SINEMSE sen kaç haftalıksın? Doğumu şükran hanımla mı yapmayı düşünüyorsun?
geç gördüm mesajını
biz şu an 26+2 haftalıgız.dogumu şükran hanımla düşünüyorum tabiki.aylardır onun takibindeyim.o olursa kendimi daha rahat hissedeceğim.
hem tahminim o konuşurken ne oldugunu anlamadan doğum yapmış olacağım:)
ben epidural olsun istiyorum ama şükran hanım pek tavsiye etmediğini söyledi.bizim için iyiymiş de onun için iyi değilmiş.sanırım sancı ve ıkınma açısından...
ben epidural istiyorum epidural sezeryan ama bakalım nasıl olacak...
bende bel fıtıgı var epidural bu durumda yapılabiliyormu bilemiyorum.daha bunları konuşmadık.geçenlerde epidural sezeryan olmak istediğimi ama normal dogum gibi hemen ayağa kalkabilmek istediğimi söyledim "ben seni hemen ayağa kaldırırım "dedi:)
umarım sıkıntısız sorunsuz olur hepimiz için
allah sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin
Ben de epiduralsiz normal doğum istediğimi söyledim, şükran hanım ise ısrarla epiduralle normal doğum yapmamı öneriyor. Hastaya göre farklı önerileri var demekki. Ücreti kaça anlaştınız ?
arkadaşlar bende lina kadın sağlığı merkezinde şükran hanıma gidiyorum.biz 4 senedir çocuk sahibi olamıyorduk.fakat şükran hanımın sayesinde şuan hamileyim ve de doğumumuda şükran hanım yapacak.şükran hanım gerçekten mükemmel bi doktor.kendisinden ve hastanede çalışan bütün ekibinden çok memnunum.herkese tavsiye ediyorum gözünüz kapalı gidebilirsiniz.
Çok sevindim hayırlı olsuun
Allah bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Önce Allahın sonra Şükran Hanımın sayesinde bebeklerimize kavuşacağız.Çok şükür tecrübeli güvenilir ellerdeyiz.
hanımlar merhaba, ben de rahim ağzında yara tedavisi için iyi bir doktor arıyorum. linadan hangi doktoru tavsiye edersiniz? bu hastane sadece hamilelere yönelik değil, değil mi?
canım benim doktorum şükran hanım çok iyi gerçekten.ben çok memnunum tavsiye ederim.sadece hamilelere bakmıyorlar her türlü kadın sağlığıyla ilgileniyorlar.geçmiş olsun canım
çok teşekkürler yasemin, ben de bugün gittim şükran hanımla tanışmış oldum. hastaneye de çalışanlarına da şükran hanıma da bayıldım :) çok güzel bi yer, bundan sonra başka da bi yere gitmem inş. şükran hanımı ve linayı buradaki tavsiyelerle öğrendim. çok teşekkür ederim arkadaşlar, iyi var şu kadınlarkulubu :) :enbuyukkk:[/QU
canım beğendiğine çok sevindim.geçmiş olsun tekrar
size canı gönülden katılıyorum bende şükran hanımın hastasıyım dr dan öte anne gibi çok seviyorum kendisini ve bilgisinede son derece güveniyorum bende şimdi 32+6 hamileyim ilk bebeğim ama hiç doğum korkusu yok umarım sizinde hayırlısıyla bebğinize kavuşursunuz ilk doğumu nerede yapmıştınız??arkadaşlar
lina kadın sağlığı merkezini tartışmak mümkün bile değil. çünki mükemmel bir yer. Hele şükran hanımın üzerine dr tanımıyorum. 25 aralık 2009da oğlumun doğumunu o yaptırdı. Nasip olursa mart ayında da doğacak bebişimin doğumunuda allahın izniyle onun yaptırmasını istiyorum. Ben kendisine çok güveniyorum. Ilk hamileliğimde çok daha pinpirikliydim. Ama o beni her seferinde rahatlatmanın bi yolunu buldu. öyleki son ayımda bebişim bir gün hareket etmemişti. Telaştan koştum drun yanına şükran hanımın sesini duyar duymaz bi hareketler bi hareketler görceksiniz. Oğluşum drunu özlemiş meğerse. Doğum yaptığımdada bebiş emmiyodu beni. şükran hanım gelip kendisi yardım edince almıştı benim oğluşum. Allahtan vardı yoksa aç kalıcaktı oğluşum. öyle alışmıştımki kendisine doğumdan sonra özledim sesini hocanın.
Allahta al ben sana bi tane daha bebiş veriyimde koş drunun yanına dedi :ecrin_bebek:
Düşünün durumumuz o kadarda iyi olmadığı halde bi yerlerden bulup buluşturup hocamın yanına gidiyorum. Gerçekten değeri paha biçilemez.
şimdi tek düşüncem inşallah maddi anlamda bi sorun çıkmazda doğumumu yine hocam yaptırır :saruboceq:
yasemin hanım sizin için cevaplıyorum ben linaya iki yıldır gidiyorum..gerçekten mükemmel her anlamda şükran hanımın hastasıyım hemşireler olsun sekreterler olsun çok kibarlar ayrıca ücret olarakda çok makul özel bir yer olmasına göre.. şükran hanım herşeyi enine boyuna anlatanm birisi hasta doktor ilişkisi değil arkadaşlık ilişkisi kuruluyorsevgiden mahrum olduğumuz bu zamanda çok güzel ilgileniyorlar.. ayrıca tecrübesine çok güvendiğim birisi merkez olarak öyle şuan hamileyim allaha çok şükür herşey çok güzel gidiyor ve güvendiğim için kafam çok rahat gitmenizi şiddetle tavsiye ederim memnun kalacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?