Doğuma Hazırlık LİNA isminin yanına isim arıyorum :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

linabrn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
59
1
86
Ankara
merhaba kızlar, 12 haftalık hamişim ve %70 kız dio doktor aklımda yılalrdır lina ismi var ama iki isim düşünüyorum yanına hiç bişe bulamadım, bi fikri olan varmı

merhaba kızlar, 12 haftalık hamişim ve %70 kız dio doktor aklımda yılalrdır lina ismi var ama iki isim düşünüyorum yanına hiç bişe bulamadım, bi fikri olan varmı
hayırlı olsun
lina nın anlamı ne ki merak ettim:26:

lina, kur'anda hurma fidesi olarak geçiyor bir diğer anlamıda sevecen demek.. bana göre kulağada çok hoş gelio ama işte yanına bişe bulamıyorum

Bence sadece Lina olsun yanına başka isim koyup ismin güzelliğini gölgeleme derim. Ve büyük ihtimal Linaya alışık olmadığı için toplum yanına konan ismi söylemeyi tercih edecektir ve Lina ismi gümbürtüye gidecektir Bence Tek isim koyun. Allah sağlıkla kavuştursun..

Canım senin için ufak bir araştırma yaptım.Moralini bozmak istemem ama merak ettim anlamına osmanlıca sözlükten baktım lina nın sandığın gibi bir anlamı yok.İnternette olan anlamlara güvenmiyorum hiç benimde bebeğim olacak bi kaç isim baktım internette hep yanlış anlamlar vermişler.İyi araştır derim.Lina diye bir kelime geçmiyor.Lem'a var onun anlamıda parlayan parlak demek.ama isim olacağını sanmıyorum lemanında.Biliyorsun baba ve anne olarak en önemli görevimiz isim vermek.Çok iyi düşün derim..

Evet haklısında aslında ve sanırım bu gidişle öyle olucak yanına bişe yakıştıramıyorum bi türlü teşekkür ederim

merhaba, benim için üşenmeyip araştırma yaptıgınız için çokk ama çok tşk ederim benim bildiğim kadarıylada Haşr suresinde geçiyor ama
lîne (لِينَة&#1613 şeklinde, türkçeleşirkende lina olmuş, hem kulağa çok hoş gelior(bana göre tabi) hem eşim çok istiyor hem ben.. linayı değiştirmeyi hiç isteiyorum ama yanına bişe bulursam dedim çok anlamlı kulağa hoş gelen dahada güzelleşir belki

Kuran'da her geçenide anlamı araştırmadan koymak doğru olduğunu düşünmüyorum.ordaki anlamı da çizgi demekmiş.Ama hoşuna gittiyse yine de sen bilirsin canım karışmak gibi olmasın

Kuran'da her geçenide anlamı araştırmadan koymak doğru olduğunu düşünmüyorum.ordaki anlamı da çizgi demekmiş.Ama hoşuna gittiyse yine de sen bilirsin canım karışmak gibi olmasın

ayy olurmu cnm ne demek, yorum yapman bildiğini paylaşman bide üşenmeden araştırman ne onur verici :) gurur duyarım..teşekkür ederim.. bende internetten araştırıpta bunları öğrenmiştim..ama belkide yanlıştır akıl akıldan üstün demişler :)

Çok güzel bir isim arkadaşlara katılıyorum bence sadece lina koy ismin güzelliğini gölgeleme..

dün rus gelin filmini izledim yyeniden, oradaki rus gelinin adı lena'ydı, yazını görünce direk o çağrışımı yaptı bende. bir kere isim bence gayet güzel amaaa türk ismi gibi değil, bunu sende biliyorsundur, lina çok isteyerek koyacağınız bir isim madem tek başına kullanın derim ben.İKnici isme gerek yok, iki isme karşıyım amaaa kendi kızıma da iki isim koymak zorunda kaldık Bundan sonra gelenin cinsiyeti belli değil sanırım ona da iki isim koyacağız, iyi ki de iki isme karşıymışım hee olmasam üçlerdik isimleri heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…