Tüp Bebek Merkezleri Lina kadın sağlığı ve doğum merkezi(ankara)

Her randevu günüm geldiğinde strese girmeden sevinerek gittiğim bir merkez. Şükran hanım, pozitif enerjisi ve sevecenliğiyle dünyalar tatlısı bir doktor. Doktor yaklaşımının yanında çekinerek, korkarak giden bayanlara bir abla edasıyla yaklaşımı insanın rahat etmesini sağlıyor. Kendisiyle HRS Kadın doğum hastanesi'nde, çok profesyonel ilk doğumumu gerçekleştirdim. HRS doğum hastanesinde ki ekibiyle tam anlamıyla bütünleşmişler. Oradaki tavsiye ettiği anestezi uzmanından tutun, tüm ekip sadece sizin hizmetinizdeler.Doğum sonrası hastaneye gelip, odama yaptığı ziyaret cabası. Hastaneden çıktıktan sonrada ilgisini eksik etmeyen, her sıkıntımda, aklıma takılan her konuda arayıp kendisine rahatlıkla ulaşıp ve tek tek yanıt veren bir doktor. Muayene ücretleri zaten oldukça uygun. Sizi nasıl yolarız düşüncesiyle hareket etmeyen bir merkez. İyi ki arkadaşımın tavsiyesi üzerine, kendisini tanımışım.

Bende Linaya gidiyorum.Merkezden çok memnunum.Çok sıcak kanlı ve samimiler.Sizi evlerine gelen misafir ağırlar gibi ağırlıyorlar.Bütün sıkıntılarınızla ilgilenip, bilgilendiriyorlar.Fiyatları çok uygun.Doğum ücretlerini merkeze ödüyorsun hastaneye ekstra ödeme yapmıyorsunuz.En güzeli de doğumunda güvendiğin doktorunun yanında olması.

SINEMSE sen kaç haftalıksın? Doğumu şükran hanımla mı yapmayı düşünüyorsun?

geç gördüm mesajını
biz şu an 26+2 haftalıgız.dogumu şükran hanımla düşünüyorum tabiki.aylardır onun takibindeyim.o olursa kendimi daha rahat hissedeceğim.
hem tahminim o konuşurken ne oldugunu anlamadan doğum yapmış olacağım:)
ben epidural olsun istiyorum ama şükran hanım pek tavsiye etmediğini söyledi.bizim için iyiymiş de onun için iyi değilmiş.sanırım sancı ve ıkınma açısından...
ben epidural istiyorum epidural sezeryan ama bakalım nasıl olacak...
bende bel fıtıgı var epidural bu durumda yapılabiliyormu bilemiyorum.daha bunları konuşmadık.geçenlerde epidural sezeryan olmak istediğimi ama normal dogum gibi hemen ayağa kalkabilmek istediğimi söyledim "ben seni hemen ayağa kaldırırım "dedi:)
umarım sıkıntısız sorunsuz olur hepimiz için
allah sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin

Ben de epiduralsiz normal doğum istediğimi söyledim, şükran hanım ise ısrarla epiduralle normal doğum yapmamı öneriyor. Hastaya göre farklı önerileri var demekki. Ücreti kaça anlaştınız ?

Son düzenleme:
Ben de epiduralsiz normal doğum istediğimi söyledim, şükran hanım ise ısrarla epiduralle normal doğum yapmamı öneriyor. Hastaya göre farklı önerileri var demekki. Ücreti kaça anlaştınız ?

sanırım hastaya göre önerilerde bulunuyor.bu da güzel ezbere yaklaşmıyor demekki hastalarına
henüz ücrette anlaşmadık.yani hastane ve doğum konuşmasını her gittiğimizde sohbet esnasında yapıyoruz .hangi haftada konusuruz bağlarız bilemiyorum.büyük ihtimalle hrsde olacak sezeryan istediğim için 2700 olabilir.Geçen muayenede fiyatlardan da bahsetmişti ama unutuyorum.

arkadaşlar bende lina kadın sağlığı merkezinde şükran hanıma gidiyorum.biz 4 senedir çocuk sahibi olamıyorduk.fakat şükran hanımın sayesinde şuan hamileyim ve de doğumumuda şükran hanım yapacak.şükran hanım gerçekten mükemmel bi doktor.kendisinden ve hastanede çalışan bütün ekibinden çok memnunum.herkese tavsiye ediyorum gözünüz kapalı gidebilirsiniz.

Çok sevindim hayırlı olsuun
Allah bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Önce Allahın sonra Şükran Hanımın sayesinde bebeklerimize kavuşacağız.Çok şükür tecrübeli güvenilir ellerdeyiz.

hanımlar merhaba, ben de rahim ağzında yara tedavisi için iyi bir doktor arıyorum. linadan hangi doktoru tavsiye edersiniz? bu hastane sadece hamilelere yönelik değil, değil mi?

çok saol arkadaşım sende bebek bekliyorsun galiba.sende hayırlısı ile kavuşursun yavruna inş.

hanımlar merhaba, ben de rahim ağzında yara tedavisi için iyi bir doktor arıyorum. linadan hangi doktoru tavsiye edersiniz? bu hastane sadece hamilelere yönelik değil, değil mi?

canım benim doktorum şükran hanım çok iyi gerçekten.ben çok memnunum tavsiye ederim.sadece hamilelere bakmıyorlar her türlü kadın sağlığıyla ilgileniyorlar.geçmiş olsun canım

canım benim doktorum şükran hanım çok iyi gerçekten.ben çok memnunum tavsiye ederim.sadece hamilelere bakmıyorlar her türlü kadın sağlığıyla ilgileniyorlar.geçmiş olsun canım

çok teşekkürler yasemin, ben de bugün gittim şükran hanımla tanışmış oldum. hastaneye de çalışanlarına da şükran hanıma da bayıldım :) çok güzel bi yer, bundan sonra başka da bi yere gitmem inş. şükran hanımı ve linayı buradaki tavsiyelerle öğrendim. çok teşekkür ederim arkadaşlar, iyi var şu kadınlarkulubu :) :enbuyukkk:

ben de hamile değilim ama enfeksiyon rahatsızlığımdan dolayı bugün linaya gittim. dün randevu almıştım,sema hanımdan vermişlerdi bi şansımı deniyim dedim. Hakikaten hem doktor hanım hem de hemşireler çok tatlıydı,ben de tavsiye ediyorum lina kadın sağlığı merkezini :) yeni olduğu için çok da temiz ve düzenli bir yer....

arkadaşlar
Lina kadın sağlığı merkezini tartışmak mümkün bile değil. çünki mükemmel bir yer. Hele Şükran hanımın üzerine dr tanımıyorum. 25 Aralık 2009da oğlumun doğumunu o yaptırdı. Nasip olursa mart ayında da doğacak bebişimin doğumunuda Allahın izniyle onun yaptırmasını istiyorum. ben kendisine çok güveniyorum. İlk hamileliğimde çok daha pinpirikliydim. Ama o beni her seferinde rahatlatmanın bi yolunu buldu. Öyleki son ayımda bebişim bir gün hareket etmemişti. Telaştan koştum drun yanına şükran hanımın sesini duyar duymaz bi hareketler bi hareketler görceksiniz. Oğluşum drunu özlemiş meğerse. doğum yaptığımdada bebiş emmiyodu beni. Şükran hanım gelip kendisi yardım edince almıştı benim oğluşum. Allahtan vardı yoksa aç kalıcaktı oğluşum. Öyle alışmıştımki kendisine doğumdan sonra özledim sesini hocanın.
Allahta al ben sana bi tane daha bebiş veriyimde koş drunun yanına dedi :ecrin_bebek:
düşünün durumumuz o kadarda iyi olmadığı halde bi yerlerden bulup buluşturup hocamın yanına gidiyorum. Gerçekten değeri paha biçilemez.
şimdi tek düşüncem İnşallah maddi anlamda bi sorun çıkmazda doğumumu yine hocam yaptırır :Saruboceq:

yasemin hanım sizin için cevaplıyorum ben linaya iki yıldır gidiyorum..gerçekten mükemmel her anlamda şükran hanımın hastasıyım hemşireler olsun sekreterler olsun çok kibarlar ayrıca ücret olarakda çok makul özel bir yer olmasına göre.. şükran hanım herşeyi enine boyuna anlatanm birisi hasta doktor ilişkisi değil arkadaşlık ilişkisi kuruluyorsevgiden mahrum olduğumuz bu zamanda çok güzel ilgileniyorlar.. ayrıca tecrübesine çok güvendiğim birisi merkez olarak öyle şuan hamileyim allaha çok şükür herşey çok güzel gidiyor ve güvendiğim için kafam çok rahat gitmenizi şiddetle tavsiye ederim memnun kalacaksınız

size canı gönülden katılıyorum bende şükran hanımın hastasıyım dr dan öte anne gibi çok seviyorum kendisini ve bilgisinede son derece güveniyorum bende şimdi 32+6 hamileyim ilk bebeğim ama hiç doğum korkusu yok umarım sizinde hayırlısıyla bebğinize kavuşursunuz ilk doğumu nerede yapmıştınız??

canım hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın inş.bende şükran hanımın hastasıyım.gerçekten de bi doktordan çok arkadaş gibi.insan kendini çok rahat hissediyor yanında.fiyatlarıda çok iyi bende çok memnunum herkese tavsiye ederim inanın hiç pişman olmazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…