Linç yemesem iyi

Elanur__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
706
238
103
Eşim sperm testi verdi annesine söylemedi bana da söyleme dedi. Ben boş bulunup eltime anlattım eşimin sperm testi verdiğini. Bugün kv ve elti doktora gittiler hava sıcak olduğu için beş aylık çocuğunu bana bıraktı eltim. Geldiğinde ne bi teşekkür etti ne bişey. Sadece allah razı olsun aferin oğluma durdun dedi oğluna. Kv dedi yengesinden de allah razı olsun baktı biz gidip gelene kadar. Kv bana ikidebir laf çarpıyo gibi. Eşimin sperm testiyle alakalı. Sizce eltime sormalı mıyım söyledin mi söylemedin mi diye. Litfen fikir verin

O an boş bulundum. Güvendim ne bileyim. Söylemesem sormasam daha mı iyi anlattın mı diye

Bu konusmalarda anlattigina dair bir ifade yok. Siz anlattiginiz icin alinganlik yapiyorsunuz sadece. Farzedelim anlatti, ki baskasinin ozelini bir baskasina anlatma ihtiyaci hisseden insan sizce anlattim der mi?

Konusmalar ile testin alakasi yok gibi ama siz daha iyi tanirsiniz kimi insan vardir halden anlar sır saklar kimi de bos bogazdir hemen anlatir. Ama kimseye kendi annenize bile bu özelinizi acmayin. Ben vajinismus yasadim basta arkadaslarima actim konuyu beni anlamak yerine esimde sorun bulmaya calistilar buraya yazdim hep icimi buraya doktum buradaki dostlarimin sayesinde yendim sizde oyle yapin kimseye anlatmayin kimseden akil almayin gelin buraya yazin. Ayni hissi veriyor zaten ve.buradakiler sizi birebir tanimiyor sizi her gordugunde ayni konuyu acip ne oldu.ne oldu diue strese de sokmuyor hele erkek tarafina iyi kotu hicbirsey anlatilmz bence

Özelinizi anlatmamalıydınız hemde eşiniz sizi söylemeyin diye uyarmış.

O an boş bulundum. Güvendim ne bileyim. Söylemesem sormasam daha mı iyi anlattın mı diye
Valla eltiye bunu deme cesaretiniz varmis siz sorarsiniz da. Eltinizle iyi olsaydiniz ona guvenseydiniz buraya konu acmazdiniz madem guvenmiyorsun anlatmayacaksin. Bide size tesekkur etmemis. Elimde koz var mi diyor acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…