limonata diyeti-master cleanse günlüğüm

zeynepyal

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2009
96
4
623
İstanbul
HErkese selam,
Sonunda oldu başladım:) Uzun uzun okudum araştırdım ve yapmaya karar verdim, umarım başarılı olurum. 1 hafta yapacağım kaç kilo vereceğimi sabırsızlıla bekliyorum.
1.gün
sabah tuzlu su solüsyonu(barsakları çalıştırıp sistem temizlemek için)
limonata,su ve form çayı
Şu an itibari ile birinci günü bitirmiş bulunuyorum ve hiç aç hissetmiyorum kendimi. Normalde diyet yaparken hissettiğim baş ağrısı bile olmadı. Sanırım limonatanın içindeki şekerden(normalde maple syrup ile yapılması gerekiyor ama ben bal kullanıyorum)
Kendimi çok iyi hissediyorum, bunu 40 gün yapan insanlar varmış:):)
Yalnız bunu yaparken tuvalete yakın olmak gerek:)

Hoşgeldin ama ben anlayamadım?
Sadece limonata mı içeceksin?
Yani yemek yok mu?
Düşüp zafiyet geçirirsin. Sağlığından olma.
O kadar şeker sağlığa zarar.

canımmm sen naptın,böyle bi diyet şekli olur mu?
bence araştırmanı doğru yönde yap,:20:
sağlıklı bi şekilde zayıfla,
hastalıklaraa davetiye çıkarma,:2:
bugün kendini iyi hissetsende yarın yorgun hisedeceksin....

bu arad yaş kaç?

çok ilginç şok diyetlerinin çoğunu duydum ve uyguladım ama bu limonlu tuzlu sudan hiç haberim olmadı:)kız nasıl bişey bu ???yanlız gerçekten bunu içiyosan yemek yemeden arkadaşlarında dediği gibi çok sağlıklız olacak...umarım yanında ufak tefek bişeyler yiyosundur

Selam herkese:)
Bu diet daha çok toksinleri atmak amaçlı yapılan bir nevi oruç. Bu kadar ünlü olmasının sebebi Beyonce nin de yapıp bununla kilo verdim diye ortaya çıkması... 1940 senesinden beri Amerika başta olmak üzere bir çok ülkede yapılıyormuş. Açıkçası çok sağlıklı olduğunu ben de düşünmüyorum ama bugün şunu anladım yemek olayı kafada bitiyor, yemek yemek istiyorum ama aç olduğum için değil, sadece istiyorum:)
bütün gün limonata dışında herhangi birşey yenmiyor, yanında bol su ve bitki çayı. Sabahları yapılan ılık tuzlu su barsakları çalıştırıyor ama ciddi mide bulandırıcı, ama işe yarıyor.
ikinci günü de bitirdim sayılır darısı 3. güne. Cumartesi bitirmeyi düşünüyorum çünkü pazartesi günü bir davete katılacağım. Bu detox bittikten sonra anında normal yemeye geçilmiyor detox bittikten sonra ilk gün portakal suyu ikinci gün de çorba ve meyve yeniyor. Ben de pazartesiye kadar normal yemek yiyebilecek duruma gelmeyi planlıyorum. Bu arada enerjim çok yüksek değil ama tahmin ettiğim kadar düşük de değil. Ağır spor yapamadım ama yürüdüm. Baş dönmesi veya baş ağrısı da yaşamadım henüz. Bu arada yaşım 30.

Bugün 3. gün. Biraz yorgun hissediyorum ama o kadar. Sabah tuzlu suyu ılık olarak içtim, maalesef bir kısmını istemeyerek çıkardım ama sonuç yine de süper. 3. günüm ama hala barsaklarımdan bişeler çıkıyor olması çok ilginç geldi bana. Bu arada cildim bebek gibi oldu, toparlanmaya da başladım. Bu detox u 40 gün bile yapanlar varmış, ama ben o kadar yapmam. Evet açlık hissetmiyorsunuz ama spor yapacak çok enerjisi kalmıyor insanın. Baklım ctsi günü kaç kilo vermiş olacağım:)

Bugün 3. gün. Biraz yorgun hissediyorum ama o kadar. Sabah tuzlu suyu ılık olarak içtim, maalesef bir kısmını istemeyerek çıkardım ama sonuç yine de süper. 3. günüm ama hala barsaklarımdan bişeler çıkıyor olması çok ilginç geldi bana. Bu arada cildim bebek gibi oldu, toparlanmaya da başladım. Bu detox u 40 gün bile yapanlar varmış, ama ben o kadar yapmam. Evet açlık hissetmiyorsunuz ama spor yapacak çok enerjisi kalmıyor insanın. Baklım ctsi günü kaç kilo vermiş olacağım:)

canım dikkat et tamam hepimiz kg vermek istiyoruz ama yemek yemeden olmaz lütfen sağlığından olma nolur.:50:...gel bizimle hafif yemekler yiyerek kg ver istersen ne dersin?hem yorgun kalmazsın hem spor yapman içinde enerjin olur....böyleliklede yediklerinide çıakrmazsın...evet hemen kg verilmiyo ama güzel sonuçlar alınıyo ve kalıcı sonuçlar bunlar...

canım senin kaç kg vermen gerekiyorki bukadar şok bir diyete gereksinim duydun..
ayrıca kilon kaç olursa olsun böyle bi aciliyete ne gerek var ki..
burada hepimiz aynı amaç için çaba sarfediyoruz
ama banada senin yaptığın yanlış gibi geliyor açıkçası :(
sadece içecekle günlerce böyle bi çabaya ne gerek var..
o 40 gün yapanlarada inanmam doğrusu ben..

biz sadece sana destek vermek için bu önerileri yazıyoruz sakın kırılma olumlu karşılamıyoruz diye
bence sen ufak ufak besin almaya başla 3gün olmuş birden katı besine geçmende tehlikeli olabilir..
ama gel sende bizim gibi normal diyetlerle ver kilocuklarını..
senden değerli değil hiçbirşey...

canım senin kaç kg vermen gerekiyorki bukadar şok bir diyete gereksinim duydun..
ayrıca kilon kaç olursa olsun böyle bi aciliyete ne gerek var ki..
burada hepimiz aynı amaç için çaba sarfediyoruz
ama banada senin yaptığın yanlış gibi geliyor açıkçası :(
sadece içecekle günlerce böyle bi çabaya ne gerek var..
o 40 gün yapanlarada inanmam doğrusu ben..

biz sadece sana destek vermek için bu önerileri yazıyoruz sakın kırılma olumlu karşılamıyoruz diye
bence sen ufak ufak besin almaya başla 3gün olmuş birden katı besine geçmende tehlikeli olabilir..
ama gel sende bizim gibi normal diyetlerle ver kilocuklarını..
senden değerli değil hiçbirşey...

Herkese çok teşekkür ederim.. güzel düşünceler için. Beni düşündüğünüz için de:) Bunu çok araştırdım, kitabını da okudum o yüzden yapmaya karar verdim. Bu kadar yaptıktan sonra 2 güncük daha yapacağım. Sonrasında önce portakal suyu sonra çorba daha sonra yavaş yavaş sebze meyve ile normale döneceğim.
Çok garip ama kendimi çok iyi hissediyorum:) tartıdaki durum da beni memnun etmiyor değil tabii:)

peki ozaman tatlım sen iyiysen sorun yok tabiki :1:
mademki iyice araştırmışsın kolay gelsin ozaman sanada :))

sanırım bugün 4 günün nasıl gidiyor bozmadan devam edebiliyormusun sonucunu merak ettim

Selam,

Çok yoğun bir hafta geçirdim giremedim. toplam 6 gün yapıp sonra yavaş yavaş döndüm normal yemeye. Sonuçlar:
Toplamda 5 kilo verdim
Cildim güzelleşti
Diyet süresince hiç açlık yada baş ağrısı hissetmedim
Verdiğim kiloyu geri almadım çünkü dikkat ediyorum
Tembel barsaklarım normale döndü (ki benim için en iyisi bu)
Kendimi çok rahat ve mutlu hissediyorum

Kimse yapsın demiyorum ama işe yarıyor, demekki insan isteyince herşeyi yapabiliyor:)
Hafta sonu diyete ara verdim pztsi başlıyorum uzun soluklu bir diyete.

slm:3:
ben bu topiği görmüş ama yorum yapamamıştım
önelikle aramıza hoşgeldin...
bu yaptıgın detoks diyeti, resmen mide florasını bozacak, ileride mide rahatsızlıklarına yol acabilecek bir diyet
tuzlu su solisyonu resmen turşu suyu gibi beişey, tansiyon falan tavan yapar...
şekerli su da aynı şekilde resmen sen serum yapmışsın kendine...
ama dikkat et bu verdiklerin yerine daha fazlasını almayasın...
sıvı gıdalarla yemeye başla meyve sebzeyi sofrandan eksik etme, bize katılırsan daha yardımcı oluruz sana
sevgiler...:16:

Bu diyete ben de başladım ama o tuzlu suyu nasıl içebildiniz yahu?Denedim ben de ama iğrenç bir şey.Bir de limonata da ben sanırım biberi fazla kaçırdım midem ağrıdı iki saat.Tadı da iğrenç bir şey oldu ama kesinlikle etkili bir şey.

Herkese Merhaba,

Çok uzun zaman geçti.. istikrarsız diyetlerim ve beslenme şeklime stres de eklenince olduğum yerde sayıyorum hala.. Ama limonata diyeti acaip etkiliydi, yine yapayım diyorum, spora da başlayacağım tekrar.
Bu arada ben biberi çok çok az attım, hatta ilk başta hiç atmadım. En çok cezbeden kısmı açlıktan baş ağrısı halsizlik vs olmamasıydı.
Tüm diyetler/detokslar ın yan etkileri var ama etkilerini herkeste farklı gösteriyorlar, iyi şanslar herkese

Back
X