- 15 Nisan 2017
- 13.625
- 16.049
- 298
Toplam 70 fln oluyor,buna ek olarak da aylık nafaka var ödeyeceğiÇok para değil ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Toplam 70 fln oluyor,buna ek olarak da aylık nafaka var ödeyeceğiÇok para değil ki
Bebiş hayırlı olsun . Umarım cook kolay bir hamilelik olur sağlıkla ,mutlulukla gelsin miniginizHmm bu kadar kötü muamele gördükten sonra hala vicdan yapıyorsan evet linci hak ediyorsun![]()
Bende boşandım ama benim aldatma yüzündendi. Kendisinin 1 bardak suya ihtiyacı olsa, o suyu içerim. O denli nefret ediyorum. Allah’a havale ettim ama.
Kesinlikle..Kim üzdüyse bir kadını gönlünü almayı bilmiyorsa üzülmeyi hak ediyordur , acırsan acınacak hale gelirsin , kadınların hayatları her zaman zor bu coğrafya da
CanımmmBebiş hayırlı olsun . Umarım cook kolay bir hamilelik olur sağlıkla ,mutlulukla gelsin miniginiz![]()
Ah canım ah ben cidden aptalım.Daha onun bana açtığı manevi tazminat davası var,bunu öğretmenlikten artırın diye oraya buraya yazdığı yazılar var kurumumda beni rencide edişi fln var,ay defolsun ya buna mi acıyorumEski konunuz çıktı hemen altta.. Bu bir işaret deyip, ekledim. Saatte şuan 06:06![]()
Oyy çok zor olur ilk başta ama çok güzel olur arkadaş gibi büyürler en azından bı anda çıkar zorluklari . Inşallah çok çok kolay gecsinCanımmminşAllah kolay geçiririm yoksa aksi takdirde bir tane 7 aylık sallıyorum kucağımda, bir tane karnımda işim zor
![]()
Allah tamamına erdirsin.İkinci plansız miydi zor olacak biraz Allah kolaylık versinCanımmminşAllah kolay geçiririm yoksa aksi takdirde bir tane 7 aylık sallıyorum kucağımda, bir tane karnımda işim zor
![]()
Kinini diri tutmak istediğinde biz yardimci oluruz .Ah canım ah ben cidden aptalım.Daha onun bana açtığı manevi tazminat davası var,bunu öğretmenlikten artırın diye oraya buraya yazdığı yazılar var kurumumda beni rencide edici fln var,ay defolsun ya buna mi acıyorum
Doğru,gelirini paylasmiyormus dedirtmisti bir de yalancı tanık arkadaşına.Sirf üste çıkmak için bile bile nankorce yalan soylettiMahkeme sürecinde dinlettiği yalancı şahitler gelsin aklınıza, attıkları iftiralar gelsin...
Plansızdı bugsbunny. Çocuğuma bir kardeş istiyordum ama en azından bir yürümeye, konuşmaya başlasın diyordum. Ben 5 tüp tedavisi ile hamile kaldım. Nasılsa normal yoldan kalamıyorum diye korunmadım. Şu an korku varAllah tamamına erdirsin.İkinci plansız miydi zor olacak biraz Allah kolaylık versin
Bir de benim yaşımda (43) var papatya. Belki de bu çocuğuma kardeş yapabilmek için son şansımdı zaten. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşAllah.Oyy çok zor olur ilk başta ama çok güzel olur arkadaş gibi büyürler en azından bı anda çıkar zorluklari . Inşallah çok çok kolay gecsin![]()
Çok çok doğru.Kadini ezen üzen erkekler layigini her zaman bulsunlar.Bizi mutlu etmek zor değil,yeterki insan olunsunKim üzdüyse bir kadını gönlünü almayı bilmiyorsa üzülmeyi hak ediyordur , acırsan acınacak hale gelirsin , kadınların hayatları her zaman zor bu coğrafya da
Yaa bunu o kadar çok duyuyorum ki demek ki rahim doğurmaya hazır hale geliyor . Hiç korkma Allah vermiş onun kuvvetini de verir . Belki de her şeyin çözüme kavuşmasına yardımcı olur . Aileniz için herşey çok güzel olsun . Hem belki ilerleyen zamanda tedavi süreci daha yorucu olacaktı. Hiç kötü düşünme doğana kadar zaten bir buçuk yaşına girer diğer miniğin biraz kosturmali olur ama anne baba olarak kosarsiniz artıkPlansızdı bugsbunny. Çocuğuma bir kardeş istiyordum ama en azından bir yürümeye, konuşmaya başlasın diyordum. Ben 5 tüp tedavisi ile hamile kaldım. Nasılsa normal yoldan kalamıyorum diye korunmadım. Şu an korku varNasıl olacak, nasıl büyüyecekler. İkisine birde yetebilecek miyim diye.
Bir de benim yaşımda (43) var papatya. Belki de bu çocuğuma kardeş yapabilmek için son şansımdı zaten. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşAllah.sana da teşekkür ederim
![]()
Çok iyi olmuş o halde.Boyle olmasa belki cesaret edemeyecektin ikinciye,ikiz gibi büyür giderler kolaylaşacaktır.Bir bebek iken de bize sıra gelmiyor nasılsa hep onlarlayiz.Artilari olacak ilerde papatyanın dediği gibi oynarlar birbirlerini oyalarlar.Plansızdı bugsbunny. Çocuğuma bir kardeş istiyordum ama en azından bir yürümeye, konuşmaya başlasın diyordum. Ben 5 tüp tedavisi ile hamile kaldım. Nasılsa normal yoldan kalamıyorum diye korunmadım. Şu an korku varNasıl olacak, nasıl büyüyecekler. İkisine birde yetebilecek miyim diye.
Bir de benim yaşımda (43) var papatya. Belki de bu çocuğuma kardeş yapabilmek için son şansımdı zaten. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşAllah.sana da teşekkür ederim
![]()
O kısım da var.Bana hiç para yedirmedi benden yedi ama belli mi olurKinini diri tutmak istediğinde biz yardimci oluruz .Gerçekten su an duygularının karışması normal çocuğunun hakkını başka kadınlara yedirdigini gördükçe keşke daha çok alsaydın dersin
Neden boşandığınızı bilmiyorum ama adamın en kıymetlisi ailesi değil de parası ki evladından ayrı kalacağına değil, ödeyeceği paraya üzüleceğini düşünüyorsunuz. Zerre acımam.Merhabalar hanımlar, çekişmeli boşanma davası sonucu kusursuz bulunup tazminat hakkı elde ettim,geçenlerde yazmıştım.Gerekceli karar da çıkmış, avukatıma vekalet ücreti,oğluma birikmiş nafaka,dava masraf ücretleri (yaklaşık 11 in) ödeyeceği yazıyor tazminat harici.Ve ben kahretsin diyorum.Evlilikte ex in yükünü öyle ustlenmisim bunu görev bilmisim ki şimdi bu meblağları gördükçe karnına ağrılar gidiyordur diye düşünüp üzülüyorum.Sonra bana yaptıklarını ve beni evlilikte mahrum bıraktıklarını getiriyorum aklıma silkiniyorum.Gel gitlerim normal mi yoksa ben mi anormalim.Bu adama niye acıyorum,yoksul bir çocukluk geçirmiş çocuklara olan hassasiyetimden mi acaba niye acıyorum en ağır şeyleri yazın kendime geleyim![]()
Çocuga üzülecek olsaydı bir arada olmamız için çaba gösterirdi.Bunu yapmayana acimamak lazım.Bunlari hatırlamak iyi geliyorNeden boşandığınızı bilmiyorum ama adamın en kıymetlisi ailesi değil de parası ki evladından ayrı kalacağına değil, ödeyeceği paraya üzüleceğini düşünüyorsunuz. Zerre acımam.
Kanun o meblaği uygun gorduyse demek ki babalik ve eşlik vazifesi geregi bunlari odemesi gerekli. Buraya daha manevi hakkin, yaşadigin travmalar paraya çevrilerek eklense altindan hiç kalkamaz. Yani size odemesi gereken en az meblağ bu. Yaşanilan kotu olaylarin parayla karşiliği verilemezMerhabalar hanımlar, çekişmeli boşanma davası sonucu kusursuz bulunup tazminat hakkı elde ettim,geçenlerde yazmıştım.Gerekceli karar da çıkmış, avukatıma vekalet ücreti,oğluma birikmiş nafaka,dava masraf ücretleri (yaklaşık 11 in) ödeyeceği yazıyor tazminat harici.Ve ben kahretsin diyorum.Evlilikte ex in yükünü öyle ustlenmisim bunu görev bilmisim ki şimdi bu meblağları gördükçe karnına ağrılar gidiyordur diye düşünüp üzülüyorum.Sonra bana yaptıklarını ve beni evlilikte mahrum bıraktıklarını getiriyorum aklıma silkiniyorum.Gel gitlerim normal mi yoksa ben mi anormalim.Bu adama niye acıyorum,yoksul bir çocukluk geçirmiş çocuklara olan hassasiyetimden mi acaba niye acıyorum en ağır şeyleri yazın kendime geleyim![]()
Asla üzülmem.Merhabalar hanımlar, çekişmeli boşanma davası sonucu kusursuz bulunup tazminat hakkı elde ettim,geçenlerde yazmıştım.Gerekceli karar da çıkmış, avukatıma vekalet ücreti,oğluma birikmiş nafaka,dava masraf ücretleri (yaklaşık 11 in) ödeyeceği yazıyor tazminat harici.Ve ben kahretsin diyorum.Evlilikte ex in yükünü öyle ustlenmisim bunu görev bilmisim ki şimdi bu meblağları gördükçe karnına ağrılar gidiyordur diye düşünüp üzülüyorum.Sonra bana yaptıklarını ve beni evlilikte mahrum bıraktıklarını getiriyorum aklıma silkiniyorum.Gel gitlerim normal mi yoksa ben mi anormalim.Bu adama niye acıyorum,yoksul bir çocukluk geçirmiş çocuklara olan hassasiyetimden mi acaba niye acıyorum en ağır şeyleri yazın kendime geleyim![]()