- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.233
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen, beter olsun diyeceğiniz yerde üzülüyorsunuz. Kendinize gelin derim.Kesin dengem bozuldu,bu şahıs boşanma sürecinde onca yaptığı cirkeflikler için bile ekstra tazminat ödemeyi hak ediyor aslında.
Aynen malesefSize yaşattığı mutsuzlukları ve hatta fazlasını bile hak ettiğinizi düşünün üzülmeyin... Acıma acınacak hale gelirsin demişler.. Belli ki siz sevmiş ve çok fedakarlık yapmışsınız.. Hep veren taraf olduğunuz için almayı bilmiyorsunuz bu da vicdanen sizi rahatsız ediyor..
Bizde beraberken de çocuğun bütün masrafı bendeydi.Hem ev hem çocukyarinin ne getireceğini kim bilir. En azindan sevin babasi iyi kötü hayatta ... ya babasiz olsaydi bu daha zordu ama insan alışıyor. Bir arkadaşımın 20 yildir babasi vefat etti her babalar gününde burukum diyor. Adam hayatta buda iyi birsey calisip öder saglik olsun yeterki .Para mevzusunuda cok takma biraz daha bekle almak zor gelebilir aldiginda ondan gelen parayi hic harcamazsin kenara universite parasi yaparsin çocuğuna .ben oyle yapacam aldigimda cocugumun okul hakki diye saklicam.cunku bu benim cocugumun gelecegi oda babasi evliyken öduyorsa bosaninca da ödemeli iste turk erkegi bu konuda sinifta kaliyor anne sanki kendine harcıyor parayi evlat evlat baska biseye değil .ama verilen 3 krs adamlara batiyor ee evliyken hepsi bizimdi hersey ortakti cocuk icin ayrim yoktu
Soryy soryyBizde beraberken de çocuğun bütün masrafı bendeydi.Hem ev hem çocuk
Sizi resmen sömürmüşler çok vicdansız ve kalitesiz insanlara denk gelmişsiniz bu tür insanlar iyiniyetli ve verci insanları bulurlar zaten , sizden sonrada yine sizin gibi bir kurban bulurlar ,aşığım seviyorum ayağınaBizde beraberken de çocuğun bütün masrafı bendeydi.Hem ev hem çocuk
Düşünün ki bana iyi davrandığı günler ona eft yaptığım maaş günleri,markette alışveriş yaptığım günlerdi,diğer günler mesafeliydi benimle.Verdigim gün iyiydim ertesi gün kötü.Sira almaya gelince (çocuğa nafaka) bir canavara dönüştü, aldıklarını unuttu.Evet o sadece verenlerle beraber olurSizi resmen sömürmüşler çok vicdansız ve kalitesiz insanlara denk gelmişsiniz bu tür insanlar iyiniyetli ve verci insanları bulurlar zaten , sizden sonrada yine sizin gibi bir kurban bulurlar ,aşığım seviyorum ayağına
Evet aslında acınmayı hiç hak etmiyorlar.Ben başlarda anlaşmali boşanma için çok ısrarcı oldum,oysaki boşanmak yalnızlik hayal kırıklığı beni çok acitmasina rağmen bari iyilikle bosanalim istedim.Tazminat yazmadım nafakayı 200 yazdım, sonradan nafakayı tamamen kaldırayim dedim asla kabul ettiremedim.Hesaplar görülecek öyle kolay değil dedi bana,sen iddialarını ispat edeceksin hakim bosayacak tazminat da çıkaracak ben de göreceğim dedi.Aralarda bana çok çirkinlikler yaptı cimere şikayet etmeler,ceza davası, manevî tazminat davası,bunu öğretmenlikten atın tarzındaki cümleleri yazması adliyeye ayrı MEB e ayrı.Bu şahıstan tiksinecek çok şey var o yüzden linç yemeyi hak ettiğimi düşünüyorum başlığı da öyle yazdım, bunlara acımak kendimize saygısızlık.Cok manipüle edildik çıkamıyoruz o kurban psikolojisindenBende davayı kazandım tazminatı verildi üst mahkemeye taşır mı bilmiyorum ama inanın insanın bu düşüncesi çok manipüle edildiğinden oluyor ben nafakayı bile istememiştim avukatım çocuğunun hakkı o dedi ilk anlaşmalı boşanmk için uğraşırken adam benden 5 kuruş çıkmaz vermem ben nafaka fln tazminat ta neymiş fln diyor avukatima o zamn anladım ki acimicaksin böylelerini
Kesinlikle bende aslında okumuş çalışan bir kadınım ama bazen nasıl kendimi bu kadar ezdirdim nedenn bu kadar hep iyi niyetli düşünüyorum diye kndime kiziyurum yardım da alıyorum ins bu psikolojiden kurtuluruz zamanla herşey yoluna giriyor ilk zamanlarda göre çok çok iyim hatta o kadar özgür hissediyorum ki hayallerim bile değişti ya hayallerimi bile almasina izin vermişim adaminEvet aslında acınmayı hiç hak etmiyorlar.Ben başlarda anlaşmali boşanma için çok ısrarcı oldum,oysaki boşanmak yalnızlik hayal kırıklığı beni çok acitmasina rağmen bari iyilikle bosanalim istedim.Tazminat yazmadım nafakayı 200 yazdım, sonradan nafakayı tamamen kaldırayim dedim asla kabul ettiremedim.Hesaplar görülecek öyle kolay değil dedi bana,sen iddialarını ispat edeceksin hakim bosayacak tazminat da çıkaracak ben de göreceğim dedi.Aralarda bana çok çirkinlikler yaptı cimere şikayet etmeler,ceza davası, manevî tazminat davası,bunu öğretmenlikten atın tarzındaki cümleleri yazması adliyeye ayrı MEB e ayrı.Bu şahıstan tiksinecek çok şey var o yüzden linç yemeyi hak ettiğimi düşünüyorum başlığı da öyle yazdım, bunlara acımak kendimize saygısızlık.Cok manipüle edildik çıkamıyoruz o kurban psikolojisinden
Ben o evdeyken yüzümün hiç gulmediğini fark etmiştim,kendime güvenim de sıfıra inmişti, konuşurken kekelemeye başlamıştım.İki yıl ayrı yaşadıktan sonra davayı açtım, özelikle davayı açtıktan sonra gülmeyi yeniden keşfettim hayattan tat almaya başladım.Bir yere gitmek yoktu decamli bir para hesabı parayı ödeyen ben olduğum halde, kahvaltıya mi gidecegiz en ucuzu buluncaya kadar aramaya devam, bişey alınacak olsa internetten en ucuz markasizi tespit ediyordu onu almak istemiyorsam kavga çıkarıyor ve orada beni öylece bırakıp gitmekle tehdit ediyordu.Karar mekanizmam o olmuştu kavgadan kaçtığım için Artık beynim özgür ruhum özgürKesinlikle bende aslında okumuş çalışan bir kadınım ama bazen nasıl kendimi bu kadar ezdirdim nedenn bu kadar hep iyi niyetli düşünüyorum diye kndime kiziyurum yardım da alıyorum ins bu psikolojiden kurtuluruz zamanla herşey yoluna giriyor ilk zamanlarda göre çok çok iyim hatta o kadar özgür hissediyorum ki hayallerim bile değişti ya hayallerimi bile almasina izin vermişim adamin
Şu anneler erkek çocuğunu nasıl bencil yetiştiriyor ve kadına karşı tutumu nasıl da yanlış annesi nasıldı çok merak ettim şu ezik tiplerden miydi ,saçını süpürge yapanBen o evdeyken yüzümün hiç gulmediğini fark etmiştim,kendime güvenim de sıfıra inmişti, konuşurken kekelemeye başlamıştım.İki yıl ayrı yaşadıktan sonra davayı açtım, özelikle davayı açtıktan sonra gülmeyi yeniden keşfettim hayattan tat almaya başladım.Bir yere gitmek yoktu decamli bir para hesabı parayı ödeyen ben olduğum halde, kahvaltıya mi gidecegiz en ucuzu buluncaya kadar aramaya devam, bişey alınacak olsa internetten en ucuz markasizi tespit ediyordu onu almak istemiyorsam kavga çıkarıyor ve orada beni öylece bırakıp gitmekle tehdit ediyordu.Karar mekanizmam o olmuştu kavgadan kaçtığım için Artık beynim özgür ruhum özgür![]()
Yok annesi öyle bir kadın değil,bir de zaten anne yanında buyumemis babaannesi büyütmüş dedesi de erken vefat etmiş.Şu anneler erkek çocuğunu nasıl bencil yetiştiriyor ve kadına karşı tutumu nasıl da yanlış annesi nasıldı çok merak ettim şu ezik tiplerden miydi ,saçını süpürge yapan
Evde baba olarak örnek alacak rol model yok ,Yok annesi öyle bir kadın değil,bir de zaten anne yanında buyumemis babaannesi büyütmüş dedesi de erken vefat etmiş.
Baba olabildi ama eş olamıyorEvde baba olarak örnek alacak rol model yok ,
Babası olsaydı annesine olan davranışını örnek alırdıBaba olabildi ama eş olamıyor
Evet keşke iyi bir baba örneği olsaydı model alabileceği.Dedesi de erken vefat edince hiçbir örneği yok.Benim oğlum da şimdi kimi örnek alacak.Babasi yaşıyor ama annesiyle birlikte değil.Onun gibi olmaz inşallah.Aile de olamıyor.Onun sartlarinda olup kendi ailesine sahip cikan adamlar da var,bana boylesi denk geldi.Babası olsaydı annesine olan davranışını örnek alırdı