Linç yemeye geldim, hazırım

Merhabalar hanımlar, çekişmeli boşanma davası sonucu kusursuz bulunup tazminat hakkı elde ettim,geçenlerde yazmıştım.Gerekceli karar da çıkmış, avukatıma vekalet ücreti,oğluma birikmiş nafaka,dava masraf ücretleri (yaklaşık 11 in) ödeyeceği yazıyor tazminat harici.Ve ben kahretsin diyorum.Evlilikte ex in yükünü öyle ustlenmisim bunu görev bilmisim ki şimdi bu meblağları gördükçe karnına ağrılar gidiyordur diye düşünüp üzülüyorum.Sonra bana yaptıklarını ve beni evlilikte mahrum bıraktıklarını getiriyorum aklıma silkiniyorum.Gel gitlerim normal mi yoksa ben mi anormalim.Bu adama niye acıyorum,yoksul bir çocukluk geçirmiş çocuklara olan hassasiyetimden mi acaba niye acıyorum en ağır şeyleri yazın kendime geleyim 😔
Gayet normal. Benzer bi durumda benzer duygu hissetmistim. O tamamen icinizdeki ogrenilmis gereksiz sorumluluk vb hislerle alakali. Gelir gider sonrada hic gelmez o his merak etmeyin.

Sizin konularınızı biliyorum. Benim düşüncem bu konuda psikolojik destek almalısınız, haddime değil ama çok sağlıklı düşünemiyorsunuz gibi geliyor. Yazdıklarınız yaşadıklarınız çok üzücü ama sanki karşı taraf bir adım atsa hemen unutuverecekmişsiniz imajı çiziyorsunuz bana hep. Bunca şeyden sonra hala onun için üzülmek ne bileyim vicdanla açıklanmıyor bence..

Şöyle yaşadıklarınıza bir daha bakın, hatırlamaya ihtiyacınız var belli ki; 11 bin mi eder, kaç eder?
İyi bir hatırlatma oldu. Neler yaşamışsın yavrum sen yaa. Psikolojik tedavi aldınız mı bununla ilgili. Balık baştan kokmuş ama sen başka erkek yokmuş gibi çocuklu borçlu adama kendini heba etmişsin.

Plansızdı bugsbunny. Çocuğuma bir kardeş istiyordum ama en azından bir yürümeye, konuşmaya başlasın diyordum. Ben 5 tüp tedavisi ile hamile kaldım. Nasılsa normal yoldan kalamıyorum diye korunmadım. Şu an korku var 🙁 Nasıl olacak, nasıl büyüyecekler. İkisine birde yetebilecek miyim diye.

Bir de benim yaşımda (43) var papatya. Belki de bu çocuğuma kardeş yapabilmek için son şansımdı zaten. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşAllah. 🙏🏻 sana da teşekkür ederim 😘
Allah dağına göre kar verir. Bakar büyütürsünüz birlikte. Sağlıklı olsun da. 2 sene zorlanır rahatlarsın.

Sizin konularınızı biliyorum. Benim düşüncem bu konuda psikolojik destek almalısınız, haddime değil ama çok sağlıklı düşünemiyorsunuz gibi geliyor. Yazdıklarınız yaşadıklarınız çok üzücü ama sanki karşı taraf bir adım atsa hemen unutuverecekmişsiniz imajı çiziyorsunuz bana hep. Bunca şeyden sonra hala onun için üzülmek ne bileyim vicdanla açıklanmıyor bence..
O zaten boşanmak istemeyen taraf,yani dönmek istesem kapı hep açık.Yok öyle değil asla yaşanılanlar unutulmaz.Ondan nefret ederek dava açmadım mantığım bana onunla sonumuz olmadığını gösterdi ve çıktım.Duygusal değilim bu konuda.Ben hep veren taraf oldum karşı taraf acınası taraf oldu,vermeye alisikken almak garip geliyor sorun burada sanırım

İyi bir hatırlatma oldu. Neler yaşamışsın yavrum sen yaa. Psikolojik tedavi aldınız mı bununla ilgili. Balık baştan kokmuş ama sen başka erkek yokmuş gibi çocuklu borçlu adama kendini heba etmişsin.
Aynen öyle malesef.Oraya sığmayan şeyler de var aklıma geldikçe nasıl katlanmisim diyorum.41 yaşında adam risk almaz dürüst olur sandım.Bir ton vaatlerde bulunmuştu, evlilikte hatirlatinca dedi ki ben ikna için her şeyi söylerim sen ergen mıydın inandın.Bu evlilikten çok dersler çıkardım lafa değil icraate bakacaksın ve denginle olacaksın

Aynen öyle malesef.Oraya sığmayan şeyler de var aklıma geldikçe nasıl katlanmisim diyorum.41 yaşında adam risk almaz dürüst olur sandım.Bir ton vaatlerde bulunmuştu, evlilikte hatirlatinca dedi ki ben ikna için her şeyi söylerim sen ergen mıydın inandın.Bu evlilikten çok dersler çıkardım lafa değil icraate bakacaksın ve denginle olacaksın
Vay şeref yoksunu haysiyetsiz pislik herif. Ama bu onun yanına kar kalmaz merak etmeyin. İlahi adalet onu aynı onun gibi biriyle sınar. Bu adamdan baba da olmaz. Çocuğu da göstermeyin pis herif.

Linclenecek bir durumunuz yok bu yaptiginiz sadece kendinize zarar. Ben genel olarak insan iliskilerimde vicdanima bakarim. Vicdanininiz rahatsa onunuze bakin derim.

Ben çok empati kuramiyorum bu durumda.
İyi insan olsaymis sizi ve çocuğunuza bunu yasatmasaymis.
Tek üzüldüğüm bu durumda böyle babası olduğu için çocuğum olur.

Ben çok empati kuramiyorum bu durumda.
İyi insan olsaymis sizi ve çocuğunuza bunu yasatmasaymis.
Tek üzüldüğüm bu durumda böyle babası olduğu için çocuğum olur.
Yaşadıklarımı baştan sona kendime hatirlatinca ben de üzülmeyi bıraktım artık, kendi düşen ağlamaz.Esas oğluma üzülmem gerekiyor ne istediğini bilmeyen babası yüzünden aile içinde buyuyemeyecek

Tazminatın resmi açıklaması nedir bilemem ama mantığa göre doğum yapan bir kadın kariyerinden, çalışma potansiyelinden, yaş haddi olabilecek iş durumlarından ötürü en az 2-3 yıl kaybediyor. Çocuk sayısına göre bu zaman artıyor. Hatta belki ev idaresini yürütmek için ya da eş istemiyor(!) diye hiç çalışmayabiliyor. Boşandıktan sonra
ticari-maddi açıdan kayıp olan yıllariyla, çalışıp tecrübe kazanamamış ya da elindeki zanaati unutmaya yüz tutmuş , sosyal çevresini kaybetmiş veyahut iş networkunu yitirmiş bir kadın .. Tazminat nafaka bla bla alsın ya. Alsın. Çünkü o da hane idaresini gözetti. Kendinden feda etti. Kaldı ki 11 bin TL bin dolar bile etmiyor. Bu zamanda çok bı meblağ değil. Umarım herşey gönlünüzce olur.

Tazminatın resmi açıklaması nedir bilemem ama mantığa göre doğum yapan bir kadın kariyerinden, çalışma potansiyelinden, yaş haddi olabilecek iş durumlarından ötürü en az 2-3 yıl kaybediyor. Çocuk sayısına göre bu zaman artıyor. Hatta belki ev idaresini yürütmek için ya da eş istemiyor(!) diye hiç çalışmayabiliyor. Boşandıktan sonra
ticari-maddi açıdan kayıp olan yıllariyla, çalışıp tecrübe kazanamamış ya da elindeki zanaati unutmaya yüz tutmuş , sosyal çevresini kaybetmiş veyahut iş networkunu yitirmiş bir kadın .. Tazminat nafaka bla bla alsın ya. Alsın. Çünkü o da hane idaresini gözetti. Kendinden feda etti. Kaldı ki 11 bin TL bin dolar bile etmiyor. Bu zamanda çok bı meblağ değil. Umarım herşey gönlünüzce olur.
11 bin +60 bin tazminat.
İnşallah teşekkürler ❤️

11 bin +60 bin tazminat.
İnşallah teşekkürler ❤️
Yani az bile bence bu ne ki. Odeyemeyecegi bi meblağa hüküm verilmez zaten. Herkes alirken normal bi sen mi almayacaktin. Kaybolan yillarin degerinin yanında ne ki bu. Cocuk var ortada verecek tabi nasi olacak baska. O sana kanmasaydin diyomus ya kendi de uyanik olup evlenmeseymis o zaman.

Yani az bile bence bu ne ki. Odeyemeyecegi bi meblağa hüküm verilmez zaten. Herkes alirken normal bi sen mi almayacaktin. Kaybolan yillarin degerinin yanında ne ki bu. Cocuk var ortada verecek tabi nasi olacak baska. O sana kanmasaydin diyomus ya kendi de uyanik olup evlenmeseymis o zaman.
Aynen öyle,o karşıma cikmasaydi belki mutlu olacağım başka biriyle evlenip bosanmiyor olacaktım, Çocuğum aile ortamında büyüyecekti belki.Adamla evlendik sanki zorla kaçıp gelmişim gibi tavırlar, tartışmalarin birinde de dedi ki evlilik bana göre değilmiş.E üçüncü evliliğinde mi anladın bunu dedim.Evlilik ona göre değil evet bunu beyni idrak etmiş olmalıydı önceden.Sirf para için evleniyor ama sonunda daha çok batıyor

Back
X