Cilt Bakımı Ürünleri LİMONUN 2 GÜNLÜK MUHTEŞEM ETKİSİ!

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

miscloysea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
189
29
43
Öhöömm merhaba kk üyeleri,
Son bir aydır alnımda,burnum da ,çenem de oruçtan beri sivilceler çıkmaya başladı.
görünmüyorlar ama ışıkta,güneşte kendilerini malesef belli ediyorlar.
bende zamanla kafaya taktım bu sivilceleri çoğaldı sanki kür aradım kadınlar kulübünde
ve limonu buldum 2 gündür uyguluyorum 1 büyük dilim kesip üstüne 1 çay kaşığı şeker
serpiyorum limon şekeri çekene kadar bekliyorum ve bütün yüzüme sürüyorum suyunu iyice.
yüzüme elimi bile sürmüyorum limonla ovalıyorum ve 2 gün oldu gerçekten dün azalmış olarak gördüm
çenemdeki sivilceleri,bugün sabah kalktım ellim dedim azalmışmı diye tamamen yok olmuş durumda !!
ve tek tük kalmış . alnımdakilerde azalmış siyah noktaya daha etkisi olmadı ama daha 2 gün
15 gün süreceğim sizinde kesinlikle denemenizi tavsiye ediyorum, hem sivilcelere iyi geliyor hemde
cildi yumuşacık bebek gibi yapıyor.

Öhöömm merhaba kk üyeleri,
Son bir aydır alnımda,burnum da ,çenem de oruçtan beri sivilceler çıkmaya başladı.
görünmüyorlar ama ışıkta,güneşte kendilerini malesef belli ediyorlar.
bende zamanla kafaya taktım bu sivilceleri çoğaldı sanki kür aradım kadınlar kulübünde
ve limonu buldum 2 gündür uyguluyorum 1 büyük dilim kesip üstüne 1 çay kaşığı şeker
serpiyorum limon şekeri çekene kadar bekliyorum ve bütün yüzüme sürüyorum suyunu iyice.
yüzüme elimi bile sürmüyorum limonla ovalıyorum ve 2 gün oldu gerçekten dün azalmış olarak gördüm
çenemdeki sivilceleri,bugün sabah kalktım ellim dedim azalmışmı diye tamamen yok olmuş durumda !!
ve tek tük kalmış . alnımdakilerde azalmış siyah noktaya daha etkisi olmadı ama daha 2 gün
15 gün süreceğim sizinde kesinlikle denemenizi tavsiye ediyorum, hem sivilcelere iyi geliyor hemde
cildi yumuşacık bebek gibi yapıyor.
canımcım ara ererek yap limondaki asit cildinin yag dengesini bozar cukurlar olusmasın yoktan yere bide onlarla ugrasma :/ haftada 2-3 kez max yapmalısın limon uygulamasını.

bende dünden beri 1 çor. kaşığı limon suyu,gül suyu ve elma sirkesini sürüyorum ama benimki sivilce için değil cildimde birkaç senedir olan bir leke var o yüzden deneyeyim dedim bakalım faydasını görecek miyim bi de kantaron yağı kullanıyorum iyi geliyomuş lekelere.ayrıca bu gül sulu olan karışım sivilcelere de iyi geliyomuş diye duydum araştır derim.

bende dünden beri 1 çor. kaşığı limon suyu,gül suyu ve elma sirkesini sürüyorum ama benimki sivilce için değil cildimde birkaç senedir olan bir leke var o yüzden deneyeyim dedim bakalım faydasını görecek miyim bi de kantaron yağı kullanıyorum iyi geliyomuş lekelere.ayrıca bu gül sulu olan karışım sivilcelere de iyi geliyomuş diye duydum araştır derim.
Cnm etkilerini yazarsan sevinirim ;) tşkrler

bir etkisi yok yalnız kantaron yağını haftada 2kere kullanıyorum o kadar. annemler diyo yüzünün rengi açılmış bakalım bugün 3.günüm gece yatmadan sürüyorum yarım saat bekletip soğuk suyla yıkıyorum.sadece biraz kaşıntı oluyo ama yıkıyınca geçiyo kaşıntı.ama senin cilt tipini bilemem tabii.

bir etkisi yok yalnız kantaron yağını haftada 2kere kullanıyorum o kadar. annemler diyo yüzünün rengi açılmış bakalım bugün 3.günüm gece yatmadan sürüyorum yarım saat bekletip soğuk suyla yıkıyorum.sadece biraz kaşıntı oluyo ama yıkıyınca geçiyo kaşıntı.ama senin cilt tipini bilemem tabii.
Ben de bilemiyorum doğrusu :D

leke veya sivilce icin kantaron yagını bende kullanıyorum zaten yara yanık vs gıbı cılt sorunlarını iyileştiriyo anında.evınızden eksık etmeyın kırmızı renklı olacak :)) sirkeninde cilt rengini açıcı etkisi var ben banyo suyuma karıstırıyodum,vucudumda yuzumde ciddi olumlu etkıler farketmıstım.arada devam edıyorum..sacı da parlatıyo hem :) bi tuyo da ben vereyım haftalardır uyguladıgım bi rutin; cinko kremi (%40lık) ve 2 damla filan kantaron yagını birlikte kullanıyorum yuzume.masajla yedırıyorum, ciddi ciddi memnunum :)

cnm ben bu gül suyu karışımını denedim çok da memnun kaldım. bir sürü sivilcem vardı lekelerim vardı 1 hafta uyguladım hepsinden kurtuldum. şimdi de haftada bir veya iki kere kullanıyorum sivilce oluşumunu engelliyor Hoppa

Back
X