size canı gönülden katılıyorum bende şükran hanımın hastasıyım dr dan öte anne gibi çok seviyorum kendisini ve bilgisinede son derece güveniyorum bende şimdi 32+6 hamileyim ilk bebeğim ama hiç doğum korkusu yok umarım sizinde hayırlısıyla bebğinize kavuşursunuz ilk doğumu nerede yapmıştınız??
kızlar ikili testte falan ne kadar fark alıyorlar bir de hrsden başka bir yerde doğum yaptırmıyorlar mı? medicana da falan?
kızlar ikili testte falan ne kadar fark alıyorlar bir de hrsden başka bir yerde doğum yaptırmıyorlar mı? medicana da falan?
kızlar burası nerede,doğum yapılıyormu burada.
ücreti nedir?
aşılama yaptırmak için ankarada iyi bir merkez ararken, lina kadın sağlığı merkezi ve dr şükran çakmak hakkındaki yorumları (birçoğu olumlu idi) okudum ve gitmeye karar verdim. merkezde çalışan diğer iki bayan doktoru tanımadığım için haklarında bir yorum yapmak istemem, ancak dr. şükran çakmak'ı kesinlikle tavsiye etmiyorum.
ALLAH ALLAH bende şaşırdım şimdi yaaa..Bende buraya gitmek istiyordum..Burada tüp bebek bölümüde var değilmi?lepiopsed, dr'u bekleme salonunun kalabalık olması, bekleme süresinin uzaması, sistemsizlik vs. türü şeyleri tek tek saymak istemiyorum ama dr'un odasına girince tüm bunlara değdi diyebileceğim hiçbirşeye rastlamadım.. Sorduğum hemen hiçbir soruya net cevap alamadım hatta o kadar yoğun ve bu yoğunluğun sonucu olarak o kadar stresli ve aceleciydi ki sormak istediğim soruların bazılarını soramadım bile.. karşımda güler yüzlü hastasına destek olan bir dr beklerken drun irite edici sözlerinin muhatabı oldum.. görüşmek için gittiğimizde bizlere başarı oranlarını söylüyorlar bunu nasıl yapıyorlar bilmiyorum çünkü ne sonucu söylemem için aramamı istediler nede kendileri aradılar.. sanıyorum ki ödemeyi yaptıktan sonra benimle bir işleri kalmamıştı.. sonuçta tüm drlar maddi bir kazanç için yapıyorlar işlerini fakat doktorların tüccar, hastaların müşteriye dönüşmesi üzüyor insanı.. güvenebileceğin, tedavi sürecini en az olumsuz etki ile atlatmanı sağlayacak bir dr'la karşılaşmak çok önemli. yoksa nerde olursa olsun Rabbim "ol" diyecekse zaten olur..
hayırlısı ile inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine
ALLAH ALLAH bende şaşırdım şimdi yaaa..Bende buraya gitmek istiyordum..Burada tüp bebek bölümüde var değilmi?
sevgili sacrecoeur öncelikle hayırlı olsun bebeğini sağlıcakla büyüt:)ben 7aylık hamileyim ankaraya tayinimiz çıktı şükran hanıma gitmek istiyorum..hrs de normal doğum nekadar?yani herşey dahil nekadar ödediniz?bana ayrıntılı cevap verirsen çok sevinirim..şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?