da saçının rengini kırabilirsin ıhlamur papatya suyunu da deneyebilirsin tresan a da bu arada devam edebilirsin ya da küllü açık sarı boya ile küllümangonun önerdiği mavi boya yı sanırım selective de var karıştırıp en az dore ile saçını bir kaç ton açabilirsin benim kuzenimin saçı platin sarı boya ile iki üç ton açıldı en az yani bu da rahat yapılabilecek bir şey illa kuaföre gitmene gerek yok ama tabi görmeden yorum yapıyorum sen daha iyi bilirsin canım

bişey değil canım :) ben saçımı yıkadıktan sonra özellikle güneşe de oturup beklemedim açıkcası..belki kuruturken makinanın verdiği ısıyla açılmış da olabilir :)

bakalım canımcım..dipler çıkınca tresan alıcam yine :) palette nin küllü kumralını yaptım diğer marka küllü kumrallara göre daha koyu renkti ve çok beğendim ve çıkan diplerim de tresanla açılırsa sorun kalmayacak gibi gözüküyor..önerilerin için teşekkür ederim :)

şu an böyle oldu saçlarım..istediğim de buydu zaten :)
product_thumb.php

doreli kumral da ilk başlarda çok güzeldi hatta seviçten başkalarına da o rengi tavsiye etmiştim ama açılmış saç üzerine olunca ve sonradan zamanla daha da açılınca
benim gibi kara kaş kara göz olan birisi rezil oldu tabi :D neyse sonunda rengimi buldum...

Son düzenleme:
saçını doğal renginden daha açık renge boyamak isteyen arkadaşlar için iyi olacağını düşünüyorum..çünkü saçlar açılırken turunculaşma ve doreleşme gibi sorunlarla karşılaşıyoruz..
ama papatyalı şampuan yansıma rengini sarıya kadar açıyor..saç boyarken baya kolaylık olacaktır
bu şampuan eczanede fln mı satılıyo?????

canımm güneşcim peki ne kadar sürede o yansımalı hale getirmişti saçlarını bu şampuan..

büyük marketlerde bulabilirsiniz..eczanelerde de olabilir..yani yaygın bir şampuan..ben migrosta falan rahatça buluyorum..

canım ne kadar sürede olduğunu hatırlayamayacağım ama şunu diyebilirim..elimdeki şişe daha bitmeden bu olayı farketmiştim..biraz çabuk sonuç veriyo sanırım :) ama öyle 1-2 yıkamada da hemen olmuyor tabi...şişeyi yarılayınca farketmeye başladım

ben limon suyuyla papatya suyunu birlikte sürdüm saçıma kumraldım saçlarım küllü sarı oldu

güneşcim şampuanın içine bişyler koydun mu pEki ÇAM trebentin filan?

hiçbişey koymadım canım olduğu gibi kullandım :)
zaten bu şampuan bilhassa açık renk saçlar ve ince telli saçlara öneriliyormuş...yani papatyalı olanı..
yani açık renk saçların parlaklığını arttırmak için onlara papatyayla açma işlemi uyguladığı kesin :) başka markalarda hep açık renk saçlara yönelik papatyalı şampuanlar da var zaten...amaç aynı :)

Bu tarifi denemeyi düşünüyorum. Deneyen var mı?

Sac rengini acmak icin
-Ceyrek fincan limon
-3/4 fincan su
Banyodan sonra son durulama suyu olarak sürülür ve güneste beklenir.

Yalnız ben limonu normal suya değil de papatya suyuna katmayı düşünüyorum. Belki o şekilde daha etkili olur.

Bu arada arkadaşlar Tresan papatya özlü şampuan gerçekten etkili. Ayrıca içeriğinde silikon olmadığı halde saçlarımı yumusacık yaptı.

arkadaşlar bu şampuan doğal saçların rengini mi açıyor.boyalı ya da röfleli saçların rengini de açarmı ?bilgisi olan var mı

Back
X