Limonata Diyeti Veya İsveç Diyeti?

Merhaba :),

Birini denedm ve bitirdim ikincisine de yeni başaldım, ikinci günündeyim.

Öncelikle; isveç diyeti kilo vermek isteyenler için oldukça sıkı bir programla protein yüklemesi yapan bir diyet. Limonata diyeti ise bir detoks diyeti. Zaten orijinalinde "master cleanse" diye geçiyor.

Eğer sabredebilirseniz ve hayatınıza hareket katarsanız, bol bol su içer, bol hareket eder belki bir kaç mekik şınav çekerseniz bence isveç diyeti güzel bir diyet. Bu arada ben listeyi tam olarak uygulamadım diyebilirim, tatlı hiç olmadı, hamur işi de listedekinin dışına çıkmadım ama arada biraz yoğurt, belki biraz daha fazla meyve, salata vb yedim mesela.

Limonata diyetine de yaz sonunda güze girerken bir detoks olarak düşündüm. Ayrıca vermediğim bir kaç kiloyu da veririm diye umuyorum. Fakat şunu da akılda tutmak lazım, limonata diyeti vücudun beslenme şeklini tamamen değiştirdiğinden, isveç diyetinde olduğu gibi ufak kaçamakların sindirim organlarınızdaki dönüşü kötü olabilir, ciddi rahatsızlıklarla karşılaşabilirsiniz. Ayrıca her ne kadar iyi bir detoks gibi görünse de gözüme bence insanlar bunu 10 günden fazla yapmamalı. İki sebep sayabilirim; daha uzun süreli bir diyet 1. et ve sebze ile karışık beslenen benim gibi insanlar için bence vücut florasını kötü biçimde bozabilir, 2. yemek yemeyi seven bizler için dönüşünde sanki kıtlıktan çıkmış havasıyla yemeklere saldırmamıza sebep olabilir ki bütün detoksun amacını-emeğini heba eder...

Ben de iki kere yaptım 7-8 gün olarak.. ilkinde 4 kilo ikincisinde 3 kg verdim. Daha çok verenler de var ama sonuçta bu bir detox sonrasında diyetle desteklenmeli. Yine yapacağım yurt dışından maple syrup getirtiyorum.

Konunuz içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.
Keyifli paylaşımlar...

limonata diyetini bilmediğim için bişey söyleyemem..ama isveç diyetini seneler önce ben ve arkadaşım yaptık..arkadaşım hastanelik oldu bende hemen bıraktım..dr lar tavsiye etmiyo..ben bu sene diyetisyene gidip diyete başladım..10 kilo verdim..bence vırt zırt diyetlerle metobolizmanızın dengesini bozmayın ileriki yaşlarda başka hastalıklara neden oluyorsunz..sağlık herşeyden önemli..mutlaka vereceğinz kilolar fazlaysa bir diyetisyenden destek almak lazım..ayrıca kilo verdikten sonra o kiloyu da korumak önemli..eee sonuçta hayatınz boyunca limonata yada isveç diyetini yada başka diyetleri yaparak geçiremezsiniz..ve tekrar kilo almaya başlarsınz..onun için dir diyetisyenden yardım almak en iyisi..ileride de diyetisyenden alacağınız tiyolarla kilonuzu koruyabilirsinz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…