linç yemeye hazırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Önceki konunda bu adama evlenip ayrıldığı ve sizi yargılamayacağı için kumar oynamasına rağmen sıcak bakmıştınız. Boşanmış olmayı bir eksiklik olarak görmeyip kendinize gereken değeri vermelisiniz ki bu ne olduğu belli adam gibileri hayatınıza alma hatasında bulunmayın bundan sonra.

O 6600 benim için çok fazla ama. Bigün evlenirsem diye bi kenarda tuttuğum paramdı. Bu kadar mı vicdansız? Ne şartlarda verdiğimi biliyor, ailemin haberi olmadığınıda biliyor. Ama sonuçta ailesi bilinen insanlar, babam abisini uzaktan tanıyor, bu kadar çirkinleşmek istemiyorum ama eğer 15inde vermezse bunlara başvurmak zorunda kalırım. O kadar parayı onda bırakacak kadar zengin değilim ki olsam bile ondan alır gider ihtiyacı olan insanlara veririm daha iyi. Ayın 15inde tekrar yazıcam msj, daha sert bi dille. Maaşı 12 bin olan birinin benim paramı verebiliyor olması lazım, bikaç ay az gitsin kahve içmeye

sizinle tanışır tanışmaz para isteyen bir adam için neden hala "madem düşüncen buydu anneni anlat dedin" diye dert yanıyorsunuz ?
zaten adam olsa sizden para istemezdi bu şekilde.
ayrıca parayı alır almaz ilgilsi sönmüş. siz yazınca da zor durumdayım havası yaratmış.
bizim oralarda böyle kaybedilen paralar için "akıl kirası" derler.
sizin kiranız da 6600 tl imiş.
siz buz gibi bir su için.

Büyük borçları olan bir adam size borcunu ödemez, eline o kadar para geçerse bankaya olan borcunu kapatır.
inşallah yanılmam ama o paranın geri ödenmesi hiç mümkün görünmüyor.

O 6600 benim için çok fazla ama. Bigün evlenirsem diye bi kenarda tuttuğum paramdı. Bu kadar mı vicdansız? Ne şartlarda verdiğimi biliyor, ailemin haberi olmadığınıda biliyor. Ama sonuçta ailesi bilinen insanlar, babam abisini uzaktan tanıyor, bu kadar çirkinleşmek istemiyorum ama eğer 15inde vermezse bunlara başvurmak zorunda kalırım. O kadar parayı onda bırakacak kadar zengin değilim ki olsam bile ondan alır gider ihtiyacı olan insanlara veririm daha iyi. Ayın 15inde tekrar yazıcam msj, daha sert bi dille. Maaşı 12 bin olan birinin benim paramı verebiliyor olması lazım, bikaç ay az gitsin kahve içmeye

alis'in harikalar diyarında yaşıyor gibisiniz. çirkinleşmek istemem diyorsunuz hala.
hayatınızın böyle bir anında kaya gibi sertleşmezseniz yarın öbür gün başkasına 66600 vereceksiniz haberiniz olsun.

Büyük borçları olan bir adam size borcunu ödemez, eline o kadar para geçerse bankaya olan borcunu kapatır.
inşallah yanılmam ama o paranın geri ödenmesi hiç mümkün görünmüyor.
o adam borcunu da kapamaz bence o parayla, yer içer ezer. borcunu kapama derdinde olsa çalışır çabalar, millete salça olmaz.

Ben olsam düşünemem böyle.
Giden paraya ayrı, elin kumarcısının benim sayemde 1 ay rahat etmesine ayrı üzülürüm.
açıkçası bu saatten sonra vermeyeceği para için adamla muhattap olduğuna değmez. hakkımı helal etmem o ayrı 😂

o adam borcunu da kapamaz bence o parayla, yer içer ezer. borcunu kapama derdinde olsa çalışır çabalar, millete salça olmaz.
Arkadaşımın eşi de öyle. Adam dünyaya borçlu. Eline 3 kuruş geçince gidip en pahalı viskiyi alıyor. Hani en iyi ihtimalle dedim 😄

Linclik bir sey yok ki. 6600 liraya birini tanimis oldunuz iste,azicik pahali ama olsun,butun omrunuzu de vermis olabilirdiniz neticede. Gecmis olsun
Linclik bi sey var. Konu açtı. Para istiyor vereyim mi dedi. Toplandık hepimiz. Verme diye yalvardık. Dinlemedi gitti verdi parayi.

Linclik bi sey var. Konu açtı. Para istiyor vereyim mi dedi. Toplandık hepimiz. Verme diye yalvardık. Dinlemedi gitti verdi parayi.
Ben konuyu açtığımda ona çoktan tamam veririm demiştim. O yüzden geri dönüşü olmadı. Zaten yeterince kötüyüm lütfen bu kadar acımasız olmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X