Beş de çok az maaşı ne kadar ki?Hiç zor geçmedi. Aglayacagım fln sanıyordum ama çok güçlüydüm. Onun elleri titriyordu bembeyaz olmuş suratı. Nafakayı söyledim diye bana ters ters davrandı ben yazdıracaktım zaten dedi. Protokol ben hazırlamadım Ordan yazdılar dedi
Boşanmadan vazgeçebilirsiniz diye verilen bir süre var ve tebligatların elinize ulaşması için. Eğer bu süreyi beklemek istemiyorsanız dilekçe ile başvurup direk işlemleri yaptırabiliyorsunuz diye biliyorum.Herkese merhaba bugün duruşmam vardı 16sı. İmza attık nafaka da eklettirdim temsili 5 bin tl yazalım dedi.. ama cıkarken 1 ay sonra tekrar gelmeniz lazım yoksa boşanma gerçekleşmez dedi yani kimliklerimi değişteireniyorum bu 1 ay neden oluyor biliyormsnz ? Neden hemen boşanmış sayılmıyoruz?
Herkese merhaba bugün duruşmam vardı 16sı. İmza attık nafaka da eklettirdim temsili 5 bin tl yazalım dedi.. ama cıkarken 1 ay sonra tekrar gelmeniz lazım yoksa boşanma gerçekleşmez dedi yani kimliklerimi değişteireniyorum bu 1 ay neden oluyor biliyormsnz ? Neden hemen boşanmış sayılmıyoruz?
+1 gerçekten çok azBeş de çok az maaşı ne kadar ki?
Bilerek almıyor ki adam buna vay be ne tok gözlü kadını kaçırdım deyip pişman olup geri dönsün, yoksa beş bin nafaka yazdırıp kimlik değişme derdine mi düşer insan, önemli soru diyor bir de hee çok önemli çocuğun rızkından bile önemli.Doğru söyle hiç imzalamazsam boşanmayız diye mi düşünüyorsun
Of ne kadar uzun işler bunlar ya evlenmek daha kolayTaraflardan birisi vazgeçerse diye o süre, beklemek istemiyorsanız beraber mahkeme kalemine giderek temyiz hakkımızdan feragat ediyoruz kararın kesinleşmesini istiyoruz diye dilekçe verirseniz aynı gün kesinleşir, gitmek istemiyorsanız dosyayı kontrol edip kararı tebliğ ettirin (genelde hemen çıkarmazlar) tebligatı aldığınız tarihten itibaren verdikleri süreyi saymaya başlayın süre dolduğunda kaleme gidip kesinleşme şerhi yazmalarını isteyin yazdıklarında karar kesinleşmiş olur, kesinleşmeden sonra nüfus müdürlüklerine bildirim yaparlar kimlik değiştirmeniz için.
Kolayca evlenıp doğru adamı bulamayanlar uğraşıyor işteOf ne kadar uzun işler bunlar ya evlenmek daha kolay
eheheeh öyle vallaOf ne kadar uzun işler bunlar ya evlenmek daha kolay
Yani senin gibi hasta birine yol göstermek gibi olmasın da boşandınız boşanmış da sayıldınız o süre de taraflardan biri itiraz edebiliyor o durumda da yine boşanırsınız zaten burdan dönmez daha o iş hemen de kimlik değişmiyor karar gelince alıp değişeceksinizHerkese merhaba bugün duruşmam vardı 16sı. İmza attık nafaka da eklettirdim temsili 5 bin tl yazalım dedi.. ama cıkarken 1 ay sonra tekrar gelmeniz lazım yoksa boşanma gerçekleşmez dedi yani kimliklerimi değişteireniyorum bu 1 ay neden oluyor biliyormsnz ? Neden hemen boşanmış sayılmıyoruz?
Anlaşmalı boşanmak daha kolay:) En azından benim için öyleydi ya da boşanıyorum sevincinden bana öyle geldi:)))))Of ne kadar uzun işler bunlar ya evlenmek daha kolay
Mükemmelsin bence bu forum sana çok iyi geldi.Hiç zor geçmedi. Aglayacagım fln sanıyordum ama çok güçlüydüm. Onun elleri titriyordu bembeyaz olmuş suratı. Nafakayı söyledim diye bana ters ters davrandı ben yazdıracaktım zaten dedi. Protokol ben hazırlamadım Ordan yazdılar dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?