• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Limon yediğim için bebeğim düşmüş olabilir mi?

Kupecicegi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
397
-190
13
45
Günde yarım limon sıkıp yiyorum. Zararı olabilecegini dusunmedim hamileyken de bu aliskanligima devam ettim. Altıncı hafta betahcg azaldı ve düştü. Hamileliginin basında limon yiyen var mı

Günde yarım limon sıkıp yiyorum. Zararı olabilecegini dusunmedim hamileyken de bu aliskanligima devam ettim. Altıncı hafta betahcg azaldı ve düştü. Hamileliginin basında limon yiyen var mı
Limonla bebek düşmez.Sağlıksız bebek düşer ilk aylarda.Kan pıhtılaşmanız yok değil mi?Kan pıhtılaşmanız varsa ve Kromozom bozukluğu vs olan bebek pek yaşamaz bildiğim.

Limonla bebek düşmez.Sağlıksız bebek düşer ilk aylarda.Kan pıhtılaşmanız yok değil mi?Kan pıhtılaşmanız varsa ve Kromozom bozukluğu vs olan bebek pek yaşamaz bildiğim.
Kan pıhtılaşma var mı yok mu bilmiyorum. Ailemde yok.

Kan pıhtılaşma var mı yok mu bilmiyorum. Ailemde yok.
İlk bebeğimde Dr annemin 3 düşüğü olduğunu duyunca hamileliğimin başında beni Trombofili testi yaptırmaya yönlendirdi.Orada kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim.Özelde 1 haftada sonuç çıkıyor.Devlette 1 ayı buluyor.Isterseniz yaptırın genelde 3 düşük olunca devlet hast. doktorlar yönlendiriyor.

Saçma sapan düşünceler bana da çok söylendi ama en sevdiğim şey limonu tuzlayıp yemek yedim de baya hiç öyle bir şey olmadı batıl inançlar bunlar

Limon bebek düşürmez için rahat olsun. O bebeğin düşesi varmış. İlk trimester düşüklerinde genelde altta ağır kromozom anomalileri yatar. Zaten yaşamayacak olan çocuklar düşer.

Limon bebek düşürmez için rahat olsun. O bebeğin düşesi varmış. İlk trimester düşüklerinde genelde altta ağır kromozom anomalileri yatar. Zaten yaşamayacak olan çocuklar düşer.
Öyle galiba.insan kendisini suçluyor .merdivenden çıkmaktan tutun da su içtiği bardağın ağırlığına kadar aklina geliyor

Öyle galiba.insan kendisini suçluyor .merdivenden çıkmaktan tutun da su içtiği bardağın ağırlığına kadar aklina geliyor
O kadar basit bir şeyle düşük yaşanmaz, pamuk ipliğine bağlı değil sonuçta. Kadınlar normal işlerine devam ediyor , bazıları ağır işlerde tarlalarda çalışmaya devam ediyor. Bazı kadınlar kaza geçiriyor ama gene de düşük olmuyor. Bardak kaldırmayı, merdiven çıkmayı bile takarak sağlıklı bir hamilelik getiremezsiniz zaten. Mutlaka bir doktora gözüküp teslwri yaptirin

Tansiyonum var günde bir bazen iki tane limonu mandalina gibi yiyorum alakası olduğunu sanmıyorum bebeğim sağlıklı çok şükür

Back
X