Lindsay Lohan başörtüsü tasarladı

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
34.859
29.780
60
Bir süredir Müslüman olduğu yönünde haberler çıkan ünlü oyuncu Lindsay Lohan, sosyal medya hesabından başörtüsü ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaşıp "Yeni moda koleksiyonu yolda" notu düştü


8236540.jpg




2015 yılında Kur'an-ı Kerim'le görüntülenen Lindsay Lohan, geçtiğimiz aylarda da ülkemize yaptığı ziyaretlerde başörtüsüyle objektiflere yansımıştı.

İlk olarak Suriyeli sığınmacılarla bir araya geldiği Gaziantep'te başörtüsüyle objektiflere poz veren ünlü yıldız, ilgi duyduğu İslami felsefeyi hayatının yanı sıra moda dünyasına da adapte etmeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz ay İngiltere'de katıldığı bir televizyon programında Londra'daki Heathrow Havalimanı'nda başörtüsü nedeniyle ayrımcılığa uğradığını açıklayan güzel oyuncu, eşarp tasarlama kararı aldı.

8236541.jpg


Yeni markasının müjdesini önceki gün Instagram'dan yaptığı paylaşımla veren Lohan'ın başındaki işlemeli eşarp dikkat çekti.

Tasarımlarından birini paylaşımda görücüye çıkaran güzel yıldız, siyah beyaz fotoğrafının altına da 'Yeni moda koleksiyonu yolda' notu düştü.

Lohan'ın bu paylaşımını gören çok sayıda Müslüman kökenli hayranı, ünlü adeta oyuncuyu mesaj yağmuruna tuttu. Hollywood yıldızının yeni eşarp koleksiyonun satışından elde edilecek gelirin büyük kısmını Suriyeli sığınmacılara bağışlayacağı konuşuluyor.
posta.com.tr
 
X