Herkese merhaba bugün duruşmam vardı 16sı. İmza attık nafaka da eklettirdim temsili 5 bin tl yazalım dedi.. ama cıkarken 1 ay sonra tekrar gelmeniz lazım yoksa boşanma gerçekleşmez dedi yani kimliklerimi değişteireniyorum bu 1 ay neden oluyor biliyormsnz ? Neden hemen boşanmış sayılmıyoruz?
Kanunen hakimin kesinleşmiş kararı yazma süresi 1 aydır
Ama genelde 1 ayı bulmadan yazıyorlar ( Uyaptan takip edebilirsin + sms bilgilendirmesi açarsan yazıldığı an haberin olur )
Kesinleşmiş karar çıksa dahi hala boşanmış sayılmıyorsun maalesef :)
Birde üstüne istinaf süresi var 14 gün
Kesinleşmiş karardan sonra 14 gün başlar
Ya bu süreyi beklersiniz
yada 2 tarafta istinaftan feragat ettiğine dair dilekçe verip kesinleşmiş kararı elden tebliğ alır. Şayet bu olursa kalem bir kaç gün içinde nüfusa bildirim yapıyor ve artık kimliğini hemen değiştirebilirsin
Boşanma davamı açtıktan sonra , bak duruşma değil dava açılışından sonra 1.5 ay sonra yeni kimliğimi elime almıştım
Boşanmada tek rakibim türk hava yolları
Evet ya boşanmak isteyen erkek oluyor aldatanda o ama
Benim eski eşimde ağlamıştı bana sarılıp
Çok tuhaf olmuştum oysa boşanmak için canını verecekti
Amcamın kızı bosanirken onun eski eşinin de gözleri dolmuş ağlamış vs
Herkese merhaba bugün duruşmam vardı 16sı. İmza attık nafaka da eklettirdim temsili 5 bin tl yazalım dedi.. ama cıkarken 1 ay sonra tekrar gelmeniz lazım yoksa boşanma gerçekleşmez dedi yani kimliklerimi değişteireniyorum bu 1 ay neden oluyor biliyormsnz ? Neden hemen boşanmış sayılmıyoruz?
5 bin TL çok az çocuk için ayrı kendin için ayrı ayrı nafaka istemedin mi
Bezi giyimi ilacı maması 5000 TL asla yetmez
Çok mu az kazanıyor gerçi bazısı 100 tl de olsa vermiyor
İtiraz ederim boşanma olmaz diye hayale kapılma eşin vazgeçmediği sürece dava düşmez sadece cekismeliye döner o kadar
Erkekler bosaninca bosandiklarini anlarlar. 3-5 gune gecer, keyif yapmaya baslar. Anlasmali bosanmalarda nafakayla beraber okul masrafi, saglik masrafi, psikolojik destek masrafi, tatil masrafi gibi aslinda belinizi bukecek 18 yasina kadar cocugun ihtiyaci olabilecek herseye katilim oranini yazmak dogru olur. Hos orada yazdi diye de tikir tikir odenmeyebilir. Icrayla almaya calismak falan. Zor isler.