Tüp Bebek Merkezleri Lina kadın sağlığı ve doğum merkezi(ankara)

yasemin 1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2007
46
0
86
Ankara
arkadaşlar bu merkez hakkında bilgisi olan yada buraya giden varmı?
çok acil cevaplarınızı bekliyorum.yardımcı olursanız çok sevinrim.

ben de yeni başladım Lina Kadın sağlığı Merkezine gitmeye...Dr.Şükran Çakmak hocayı isteyen.Dünyalar tatlısı bir doktor.Sevecen,ilgili en önemlisi hasta psikolojisine göre hareket eden bir doktor.Çok insaniyetli...İnsan gibi insan...alkisalkisalkis

şükran hanım süperr, ben çok memnunum. giderken stres olmuyorum, herşeyi anlatıyor, hiç bir sıkıntı yaşamadım. tedavim devam ediyor,inşallah hamile kalırsam süper olacak Allah hepimize sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar versin..

meraba bende lina kadın sağlığında vajinismus tedavisi oldum ve çok memnun kaldım.Hamiyet hanım ve Şükran hanım alanında çok uzman ve bir arkadaş gibi sizinle herşeyi paylaşıyorlar,tedavi sürecinde Hamiyet hanımı istediğiniz zaman arayabiliyorsunuz her türlü sorunuzu cevaplıyor ve sizi çok iyi takip ediyor. Ben doktorlarımın sayesinde başardım.Herkese her konuda lina kadın sağlığı merkezini tavsiye ederim.Saygılaımla...

Hanımlar bende Lina Kadın sağlığı merkezine gidiyorum.Benim doktorumda Sema Yıldırım. Dr gibi değil bir abla gibi yaklaşıyor insana.Kesinlikle çok ilgililer.Bana ve eşime durumu tane tane anlattı.Yapacaklarımızı adım adım izah etti.Herhangi bir hastanede böyle ilgi alaka bulmak mümkün değil. Bende Ankarada jinekolojik sorun yaşayan hanımlara tavsiye ediyorum burayı.

bende dr sema hanıma gidiyorum çook memnunum kendimi güvende ve rahat hissediyorum..şuan 18 haftalık hamileyim kesinlikle dr sema hanımı tavsiye ediyorum.

arkadaşlar ben daha ilk muayenemde buraya gitmek istiyorum. yeni hamileyim. hangi doktoru önerirsiniz? muayene, doğum ücreti ne kadar?

yeteeeeer kullanıcısından alıntı
ARKADAŞLAR BıR KEZ DAHA SıZLERı YENı TOPĞıMıZE GÖZ ATMAK VE DESTEK ıÇıN ÇAĞIRIYORUM

ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRR
TÜP BEBEK TOPıĞıNDEN ARKADAŞLAR YENı BıR TOPK AÇTILAR
TÜPĞ BEBEK FıYATLARINDA ıNDıRıM ıSTıYORUZ DıYE BU TOPĞıE GELıP BıR ZıYARET EDERSENıZ ÇOK SEVıNECEĞıZ BıR LıSTE HAZIRLIYORUZ LıSTE YETERı KADAR KALABALIKLAŞINCA VE BELıRLEDıĞıMıZ BıR GÜNDE SESıMıZı DUYARACĞIMIZ YERLERE MAıL ATACAĞIZ TÜP BEBEK FıYATLARI VE RAPOR ÇIKARMADAKı ZORLUKLARLA ıLGıLı HEPıNıZı BEKLıYORUZ

Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz

TOPıĞıMıZı BURASI

canım linkini yapıştırayım da arkadaşlar kolay bulsun....
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Sayfa Bulunamadı (Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz)

arkadaşlar, benim bildiğim linada doğum yapılmıyor.Doktorlar nerde doğum yaptırıyorlar?
Bileniniz var mı?Bende hamile kalmayı düşünüyorum artık.doktor araştırıyorum...

anlaşmalı hastaneleri varmış orda yaptırılıyormuş. doğum ücreti 1.750 sezeryan normal farketmez demişlerdi martta da değişecekmiş. bana biraz pahalı geldi ne dersiniz arkadaşlar?

Ben de bugün ilk defa şükran hanıma gittim. HRS de doğum yaptırmayı teklif etti normal doğum 2300, sezeryan 2750tl olarak yaptırıyormuş. Bu fiyatlar sgk için geçerli.

Bende Şükran Hanıma gidiyorum
Çok memnunum.Herhangibir sıkıntınızda rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz.Hatta sonrasında kendisi tekrar sizi arayarak takip ediyor.Kendinizi güvende hissediyorsunuz.HAmilelikte bu çok önemli.
Bebeğim neredeyse bir haftadır hareket etmiyor.Bunu telefonda söyledim hemen yanına çağırdı ayrıntılı ultrasondan geçtik.Bebeğim uyuyormuş.HEr ölçümü yapıldı.İçim rahatladı sayesinde.O kadar işinin hastasının arasında benimle ilgilendi rahatlattı.Şimdi bebeğim hala hareket etmiyor ama içim rahat.Tüm ölçümleri yapıldı.Elbet dinlenip eski kıpırtısına kavuşacaktır.
doğumuda sıkıntısız Şükran hanımla hayılısıyla sağlıkla atlatacağımıza inanıyorum.
Sizlerede tavsiye ederim.

SINEMSE sen kaç haftalıksın? Doğumu şükran hanımla mı yapmayı düşünüyorsun?

Merhaba Lina Kadın Sağlığı Merkezi s ile anlaşmalı gebe olmayan hastalara 20 tl gebe olan hastalara 4 boyutlu ultrason çekip cd de verip 35 tl alıyorlar bence hem ucuz hem kaliteli

Şükran hanımı tavsiye ederim çok güleryüzlü ilgili bir doktor, yalnız lina birkaç hafta içinde ivedike taşınıyor arkadaşlar,bilginize Benimde eylülün 15i gibi muhtemel doğum tarihim, Şükran hanımla HRS hastanesinde doğum düşünüyorum,bana epiduralle normal doğum önerdi ama ben epidural istemiyorum. Çünkü menenjit rski bile var, Allah korusun. inşallah doğumum çok iyi geçer. Fiyat olarakta 2000 lira civarı istiyor HRS'de, epiduralsiz normal doğum için. Ödemeyi kendi doktorunuza yapıyorsunuz. Hastaneye doktorunuz ödeme yapıyor. Ek masraf çıkmıyormuş yani.

arkadaşlar bende lina kadın doğum merkezine gidiyorum ...
uzun zaman önce yaşadığım kötü vajinal muayene tecrübemden sonra muayene olamıyordum sağolsun psikolog hamiyet bulgurlu ve DR Şükran Çakmak sabırlı itinalı yardım ve destekleri ile bu sorunumu aştım ...sıra bebişte...
bilgili, sıcakkanlı ve uygun fiyatlı bu merkezi tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…