Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Günde yarım limon sıkıp yiyorum. Zararı olabilecegini dusunmedim hamileyken de bu aliskanligima devam ettim. Altıncı hafta betahcg azaldı ve düştü. Hamileliginin basında limon yiyen var mı
Günde yarım limon sıkıp yiyorum. Zararı olabilecegini dusunmedim hamileyken de bu aliskanligima devam ettim. Altıncı hafta betahcg azaldı ve düştü. Hamileliginin basında limon yiyen var mı
Limonla bebek düşmez.Sağlıksız bebek düşer ilk aylarda.Kan pıhtılaşmanız yok değil mi?Kan pıhtılaşmanız varsa ve Kromozom bozukluğu vs olan bebek pek yaşamaz bildiğim.
Limonla bebek düşmez.Sağlıksız bebek düşer ilk aylarda.Kan pıhtılaşmanız yok değil mi?Kan pıhtılaşmanız varsa ve Kromozom bozukluğu vs olan bebek pek yaşamaz bildiğim.
İlk bebeğimde Dr annemin 3 düşüğü olduğunu duyunca hamileliğimin başında beni Trombofili testi yaptırmaya yönlendirdi.Orada kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim.Özelde 1 haftada sonuç çıkıyor.Devlette 1 ayı buluyor.Isterseniz yaptırın genelde 3 düşük olunca devlet hast. doktorlar yönlendiriyor.
Limon bebek düşürmez için rahat olsun. O bebeğin düşesi varmış. İlk trimester düşüklerinde genelde altta ağır kromozom anomalileri yatar. Zaten yaşamayacak olan çocuklar düşer.
Limon bebek düşürmez için rahat olsun. O bebeğin düşesi varmış. İlk trimester düşüklerinde genelde altta ağır kromozom anomalileri yatar. Zaten yaşamayacak olan çocuklar düşer.
O kadar basit bir şeyle düşük yaşanmaz, pamuk ipliğine bağlı değil sonuçta. Kadınlar normal işlerine devam ediyor , bazıları ağır işlerde tarlalarda çalışmaya devam ediyor. Bazı kadınlar kaza geçiriyor ama gene de düşük olmuyor. Bardak kaldırmayı, merdiven çıkmayı bile takarak sağlıklı bir hamilelik getiremezsiniz zaten. Mutlaka bir doktora gözüküp teslwri yaptirin