linç yemeye hazırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
şimdiden yazıp 15nde mutlaka paramı bekliyorum daha fazla bekleyemem diye hatırlatma geç ve taviz verme sakın
söke söke al

Linclik bi sey var. Konu açtı. Para istiyor vereyim mi dedi. Toplandık hepimiz. Verme diye yalvardık. Dinlemedi gitti verdi parayi.
Allah iyiligini versin boleyn ;)
Simdi soruyor vermez mi parayi diye
E vermez yani. Dost aci soyler bizimki o hesap

Ömrünü adayacagina olan parana oldu. Linc yiyecek bisey yok. Ortada iyi niyet vardi. Bosa cikmasina üzüldüm birdaha ihtiyaci oldugunda yine güzellikle yaksacaktir. Bundan sonrasi icin akilli olun duygunuza yenilmeyin.

Borç isteme mesajları delil sayılmaz diye biliyorum, ben de yazabilirim buradan 6 trilyon borç istiyorum diye, para elden verildiyse ispat edilmesi zor, üstelik adam mesleği icabı kanunları biliyor bir şey tutturamazsınız, insafına kalmış ki ben de arkadaşlar gibi düşünüyorum o para gelmez gibi görünüyor, çirkinleşirim demişsiniz, adamın işine gelir.
Mesleği herşeyi kaldırabilcek bi meslek değil. Rezil olmaktan korkmaz mı yani? Ailesine ya da çalıştığı kuruma? Bu kadar fazla parayı onun insafına bırakmak istemiyorum, böyle bi aptallık üstüne parayı alamazsam kaldıramam bunu

Şu parayı almam için yardım edin ne söyleyebilirim ne yapabilirim, paramı alıyım ondan sonra döversiniz söz :KK43:
Mesajlar kanıt sayilir mi. ?Kanun bu konuda nasıl işliyor. bugün bir avukata sorun bir uğrayın akil isteyin. Ona göre bir yol cizmek lazim. Mesajlar kanıt olsa bile mahkeme ne zaman sonuclanir bilemem. Ailenin haberi yoktu sanırım bi de o var.

burda herkes akıl soruyor ama herkes kendi bildiğini okuyor. ben bu senaryoyu izledim bütün hesaplarını gördüğünde kalbi senin için atmayacak demiştim eski konunuzda. ama neyseki paranızdan olarak bitirdiniz bu serüveni o kadar borç içinde yakanıza daha fazla yapışıp sizi kullanmadığına şükredin. bir musibet bin nasihattan iyidir derler ya, siz de herkesin sakın verme demesine rağmen tutup verdiniz ve yaşayarak öğrendiniz. giden paranız olsun şükredin ve o paradan umut beklemeyin.

Mesleği herşeyi kaldırabilcek bi meslek değil. Rezil olmaktan korkmaz mı yani? Ailesine ya da çalıştığı kuruma? Bu kadar fazla parayı onun insafına bırakmak istemiyorum, böyle bi aptallık üstüne parayı alamazsam kaldıramam bunu
Ne is yapiyor bu sahis?

Sizin eski konularınızı bilmiyorum ama okuduğum yorumlardan anladığım, boşanmış ve sevgi arayışında biri olduğunuz. Bu boşluktan dolayı, işte böyle zor durumlara düşüyorsunuz. Yapmayın gözünüzü seveyim, muhtemelen kumar tutkusu yüzünden boşanmış biri ile nasıl böyle hayaller kurabildiniz? Allahtan adam sizi kendinden kurtarmış. Şükredin, inşallah paranızı da alırsınız ama ocak ayına vs ötelemek istemesi bana ödemeyecek ya da süründüre süründüre parayı ödeyecek izlenimi verdi.

Mesajlar kanıt sayilir mi. ?Kanun bu konuda nasıl işliyor. bugün bir avukata sorun bir uğrayın akil isteyin. Ona göre bir yol cizmek lazim. Mesajlar kanıt olsa bile mahkeme ne zaman sonuclanir bilemem. Ailenin haberi yoktu sanırım bi de o var.
Evet ailemin haberi yok. Öğrenseler reddederler beni. Onu korkutmam lazım öyle istemem lazım parayı, ailem bilmiyor geri yerine koymam lazım parayı hemen gönder desem ya da ailene söylemek zorundayım desem offf offff

Sizin eski konularınızı bilmiyorum ama okuduğum yorumlardan anladığım, boşanmış ve sevgi arayışında biri olduğunuz. Bu boşluktan dolayı, işte böyle zor durumlara düşüyorsunuz. Yapmayın gözünüzü seveyim, muhtemelen kumar tutkusu yüzünden boşanmış biri ile nasıl böyle hayaller kurabildiniz? Allahtan adam sizi kendinden kurtarmış. Şükredin, inşallah paranızı da alırsınız ama ocak ayına vs ötelemek istemesi bana ödemeyecek ya da süründüre süründüre parayı ödeyecek izlenimi verdi.
Tabi gördü karşısında salak birini borcu ne kadar erteleyebilirsem o kadar iyi dedi.

Bütün kadınlar aynıyız sanırım. Bu adam çok kötü boklar yemiş ama benim umrumda değil onu düzelteceğim ben sadece sevgisini istiyorummmm :KK200:

Al sana sevgi. Gerçek hayat bizim düşündüğümüz gibi değil işte.

400bin borcu sanki sokaktaki aç çocukları doyuyarak yapmış gibi adama tapmalar falan. Kendinize gelin biraz. Sizin için kim bilir ne emeklerle kazanılmış ne kadar değerli bir paraydı o. Hiç mi kendinize acımadınız? 400bin borcu olan için sizin verdiğiniz paranın ne değeri var?

Paranız artık savcı beyin insafına kalmış. Engelleri falan kaldırın her yerden. Sürekli paraya ihtiyacınız olduğunu çok zor durumda olduğunuzu anlatan mesajlar atın. Zaten tavırların beni şöyle kırdı böyle oldum atlatamıyorum bir de üstüne parasızlık çektirme bana falan filan diyerekten vicdan yoluyla alın parayı. Başka yolu yok. Tehditler vs.işe yaramaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X