• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Linç yemeye geldim, hazırım

Hmm bu kadar kötü muamele gördükten sonra hala vicdan yapıyorsan evet linci hak ediyorsun 🙂
Bende boşandım ama benim aldatma yüzündendi. Kendisinin 1 bardak suya ihtiyacı olsa, o suyu içerim. O denli nefret ediyorum. Allah’a havale ettim ama.
Bebiş hayırlı olsun . Umarım cook kolay bir hamilelik olur sağlıkla ,mutlulukla gelsin miniginiz😍🥰

Kim üzdüyse bir kadını gönlünü almayı bilmiyorsa üzülmeyi hak ediyordur , acırsan acınacak hale gelirsin , kadınların hayatları her zaman zor bu coğrafya da
Kesinlikle..
Onlar vurup geçerken (mecazen) hiç acimiyorlar.Ben ilimi bırakıp yanına gelmişim hamile lohusa demeden beni kapıya atma derdinde olup bu kıza ayıp oluyor yazık çocuğumu da taşıyor zaten riskli çocuğa da bişey olur demiyordu

Eski konunuz çıktı hemen altta.. Bu bir işaret deyip, ekledim. Saatte şuan 06:06 😊
Ah canım ah ben cidden aptalım.Daha onun bana açtığı manevi tazminat davası var,bunu öğretmenlikten artırın diye oraya buraya yazdığı yazılar var kurumumda beni rencide edişi fln var,ay defolsun ya buna mi acıyorum

Son düzenleme:
Canımmm ❤️ inşAllah kolay geçiririm yoksa aksi takdirde bir tane 7 aylık sallıyorum kucağımda, bir tane karnımda işim zor 😊
Oyy çok zor olur ilk başta ama çok güzel olur arkadaş gibi büyürler en azından bı anda çıkar zorluklari . Inşallah çok çok kolay gecsin 🥰

Ah canım ah ben cidden aptalım.Daha onun bana açtığı manevi tazminat davası var,bunu öğretmenlikten artırın diye oraya buraya yazdığı yazılar var kurumumda beni rencide edici fln var,ay defolsun ya buna mi acıyorum
Kinini diri tutmak istediğinde biz yardimci oluruz . 😅 Gerçekten su an duygularının karışması normal çocuğunun hakkını başka kadınlara yedirdigini gördükçe keşke daha çok alsaydın dersin

Allah tamamına erdirsin.İkinci plansız miydi zor olacak biraz Allah kolaylık versin
Plansızdı bugsbunny. Çocuğuma bir kardeş istiyordum ama en azından bir yürümeye, konuşmaya başlasın diyordum. Ben 5 tüp tedavisi ile hamile kaldım. Nasılsa normal yoldan kalamıyorum diye korunmadım. Şu an korku var 🙁 Nasıl olacak, nasıl büyüyecekler. İkisine birde yetebilecek miyim diye.
Oyy çok zor olur ilk başta ama çok güzel olur arkadaş gibi büyürler en azından bı anda çıkar zorluklari . Inşallah çok çok kolay gecsin 🥰
Bir de benim yaşımda (43) var papatya. Belki de bu çocuğuma kardeş yapabilmek için son şansımdı zaten. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşAllah. 🙏🏻 sana da teşekkür ederim 😘

Kim üzdüyse bir kadını gönlünü almayı bilmiyorsa üzülmeyi hak ediyordur , acırsan acınacak hale gelirsin , kadınların hayatları her zaman zor bu coğrafya da
Çok çok doğru.Kadini ezen üzen erkekler layigini her zaman bulsunlar.Bizi mutlu etmek zor değil,yeterki insan olunsun

Plansızdı bugsbunny. Çocuğuma bir kardeş istiyordum ama en azından bir yürümeye, konuşmaya başlasın diyordum. Ben 5 tüp tedavisi ile hamile kaldım. Nasılsa normal yoldan kalamıyorum diye korunmadım. Şu an korku var 🙁 Nasıl olacak, nasıl büyüyecekler. İkisine birde yetebilecek miyim diye.

Bir de benim yaşımda (43) var papatya. Belki de bu çocuğuma kardeş yapabilmek için son şansımdı zaten. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşAllah. 🙏🏻 sana da teşekkür ederim 😘
Yaa bunu o kadar çok duyuyorum ki demek ki rahim doğurmaya hazır hale geliyor . Hiç korkma Allah vermiş onun kuvvetini de verir . Belki de her şeyin çözüme kavuşmasına yardımcı olur . Aileniz için herşey çok güzel olsun . Hem belki ilerleyen zamanda tedavi süreci daha yorucu olacaktı. Hiç kötü düşünme doğana kadar zaten bir buçuk yaşına girer diğer miniğin biraz kosturmali olur ama anne baba olarak kosarsiniz artık 🤣 birde bakmisisn ikisi buyumusler birbirlerinin ihtiyacını karisliyorlar . Ne güzel birşey kardeş 😍

Çok iyi olmuş o halde.Boyle olmasa belki cesaret edemeyecektin ikinciye,ikiz gibi büyür giderler kolaylaşacaktır.Bir bebek iken de bize sıra gelmiyor nasılsa hep onlarlayiz.Artilari olacak ilerde papatyanın dediği gibi oynarlar birbirlerini oyalarlar.
Bu arada çocuk olma problemi de psikolojik demekki çok duyuyorum böyle ilki tüp ikinci normal yolla olan

Kinini diri tutmak istediğinde biz yardimci oluruz . 😅 Gerçekten su an duygularının karışması normal çocuğunun hakkını başka kadınlara yedirdigini gördükçe keşke daha çok alsaydın dersin
O kısım da var.Bana hiç para yedirmedi benden yedi ama belli mi olur

Merhabalar hanımlar, çekişmeli boşanma davası sonucu kusursuz bulunup tazminat hakkı elde ettim,geçenlerde yazmıştım.Gerekceli karar da çıkmış, avukatıma vekalet ücreti,oğluma birikmiş nafaka,dava masraf ücretleri (yaklaşık 11 in) ödeyeceği yazıyor tazminat harici.Ve ben kahretsin diyorum.Evlilikte ex in yükünü öyle ustlenmisim bunu görev bilmisim ki şimdi bu meblağları gördükçe karnına ağrılar gidiyordur diye düşünüp üzülüyorum.Sonra bana yaptıklarını ve beni evlilikte mahrum bıraktıklarını getiriyorum aklıma silkiniyorum.Gel gitlerim normal mi yoksa ben mi anormalim.Bu adama niye acıyorum,yoksul bir çocukluk geçirmiş çocuklara olan hassasiyetimden mi acaba niye acıyorum en ağır şeyleri yazın kendime geleyim 😔
Neden boşandığınızı bilmiyorum ama adamın en kıymetlisi ailesi değil de parası ki evladından ayrı kalacağına değil, ödeyeceği paraya üzüleceğini düşünüyorsunuz. Zerre acımam.

Neden boşandığınızı bilmiyorum ama adamın en kıymetlisi ailesi değil de parası ki evladından ayrı kalacağına değil, ödeyeceği paraya üzüleceğini düşünüyorsunuz. Zerre acımam.
Çocuga üzülecek olsaydı bir arada olmamız için çaba gösterirdi.Bunu yapmayana acimamak lazım.Bunlari hatırlamak iyi geliyor

Merhabalar hanımlar, çekişmeli boşanma davası sonucu kusursuz bulunup tazminat hakkı elde ettim,geçenlerde yazmıştım.Gerekceli karar da çıkmış, avukatıma vekalet ücreti,oğluma birikmiş nafaka,dava masraf ücretleri (yaklaşık 11 in) ödeyeceği yazıyor tazminat harici.Ve ben kahretsin diyorum.Evlilikte ex in yükünü öyle ustlenmisim bunu görev bilmisim ki şimdi bu meblağları gördükçe karnına ağrılar gidiyordur diye düşünüp üzülüyorum.Sonra bana yaptıklarını ve beni evlilikte mahrum bıraktıklarını getiriyorum aklıma silkiniyorum.Gel gitlerim normal mi yoksa ben mi anormalim.Bu adama niye acıyorum,yoksul bir çocukluk geçirmiş çocuklara olan hassasiyetimden mi acaba niye acıyorum en ağır şeyleri yazın kendime geleyim 😔
Kanun o meblaği uygun gorduyse demek ki babalik ve eşlik vazifesi geregi bunlari odemesi gerekli. Buraya daha manevi hakkin, yaşadigin travmalar paraya çevrilerek eklense altindan hiç kalkamaz. Yani size odemesi gereken en az meblağ bu. Yaşanilan kotu olaylarin parayla karşiliği verilemez

11 bin liraya çocuğunuz için ne alabilirsiniz ki?
Bu kadar vicdan yapacağınız birşey yok.
Babası para veriyor. Sizin verdikleriniz yanında bu hiç bişey.
Özel okulda sadece kitap ve giysi ücretini karşılamayan komik bir meblayı verecek okul ücreti bile değil 🤦🏼 Bu ücretleri çocukları için ödeyen babalar var en kötü böyle düşünün vazgeçersiniz acımaktan.

Kendinizi saymadım bile. Başınızdan kötü şeyler geçmemiş olsa yuvanızı yıkmazdınız. Bunu bile tanzim edemez vereceği paralar. 🤷‍♀️

Asla üzülmem.

O çocuklar onun farkında mısınız? Baba olmuş sorumluluğunu alması lazım. O parayı sizin için değil çocuklar için verdiğini düşünün. Eğer üzülüyorsanız, o paranın kuruşuna dokunmayın çocuklarınız için hesap açın, eğitimleri ve tüm ihtiyaçlarına harcamak için kullanın. Çocukların günahı ne?

Back
X