merhaba arkadaşlar ben 15 haftalık gebeyim ve canım limon yemek istiyo çocuğu eritir dediler :) korkumdan yiyemiyorum merak ettim bu konuda bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim netten baktım ama kesin bi sonuç alamadım ben arama yapamadım galiba bebek isteyenler inşallah en kısa zamanda hamile kalır hamile olanlar benim gibi inşallah sağlıklı sıhhatli güzel bebeklerimizi kucağımıza alırız hayırlı günlera.s.
arkadaslar benm dusuk tehlıkem var ama lımon ıstıo cnm acaba kanı sulandırdıgı ıcın kanamayı arttırmı onu merak edıorum yardımcı olursanızz sevınırım sevgılrleee
5 aylık hamileyim ilk 4 ay deli gibi limon yedim.gizli saklı köşelerde tuza basıp basıp yedim hem de.hala canım ekşi şeyler çekiyor ama meyveye ağırlık verdim.ekşi meyvelerden yiyorum gece kalkıp.tuzlayıp yememe rağmen bebiş içerde kıpır kıpır maşallah tatlım erime yok yani:))9.korkma.ancak benim gibi çok tuzlu yersen tansiyon yükselir çarpıntın olabilir.aşırı tuzlayıp limon yediğim zaman yaşadım bir kaç kez.sadece tuzlu yemeyi seviyorsan eğer tuza dikkat et derim ben.zaten sonradan yiyemiyorsun mide yanmasından
Bundan 3 hafta önce kontrolüm vardı. Bebeğimin kilo alışı normaldi. Kontrolden 3 gün sonra nezle, grip oldum, her gün sabah bir limonu sıcak suya sıkıp içtim. 3 güne nezlem, 3 gün sonrada burun tıkanıklığım geçti. Tekrarlamasın diye bir sonraki kontrole kadar her sabah limon sıcak su içtim kahvaltıda. Doktor muayenesinde bebeğimin az kilo aldığını öğrendim. Öyle sanıyorum ki limon kilo alımını azalttı. Doğuma kadar limon kullanmayı düşünmüyorum. Antibiyotik veya ilaç kullanmayayım derken bebeğime kilo aldıramadım. Bence 30 lu haftalardan sonra limon tüketimini azaltmak gerekiyor.
Merhaba, doktorunuza sordunuz mu bunun bir alakası var mıymış? Ben de sabahları ılık limonlu su içiyorum, henüz 10 haftalık hamileyim ama böyle bir etkisi olacağını çok tahmin etmiyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?