Linç yemeye geldim, hazırım

Plansızdı bugsbunny. Çocuğuma bir kardeş istiyordum ama en azından bir yürümeye, konuşmaya başlasın diyordum. Ben 5 tüp tedavisi ile hamile kaldım. Nasılsa normal yoldan kalamıyorum diye korunmadım. Şu an korku var 🙁 Nasıl olacak, nasıl büyüyecekler. İkisine birde yetebilecek miyim diye.

Bir de benim yaşımda (43) var papatya. Belki de bu çocuğuma kardeş yapabilmek için son şansımdı zaten. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşAllah. 🙏🏻 sana da teşekkür ederim 😘
Hiç dikkat etmemişim kuzum bebeğin hayırlı olsun☺️kimisi eşinden kaynaklanan ,kimisi kendinden kaynaklanan nedenlerle tedavi görerek çocuk sahibi olabilen üç arkadaşım da bebekleri kucaklarındayken 2.ye hamile kaldılar😂Doğum kadının bedenini tazeleyen tüm hormonal değerlerinin değişmesine yol açan bir süreç olduğu için sanırım..ya da stresten kurtulan erkeğin sperm sayı ve kalitesi ciddi oranda değişiyor .Her şekilde Allah sana kolaylık ve sağlık versin bol bol dinlen (gerçi senin iş sezonun da başladı )

11 bin liraya çocuğunuz için ne alabilirsiniz ki?
Bu kadar vicdan yapacağınız birşey yok.
Babası para veriyor. Sizin verdikleriniz yanında bu hiç bişey.
Özel okulda sadece kitap ve giysi ücretini karşılamayan komik bir meblayı verecek okul ücreti bile değil 🤦🏼 Bu ücretleri çocukları için ödeyen babalar var en kötü böyle düşünün vazgeçersiniz acımaktan.

Kendinizi saymadım bile. Başınızdan kötü şeyler geçmemiş olsa yuvanızı yıkmazdınız. Bunu bile tanzim edemez vereceği paralar. 🤷‍♀️
Haklısınız.11 bin tazminat harici ödeyeceği para Allah'tan.Feragat et deseler etmem ama arada böyle hak etmedigi bir acıma geliyor bana ama bunu bile hak etmiyor.Aksamki duygusallığın şu an yok gel git yaşıyorum inşallah kısa sürer bu gel gitler

Haklısınız.11 bin tazminat harici ödeyeceği para Allah'tan.Feragat et deseler etmem ama arada böyle hak etmedigi bir acıma geliyor bana ama bunu bile hak etmiyor.Aksamki duygusallığın şu an yok gel git yaşıyorum inşallah kısa sürer bu gel gitler

Gel git yaşamayın hiç. Gerçekten bir yuvayı kurtarmak adına hiç birşey yapmayan bu hödükler haketmiyorlar.

Acımayın da o size acımadı. Hadi sizi geçtim evladınıza acımadı 😔 Onunda hakkı değilmiydi huzurlu bir evde anne babasıyla bir arada büyümek. Bunu sağlamayan kişi için nefret daha yerinde bir duygu olur 👍

sana ve asıl önemli plan kendisinden bir parça olan oğluna acımayana
sen neden üzülüyorsun
büyüklerin lafı vardır otur sen kendi derdine yan
ayrılmalarda erkeğe bir şey olmuyor toplum aile ve şahsi açıdan en büyük zararı kadın ve varsa çocuğa oluyor
onun için oturun gelecek planı yapın oğlunuzla kendiniz için ve bir kuruşunuzu dahi bırakmayın alın

Merhabalar hanımlar, çekişmeli boşanma davası sonucu kusursuz bulunup tazminat hakkı elde ettim,geçenlerde yazmıştım.Gerekceli karar da çıkmış, avukatıma vekalet ücreti,oğluma birikmiş nafaka,dava masraf ücretleri (yaklaşık 11 in) ödeyeceği yazıyor tazminat harici.Ve ben kahretsin diyorum.Evlilikte ex in yükünü öyle ustlenmisim bunu görev bilmisim ki şimdi bu meblağları gördükçe karnına ağrılar gidiyordur diye düşünüp üzülüyorum.Sonra bana yaptıklarını ve beni evlilikte mahrum bıraktıklarını getiriyorum aklıma silkiniyorum.Gel gitlerim normal mi yoksa ben mi anormalim.Bu adama niye acıyorum,yoksul bir çocukluk geçirmiş çocuklara olan hassasiyetimden mi acaba niye acıyorum en ağır şeyleri yazın kendime geleyim 😔
Evlilik bitmis, üstelik mahkeme sizin lehinize tazminata hükmettigine göre bu evlilik eski esinizin kusuru sebebiyle bitmis. Ama siz sizden gidenlerin derdini bırakın farkında bile degilsiniz. Halbuki biten bi evliligin sizden götürdüklerinin parayla telafisi olur mu, olmaz. Hangi para bi heves kurulmus ama hic gerceklesmeyecek hayallerin acısını teselli edebilir ki mesela, kırılan güven ne kadar parayla onarılır...

Hayır konunun başlığı bile linç yemeye geldim. Anlayışı, empatiyi, el uzaltılmayı, destek görmeyi hak etmediginize nasıl inandırmışsa adam sizi kullandıgınız dile bile yansıyor. Size yapılan yanlıslar karsısında kendinizi korumanız gerektigi gibi basit bi icgüdüyü bile unutmussunuz. Bu hale gelmenizin parayla telafisi mümkün mü ki siz adamın cebinden cıkacak paraya acıyasınız. Yapmayın lütfen. Siz de degerlisiniz, önemlisiniz, sevgiyi de saygıyı da merhameti de hak ediyosunuz, sag yanagınıza tokat atana solunuzu dönmek zorunda degilsiniz.

Lincleyecek birsey yok.. demek iyi bir insansin ki karsida insanin zor duruma dusecegini bildigin icin uzuluyorsun.. merhametlisin demek.. ama acirsan seni acinacak hale getiriyor insanlar, maalesef dunyada iyiler salak yerine konuyor.

Konudan bagimsiz ama😯sen hamilesin..
Evet tontriko tontriko bitmeyen hamilelik yapmışlar 😊 Geçen hafta bulantılarım geçmeyince test alayım dedim, orda patladık 😂
Hiç dikkat etmemişim kuzum bebeğin hayırlı olsun☺️kimisi eşinden kaynaklanan ,kimisi kendinden kaynaklanan nedenlerle tedavi görerek çocuk sahibi olabilen üç arkadaşım da bebekleri kucaklarındayken 2.ye hamile kaldılar😂Doğum kadının bedenini tazeleyen tüm hormonal değerlerinin değişmesine yol açan bir süreç olduğu için sanırım..ya da stresten kurtulan erkeğin sperm sayı ve kalitesi ciddi oranda değişiyor .Her şekilde Allah sana kolaylık ve sağlık versin bol bol dinlen (gerçi senin iş sezonun da başladı )
Anamnez Anamnez Bizde benden kaynaklandığını, yaşımdan dolayı yumurtalarımın kalitesiz olduğunu söylemişlerdi. Ben de o yüzden rahattım. Doğumdan sonra bir kere adet gördüm. Akabininde süpriz yumurta 🐣 Bana da doktor çok sık gördüğümüz bir durum dedi ama sezeryan dikişlerim için biraz riskliymiş 🙁 Ben doğumdan beri otelle ilgilenemiyorum. Ablam geldi bir süreliğine. Sezon hiç olmadığı kadar yoğun. Rusya-Ukrayna Savaşı yüzünden Hem Ruslar Hem Ukraynalılar Antalya’ya akın etti. Çoğu ev alıyor. Ararkende Öncesinde otelde kAlıyor.

Bence normal böyle hissetmeniz.
Hislerinize yabancılaşmayın.
İyi yada kötü vakit geçirdiniz. Bir şekilde insan aidiyetini hemen koparamıyor.
Zamanla gerçek bir uzaklaşma yaşayacak ve bunları hissetmeyeceksiniz bile.

Evet tontriko tontriko bitmeyen hamilelik yapmışlar 😊 Geçen hafta bulantılarım geçmeyince test alayım dedim, orda patladık 😂

Anamnez Anamnez Bizde benden kaynaklandığını, yaşımdan dolayı yumurtalarımın kalitesiz olduğunu söylemişlerdi. Ben de o yüzden rahattım. Doğumdan sonra bir kere adet gördüm. Akabininde süpriz yumurta 🐣 Bana da doktor çok sık gördüğümüz bir durum dedi ama sezeryan dikişlerim için biraz riskliymiş 🙁 Ben doğumdan beri otelle ilgilenemiyorum. Ablam geldi bir süreliğine. Sezon hiç olmadığı kadar yoğun. Rusya-Ukrayna Savaşı yüzünden Hem Ruslar Hem Ukraynalılar Antalya’ya akın etti. Çoğu ev alıyor. Ararkende Öncesinde otelde kAlıyor.
Dogumdan sonra ilk 1 yil cok gebe kalan oluyor ozellikle sut korur mantigiyla.. halbuki ilk 1 yil en dogurgan oldugun yil canim.
Ha bu yas isleride bos.. Allah istemeyene veriyor isteyeni bekletiyor hesabi.. 30 unda dogurgan olmayip 40 inda dogurganligin artmista olabiliyor…jinekologum demisti: bir kadinin her ay dogurganligi farklidir diye..

sevindim sen ve kizin adina.. sen guclu kadinsin ustesinden gelecegini dusunuyorum.. kismetse bu dogana kadar kizin yurur.. surekli kucakta olmaz.. tabii gebeligin zor gecebilir, bellide olmaz💞 kac kez tup bebek olup bunun havadan gelir gibi gelmesi mucize gibi birsey💞Allah saglicakla kucagina aldirsin, gebeligin tadini cikar😍

Aaa yeni görüyorum.
9.aya bebeğin sanki yakındı araları benim kızımla ☺️

Evlilik bitmis, üstelik mahkeme sizin lehinize tazminata hükmettigine göre bu evlilik eski esinizin kusuru sebebiyle bitmis. Ama siz sizden gidenlerin derdini bırakın farkında bile degilsiniz. Halbuki biten bi evliligin sizden götürdüklerinin parayla telafisi olur mu, olmaz. Hangi para bi heves kurulmus ama hic gerceklesmeyecek hayallerin acısını teselli edebilir ki mesela, kırılan güven ne kadar parayla onarılır...

Hayır konunun başlığı bile linç yemeye geldim. Anlayışı, empatiyi, el uzaltılmayı, destek görmeyi hak etmediginize nasıl inandırmışsa adam sizi kullandıgınız dile bile yansıyor. Size yapılan yanlıslar karsısında kendinizi korumanız gerektigi gibi basit bi icgüdüyü bile unutmussunuz. Bu hale gelmenizin parayla telafisi mümkün mü ki siz adamın cebinden cıkacak paraya acıyasınız. Yapmayın lütfen. Siz de degerlisiniz, önemlisiniz, sevgiyi de saygıyı da merhameti de hak ediyosunuz, sag yanagınıza tokat atana solunuzu dönmek zorunda degilsiniz.
Çok haklısınız.Kendimi o kadar hiçe saymisim ki benim üzülmeme değil,çocuğun üzülmesine değil ex in üzülmesine takmışım.Oysaki o kendi bindiği dalı kesti,bunu her evliliginde yapıyor.O bile kendine acımıyor.
Çocukla simdi ve gelecekte yasayacaklarimizin telafisi parayla asla olmaz.

Neden ayrıldığınızı bilmiyorum. Ama boşanma davası olmasa size nafaka filan vermeye niyeti olacak mıydı?
Siz doğal süreci yaşamışsınız. Vicdan yapmanıza gerek yok.
Nihalcim, bebeğin hayırlı olsun ya. Çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Aaa yeni görüyorum.
9.aya bebeğin sanki yakındı araları benim kızımla ☺️
7 aylık kızım zeyno. Karnımdaki de 7 haftalık 🤷🏻‍♀️
Nihalcim, bebeğin hayırlı olsun ya. Çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Amin Annecim. 🙏🏻😘 Kısa süreli bir dejavu yaşıyoruz 🙂
Dogumdan sonra ilk 1 yil cok gebe kalan oluyor ozellikle sut korur mantigiyla.. halbuki ilk 1 yil en dogurgan oldugun yil canim.
Ha bu yas isleride bos.. Allah istemeyene veriyor isteyeni bekletiyor hesabi.. 30 unda dogurgan olmayip 40 inda dogurganligin artmista olabiliyor…jinekologum demisti: bir kadinin her ay dogurganligi farklidir diye..

sevindim sen ve kizin adina.. sen guclu kadinsin ustesinden gelecegini dusunuyorum.. kismetse bu dogana kadar kizin yurur.. surekli kucakta olmaz.. tabii gebeligin zor gecebilir, bellide olmaz💞 kac kez tup bebek olup bunun havadan gelir gibi gelmesi mucize gibi birsey💞Allah saglicakla kucagina aldirsin, gebeligin tadini cikar😍
Aralarında 13 ay olacak tontriko. Birbirlerine arkadaş olurlar. Zaten ben hep en başından beri biz ölünce kızımın sığınacağı bir limanı olsun istedim. Hayırlısı böyleymiş demek ki 🙏🏻
Purpplee Purpplee seninde başlığı işgal ettiyoruz, hakkını helal et 🙏🏻

Aralarında 13 ay olacak tontriko. Birbirlerine arkadaş olurlar. Zaten ben hep en başından beri biz ölünce kızımın sığınacağı bir limanı olsun istedim. Hayırlısı böyleymiş demek ki 🙏🏻

İnşallah hamileliğin kolay konforlu geçer. ☺️ Uykuya alışmadan tek sefer de bitireceksin 💕🥰 güle güle büyüt inşallah

Hiç mühim değil,hayatta güzel şeyler de oluyor diyorum ben de bu arada 😌

Back
X