- 8 Ocak 2012
- 1.117
- 276
- 133
kızlar ben bugun gıttım ... lınaya... sukran hanım cok seker hemsıresıde oyle.... ılk basta 20 dk bekledık ama cok gelen hastası var :) ılgılenmesı cok guzel
balım bende seni merak ediyordum. Ne güzel memnun kalmışsın inşallah hayırlısıyla sonuca da ulaşırsın.
Bende senin mesajını okuduktan sonra cesaretlendim ve linayı aradım. Randevumu aldım. Inşallah bende senin gibi memnun kalırım.
Yardımını esirgemediğin için teşekkür ederim.
Kendine iyi bak...
Herşey gönlünce olsun...
ınsallah ıkımız ıcınde hakkımızda hayırlısı olur ....
merhaba kızlar,
başlığınızı yeni gördüğüm için ancak cevap yazabiliyorum.ben 26 haftalık hamileyim ve şükran hanımın hastasıyım.hamile kalmadan öncede takibe kendisine gitmiştim ve bugüne kadar çok şükür hiçbir şikayetim yok kendisinden.çok güleryüzlü ve çok ilgili..bazı internet sitelerinde yazılanları okuyunca çok şaşırdım özellikle hemşireleriyle ilgili yazılanlara..hemşirelerin bence hepsi birbirinden şeker..ben herkese tavsiye ediyorum..ha bu arada çokda temiz bir yer..
hepinize merabalar kızlar, hastane tercihiniz doğru bi tercih olmuş lina hastanesi iyi bi hastane doktorundan tutun hemşiresine kadar, bende 2010 sonlarında gitmiştim doktorum mine hanımdı,çok ilgili bi doktordu,eğer bebeğimi kaybetmeseydim doğumuda mine hanımla düşünüyordum(( kısmet olmadı, epey yoğun bi hastane ama her hastayla özel ilgileniyorlar, tavsiye ederim memnun kalırsınız inşallah, Allah hepinize hayırlı, sağlıklı doğumlar nasip etsin,bi de tatlı bebişler inşallah.... :)))))
Merhabalar;
Ben de Lina'ya gidiyorum.Doktorum Sema hoca. Kendisiyle çok da iyi bir anımda tanışmadık. İlk gebeliğimde sırf evime yakın diye acil gitmiştim lina'ya. Ve ilk gelen doktor sema hocaydı ona muayene oldum.O bebeğimi 8 haftalık kaybettim. Sonrasında Polikistik over hastası olduğum için takibimi sema hoca yaptı ve 6 ay sonra tekrar hamile kaldım. Şu an 15 haftalık hamileyim,sema hocanın ısrarıyla yaptırdığım test sonucu kanda pıhtılaşma sorunum çıktı ve ilk düşüğümün sebebi de buymuş. Şu an günlük iğne oluyorum,sema hoca test için ısrar etmeseydi belki yine kaybederdim bebeğimi (Allah korusun). O yüzden ilgi alaka konusunda lina dan ve doktorumdan çok memnunum. Test tahlil vesaire yapılmayacaksa ve hamile değilseniz muayene ücreti 20 TL ama hamileyseniz 35 TL.10 gün içersinde tekrar gitmek zorunda kalırsanız yeniden muayene ücreti almıyorlar. Ama test mesala ikili test gibi bir şey yapılcaksa fark alıyorlar. Geçen ay muayene ücreti ve ikili test için 55 TL ödedim.Fakat devlette yaptırıp götürürseniz sonuçlarınızı niye burda yaptırmadın diyen yok. Kısaca böyle..
evet dedıgınız gıbı guzel ferah bır ortamı var sızede gecıs olsun dılerım yenıden anne olursunuz
teşekkür ederim :))
evet dedıgınız gıbı guzel ferah bır ortamı var sızede gecıs olsun dılerım yenıden anne olursunuz
ablam lina kadın sağlık merkezine gitmişti.. çok araştırıp orayı seçmişti çünkü ablamınki zor bi hamilelikti, öncesinde düşük yapmıştı, yani çok tedirgindi ve ince eleyip sık dokuyarak bu merkezi seçmişti.. çok da memnun kaldı, çünkü hem ilgi alakaları çok iyiydi hem de doktorları çok iyiydi.. sanırım kendisi doktor şükran hanımı tercih etmişti ( ismini yanlış hatırlıo olaiblirim). ablamın boyun fıtığı, trioid ve bel kayması gibi hastalıkları olduğu için ankaradaki neredeyse tüm merkezleri ve doktorları araştırarak bu merkezi seçmişti.. pişman da olmadık çok şükür.. dünya tatlısı bi yeğenim var 3 yaşına girecek :)
Allah herkese hayırlı doğum nasip eylesin..
öncellikle çok geçmiş olsun.hepinize merabalar kızlar, hastane tercihiniz doğru bi tercih olmuş lina hastanesi iyi bi hastane doktorundan tutun hemşiresine kadar, bende 2010 sonlarında gitmiştim doktorum mine hanımdı,çok ilgili bi doktordu,eğer bebeğimi kaybetmeseydim doğumuda mine hanımla düşünüyordum(( kısmet olmadı, epey yoğun bi hastane ama her hastayla özel ilgileniyorlar, tavsiye ederim memnun kalırsınız inşallah, Allah hepinize hayırlı, sağlıklı doğumlar nasip etsin,bi de tatlı bebişler inşallah.... :)))))
Merhabalar;
Ben de Lina'ya gidiyorum.Doktorum Sema hoca. Kendisiyle çok da iyi bir anımda tanışmadık. İlk gebeliğimde sırf evime yakın diye acil gitmiştim lina'ya. Ve ilk gelen doktor sema hocaydı ona muayene oldum.O bebeğimi 8 haftalık kaybettim. Sonrasında Polikistik over hastası olduğum için takibimi sema hoca yaptı ve 6 ay sonra tekrar hamile kaldım. Şu an 15 haftalık hamileyim,sema hocanın ısrarıyla yaptırdığım test sonucu kanda pıhtılaşma sorunum çıktı ve ilk düşüğümün sebebi de buymuş. Şu an günlük iğne oluyorum,sema hoca test için ısrar etmeseydi belki yine kaybederdim bebeğimi (Allah korusun). O yüzden ilgi alaka konusunda lina dan ve doktorumdan çok memnunum. Test tahlil vesaire yapılmayacaksa ve hamile değilseniz muayene ücreti 20 TL ama hamileyseniz 35 TL.10 gün içersinde tekrar gitmek zorunda kalırsanız yeniden muayene ücreti almıyorlar. Ama test mesala ikili test gibi bir şey yapılcaksa fark alıyorlar. Geçen ay muayene ücreti ve ikili test için 55 TL ödedim.Fakat devlette yaptırıp götürürseniz sonuçlarınızı niye burda yaptırmadın diyen yok. Kısaca böyle..
öncellikle çok geçmiş olsun.
inşallah herşey dilediğince olur...
güzel tecrübelerini paylaştığın için de teşekkür ederim.
yorumlarını paylaşan arkadaşların sayesinde artık içim çok rahat...
her şey için çok sağol...
rica ederim yardımım dokunduysa ne mutlu bana,Rabbim hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah :))
canım öncelikle ilgilendiğin için teşekkür ederim.
hamile kalmadan önce gittiğinde senden hangi testleri istemişti ve nasıl bir muayene yapmıştı?
detaylı olarak ilgilenmiş miydi ve testler için ne kadar ödemiştin hatırlıyor musun?
şimdiden teşekkür ederim
sağlıcakla bebeğine kavuşman dileğiyle...
rica ederim cnm ne demek...bizde geçtik bu yollardan..
ben hamile kalmadan önce gittiğimde bende kan tahlili falan aldı birde yumurta takibi yaptı. kandada eksik aşım falan varmı diye baktı.hatta kızamıkçık aşısı olmadığım ortaya çıkmıştı onu vuralımda öyle hamile kal falan demişti ama ben aşı olmadan hamile kaldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?