Lina kadın saglık merkezi

_BALIM_

♥HAYAT ARTIK 3 KISILIK ♥
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2009
1.727
3
116
Ankara
selam kızlar ...ankaradaa lına kadın saglık merkezıne gıden arkadaslarımız varmı ? Vee hangi dr tercıh ettıler..pAZARTESI ARAYIP RANDEVU ALICAM FAKAR SIZLERIN GORUSLERINI ALMAK ISTEDIM

merhaba arkadaşım
bende tam şimdi bu başlığı açmak için girmiştim.sana çok teşekkür ederim.
henüz sitede yeniyim.lina ile ilgili pek güncel bilgi yok maalesef.
yakın zamanda linaya gitmiş arkadaşlar bizlerle tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinirim.

ben henüz hamile değilim ama önümüzdeki aylarda düşünüyorum. şu an hipotroidi tedavisi gördüğüm için endokrin doktorum beklemem gerektiğini söyledi.
bende önceden doktor arayışı içine girdim. sitede okuduklarıma göre linaya gitmeye karar vermiştim ama sonra devlet hastanesi düşünmemi tavsiye edenler oldu.
linada takiplerimi yaptırıp özel bir hastanede doğum yapmak mı yoksa devlet hastanesinden bir hocaya özel gidip devlet hastanesinde doğum yapmak mı mantıklı bir türlü karar veremedim.tecrübeleri arkadaşlar lütfen deneyimlerinizi bizden esirgemeyin.gerçi tam gün yasasından sonra bu hocalara özel muayene nasıl oluyor onu da bilmiyorum.

hamile kalmadan önce gidip doktorla konuşmak genel bir muayene olmak istiyorum ama karar vermediğim için hep beklemedeyim. fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.

forumda o kadar ankaralı varken bu hastane hakkında bılgısı olan yokmu acabaaa?

oncelıkle hos geldın canısıı... Bende senın gıbı cok kararsız kaldımmmm ama sonunda lınaya gıtmeyı dusundumm cunkuu bana cazıp gelen yanı hep bayan dr olması ıdı.... ozel doktorların cogu ınsanları bır cuzdan olarak goruyor o yuzden ben ozel dr tercıh etmedımmm amaaa tedavıı boyutuna gelırse mutlakaaa ozel dr secerım ne olursa olsunnnn ..... ınsallah bu hst hakkında bılgısı olan ark bılgılerını paylasırlar

hoşbulduk canım...
evet forumda ankaralı çok var ama nedense pek güncel bilgi yok.ama inşallah arkadaşlar bilgilerini paylaşırlar biz konumuzu güncel tutalım değil mi canım???
bende linayı bayan doktor olduğu için seçtim ama işte özel hastanede doğum yapma fikri benim kafamı karıştırıyor.yenidoğan yoğun bakım ünitesi çok önemli diyorlar bizde bundan 7 yıl önce yeğenimi hastanede yenidoğan yoğun bakımı olmadığı için kaybettik. böyle düşününce devlet hastanesi ağır basıyor zekai tahir burak, etlik zübeyde hanım vs gibi..
ama oralarında çalışanları hemşireleri için iyi şeyler söylemiyorlar.hastalara pek iyi muamele edilmediğini falan okudum forumlarda...o yüzden gönlüm linadan yana ama bakalım. inşallah herkes için hayırlısı olur.
bu arada sen hamile misin yoksa sende benim gibi ön muayene için mi gitmek istiyorsun. eğer linaya gitmeye kesin karar verirsen tecrübelerini benimle paylaşır mısın canım??

canım ben 6 aydır bebek ıstıyorum o yuzden gıdıcem....Benm eltımhrs de dogum yaptı resmen 5 yıldızlı otelen daha mukemmeldı herseyı .... o yuzden bende hrs yı tercıh edıcem dogum ıcın ....Devlet hast ıstemıyorummm sonuctaaa bır suru seyler oluyor oralarda.....bakalım ben pztsı rendevu alıcam lınadan cok yogunn randevuyu bayaa uzunn sureye verıyorlar sen kac aydır bebek dusunuyorsun

canım bende 2-3 aydır düşünüyorum ama bu arada tevafuk eseri hipotroidi olduğumu öğrendim ve ilaç tedavisine başladım ve bebeği ertelemek zorunda kaldım. inşallah bu ayın sonunda tekrar gidip kan vericem eğer tsh ım istenilen değere düşmüşse çalışmalara başlıycaz. anladığım kadarıyla sen pazartesi randevu almak için arayacaksın bende bir ay sonraya randevu almak istiyorum acaba şimdiden aramammı gerekir?sonucu bana bildirirsen çok sevinirim canım...

gecmıs olsun hangı ay gıdıceksen o ayyy ara ....Ben aslındaaa adetlıyken gıtmek ıstedım yumurtalıklara bakılsın dıe amaa esım ısrar ettı gıdelım olsun ne olcak dıe o yuzden gıdıyorum bu aralar cok yugunlar galıba cuma gunu aramıstım ama 18 ıne vermıslerdı randevuyu pztsı tekrar arayın dedıler

tamam canım çok sağol. bende arayayım o zaman bir iki haftaya kadar. sanada çok geçmiş olsun inş hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın canım.
muayeneye gittikten sonra klinik ve doktor hakkındaki fikirlerini bekliyorum.pek yorum yazan yok biz de karşılıklı tecrübelerimizi paylaşalım en iyisi :))))

tamam canım buyuk ıhtımal ben senden once gıderım tecrubelerımı paylasırım senınle

canım ben randevumu aldım 16 sına sukran hanım ıcın

31haftalık gebeyim 18.haftadan itibaren linaya güzin hanıma gidiyorum arkadaşlar memnunumda burayla beraber etlik zübeyde hanımada gidiyorum testlerimi burda yaptırıyorum sonuçlarımı linaya götürüyorum dogumuda zübeyde hanımda düşünüyorum çünkü dogum fiyatları linada çok uçuk sorusu olan arkadaşlara yardımcı olurum

canım öncelikle allah bebeiğni hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin inşallah...

canım öncelikle klinik hakkında bazı olumsuz şeyler okudum sen ne düşünüyorsun?çalışanlar hastalara pek ilgili davranmıyorlarmış vs gibi..
doktorun nasıl memnun musun ben güzin hanımı duymamıştım şükran hanıma gitmeyi düşünüyordum. senin yorumların neler...
bir de canım tahlilleri lina da yaptırmak çok mu pahalı oluyor bildiğim kadarıyla sgk ile anlaşması var.
son olarak da doğum için hangi hastanelerle anlaşmaları var ve ücretleri ne kadar biliyor musun?

sen sorusu olan varsa cevaplarım deyince ben de biraz abarttım galiba ama kusuruma bakma.iyi bir doktor seçmek ve hep ona devam etmek istiyorum.yardımların için şimdiden teşekkür ederim...

teşekkür ederim canım rabbim herkese hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin,ben okuduklarının yanlış oldugunu düşünüyorum hemşireler ve diger çalışanlar çok güler yüzlü ve cana yakın ve ilgilililer,bende başta şükran hanıma gitmek gitmek istedim yogun oldugundan randevu alamadım ama güzin hanımdan çok memnunum her türlü sıkıntımı sorumu rahatlıkla soruyorum ve oda hiç sıkılmadan usanmadan bana ve eşime gerekli açıklamaları yapıyor aldıgın kiloya kadar herşeyle dört dörtlük ilgileniyo herzaman bi sıkıntın bi sorununu bi şikayetin varmı diye sorup yardımcı olmaya çalışıyor, şükran hanımla odası karşı karşıya :)ikiside güler yüzlü seni gördükleri an gülümseyip hoşgeldin diyorlar çok tatlı bayanlar sen bilirsin :)
linada hiç tahlil yaptırmadım ücretleri hakkında bilgim yok canım var desem yalan söylemiş olurum,dogum linada yok HRS hastanesinde yapılıyor 2.000-3.000 arası degişiyor daha yukarı çıkıyor aşagı inmiyomuş:)
elimden geldigince yardımcı olurum arkadaşım biz burda birbirimize yardımcı olmak için varız rica ederim :)

iyilikmeleği gerçekten adın gibi iyilikmeleğisin:)))sana çok çok teşekkür ederim. içimi rahatlattın.
ben zaten linaya gitmek istiyordum ama işte bazı tereddütlerim vardı sayende yok olup gittiler.

peki canım seni yormazsam bir şey daha sormak istiyorum: ben henüz hamile değilim bir sorun var mı yok mu onu da bilmiyorum.
doktora gidip bir ön muayene olmak istiyorum.
bu ön muayene neleri kapsar, hangi testleri yaparlar bir bilgin var mı yani daha açık sormam gerekirse alttan muayene yapar mı biliyor musun?( yada bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim)

bir de canım sanırım sen dün doğumunu etlik zübeyde hanımda yapacağını yazmıştın. doğumunu orada yaptığında linadaki doktorun doğuma gelecek mi yoksa hastanenin kendi doktorları mı gelecek?aslında devlet hastanelerinde imkanlar (yenidoğan yoğun bakım gibi) daha gelişmiş olduğu için devlet hastanesinde doğum yapmak bana da özelde yapmaktan daha mantıklı geliyor ama işte kendi doktorun doğuma giremiyorsa nasıl olur bilmiyorum. şu an bunlar benim için uzak şeyler, henüz yolun başındayım ama çok heyecanlı bir yapım var elimde değil her şeyi olmadan düşünüp yoluna koymaya çalışıyorum inşallah başarabilirim:)

tüm yardımların için çok çok teşekkür ederim.
sağlıcakla bebeğine kavuşmanı dilerim..

t.ederim elimden geldigi kadar yardımcı olmaya çalıştım sadece:) büyük olasılıkla muayne ederler kan idrar ultrasonda tahlilide isterler
dogumu evet etlikde yapacam linada dr gelmez anlaşması yok devlet has.kendi dr denk gelirse doguma girer yada torpilin olacak öyle kendi dr doguma girer şansına kalmış,bende yenidogan bölümü yüzünden dev.has.düşünüyorum yoksa kesinlikle özelde dogum yaparım iyi dileklerin t.ederim

kızlar ben bugun gıttım ... lınaya... sukran hanım cok seker hemsıresıde oyle.... ılk basta 20 dk bekledık ama cok gelen hastası var :) ılgılenmesı cok guzel

canım tüm yardımların için teşekkür ederim.
hayırlısıyla bebeğine kavuşmanı dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…