- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
O 6600 benim için çok fazla ama. Bigün evlenirsem diye bi kenarda tuttuğum paramdı. Bu kadar mı vicdansız? Ne şartlarda verdiğimi biliyor, ailemin haberi olmadığınıda biliyor. Ama sonuçta ailesi bilinen insanlar, babam abisini uzaktan tanıyor, bu kadar çirkinleşmek istemiyorum ama eğer 15inde vermezse bunlara başvurmak zorunda kalırım. O kadar parayı onda bırakacak kadar zengin değilim ki olsam bile ondan alır gider ihtiyacı olan insanlara veririm daha iyi. Ayın 15inde tekrar yazıcam msj, daha sert bi dille. Maaşı 12 bin olan birinin benim paramı verebiliyor olması lazım, bikaç ay az gitsin kahve içmeye
Adamin annesi babasi ne yapacak saniyorsun? Onlar kendi ogullari ne mal olduklarini bilmiyorlarmi sanki? Burda evli olan gelinler sikayetlendiginde bile oglunu hakli görüyorlar. Seni dogru düzgün tanimayan annesi babasi, seni mi hakli bulacaklarda? Ogullarini hakli görürler. "Vermeseydin parayi" diyerler ve onlar daha çirkin olup, iftirayi basarlar.
Bunlari tek paklayan sey, bir mahkeme davasi olur. Ki Türkiyede sartlarinda her zaman adalet yerini bulmuyor, üstüne çok üzün sürer.
Ve açikçasi ben adamda bir hata bulmuyorum. Burda herkes sana para yollama dedi ve israr ile yolladin. Her yerinden belliydi dolandirici diye. Aklini bu kadar peynirli ekmek ile yersen, baska insanlarda bu durumdan nemalanmaya çalisirlar. O 6bin lirarnin üzerine bir bardak soguk su iç.
Ve aklinda kalsin ilerisi için, sevgi satin alinabilecek birsey degil. En kötü ihtimalde bile minettar olmak, sevgi degildir. Geçmis olsun.