• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

limonata diyeti-master cleanse günlüğüm

Herkese merhaba,

sevgili zeynepyal'in denediği bu diyeti ben de şu anda yapıyorum. İnternetten çok uzun araştırmalar, pek çok okumalar sonunda karar verdim ve uzun süreli yapılmaması halinde zararlı olmadığı düşüncesindeyim =)

Ancak bence yapanların kesinlikle bal kullanmaması mümkünse de agave şurubu gibi yan ürünlere gitmeden maple syrup/akçaağaç şurubunu tercih etmesi gerekli. Akçaağaç şurubu besin değerleri ile günlük ihtiyaç duyulan kalori-vitamin ve mineralleri veriyor zaten. Bu yüzden insan herhangi bir düşkünlük veya düşüklük hissetmiyor.

Bu demek değildir ki herkes yapsın; tabii ki herkes kendi sağlık durumuna göre ve doktoru ile de görüşerek karar vermeli, mesela ben 40 gün buna devam edenleri düşünemiyorum, ben en fazla 10 gün yapabilirim diyorum, ama yapılamaz ya da dehşet sağlıksız bir detoks olarak da görünmüyor bana. Bir de sanırım şunu çok iyi anlamak gerekiyor. Bu bir kilo verme yöntemi değil, bu bir detoks...

Bugün ikinci günüm, tüm malzemeleri (tuzlu suyun tuzu dahil) organik üretim olarak tercih ettim. 10 günün sonunu umutla bekliyorum.

Bu arada aynı konuda pek çok başlık olduğunu fark ettim, daha güncel olduğu için "Limonata Diyeti Listesi" başlığının altında her günkü deneyimleri paylaşmaya devam etmeyi düşünüyorum =)

herkese mutlu günler...

Ben yine yapıyorum, bugün 2. günüm. Bir arkadaşımla birlikte yapıyoruz. Bugün yine tuzlu sudan dolayı midem o kadar bulandı ki öğlene kadar limonata içemedim. Şimdi daha iyiyim ama hissediyorum, yarın da içersem kesin kusucam. Arkadaşım dünden bugüne 1 kg vermiş, ben bugün tartılmadım. Bu sefer 10 gün yapmayı planlıyoruz bakalım nasıl olacak nasıl geçecek:)

Bende bu diyeti Beyonce 'den duymuştum hatırladığım kadarıyla kendisi açıklamıştı ve çok hızlı ve kalıcı kilo vermişti detox olarak görülüyor zaten.Suan normal bi diyetle 15 günde 3 kilo verdim.Bu diyete de ramazandan sonra baslamayı düşünüyorum.Kilom 48.500 hedef 44. 20 yaşındayım boy 157.

Tebrik ederim, harikasın
İlk duyduğumda ‘olur mu öyle şey’ demiştim ama bikaç gündür araştırıyorum yapan herkes çok memnun.Ki 40 gün yapanların videolarını fln izledim, sonuçlar muazzam, ilk birkaç günden sonra artık açlık da hissetmediklerini söylüyorlar hep.
Selam,

Çok yoğun bir hafta geçirdim giremedim. toplam 6 gün yapıp sonra yavaş yavaş döndüm normal yemeye. Sonuçlar:
Toplamda 5 kilo verdim
Cildim güzelleşti
Diyet süresince hiç açlık yada baş ağrısı hissetmedim
Verdiğim kiloyu geri almadım çünkü dikkat ediyorum
Tembel barsaklarım normale döndü (ki benim için en iyisi bu)
Kendimi çok rahat ve mutlu hissediyorum

Kimse yapsın demiyorum ama işe yarıyor, demekki insan isteyince herşeyi yapabiliyor:)
Hafta sonu diyete ara verdim pztsi başlıyorum uzun soluklu bir diyete.

Merhaba Arkadaşım,
Maple syrup-agave şurubu-bal-üzüm pekmezi-keçiboynuzu pekmezi fln hepsinin besin değerlerini inceledim.Ben de maple syrup herhalde çok besleyici, vitaminli-mineralli sanıyordum.Potasyum biraz da kalsiyum dışında bi numarası yokmuş meğer.Dolayısıyla diğer tatlandırıcı şuruplarla pekala değiştirilebilir gibi geldi bana.Özellikle üzüm pekmezi çok daha fazla vitamin-mineral içeriyor.
Herkese merhaba,

sevgili zeynepyal'in denediği bu diyeti ben de şu anda yapıyorum. İnternetten çok uzun araştırmalar, pek çok okumalar sonunda karar verdim ve uzun süreli yapılmaması halinde zararlı olmadığı düşüncesindeyim =)

Ancak bence yapanların kesinlikle bal kullanmaması mümkünse de agave şurubu gibi yan ürünlere gitmeden maple syrup/akçaağaç şurubunu tercih etmesi gerekli. Akçaağaç şurubu besin değerleri ile günlük ihtiyaç duyulan kalori-vitamin ve mineralleri veriyor zaten. Bu yüzden insan herhangi bir düşkünlük veya düşüklük hissetmiyor.

Bu demek değildir ki herkes yapsın; tabii ki herkes kendi sağlık durumuna göre ve doktoru ile de görüşerek karar vermeli, mesela ben 40 gün buna devam edenleri düşünemiyorum, ben en fazla 10 gün yapabilirim diyorum, ama yapılamaz ya da dehşet sağlıksız bir detoks olarak da görünmüyor bana. Bir de sanırım şunu çok iyi anlamak gerekiyor. Bu bir kilo verme yöntemi değil, bu bir detoks...

Bugün ikinci günüm, tüm malzemeleri (tuzlu suyun tuzu dahil) organik üretim olarak tercih ettim. 10 günün sonunu umutla bekliyorum.

Bu arada aynı konuda pek çok başlık olduğunu fark ettim, daha güncel olduğu için "Limonata Diyeti Listesi" başlığının altında her günkü deneyimleri paylaşmaya devam etmeyi düşünüyorum =)

herkese mutlu günler...

Tuzlu su fikri bana da iğrenç geliyor.Sabah tuzlu su-gün içinde limonata-akşam sinameki vb laksatif çay veya tuzlu su içemiyorsanız sabah akşam laksatif çay için diyor.Şimdilik araşturma safhasındayım, yapar mıyım bilmiyorum ama yaparsam tuzlu su değil çay içerim sanırım.
Ben yine yapıyorum, bugün 2. günüm. Bir arkadaşımla birlikte yapıyoruz. Bugün yine tuzlu sudan dolayı midem o kadar bulandı ki öğlene kadar limonata içemedim. Şimdi daha iyiyim ama hissediyorum, yarın da içersem kesin kusucam. Arkadaşım dünden bugüne 1 kg vermiş, ben bugün tartılmadım. Bu sefer 10 gün yapmayı planlıyoruz bakalım nasıl olacak nasıl geçecek:)

Back
X