Linguist'in Diyet Günlüğü

eweetttt sporumuzuda yaptık:)) 1,5 saat tempolu yürüyüş...
akşam içinde semizotu salatası yaptım..belki birazdan karpuz yeriz ....

melabaaaa günlük:3: güzel bi kahvaltı yaptık:)) ben pancake eşimde 'v for vendetta' filminin yumurtalı ekmeklerinden yaptı:1: ama ben pancake yemedim:))
kahvaltı öncesi bitki çayımızı içtik.. 1 dilim yumırtalı ekmek,2 küp ezine peyniri, domates-salatalık,1 tatlı kaşığı kahvaltılık sos,az maydonoz şekersiz açık çay :)))

öğle yemeğinde yediklerimiz: baharatlı tavuk ızgara,köz patlıcan salatası,yoğurt

Son düzenleme:
ara: karpuz(baya bi yidim:)

akşam:cevizli salata(gavurdağı)

birazdan eşimle yürüyüşe çıkcaz:))

günmaydın günlükk:3: dün akşam 1,5 saat tempolu yürüyüş yaptık aralarda koştuk .... eve gelince 1 tane şeftali yedim....

eşimi gönderdim tekrar uyurum diyodum ama kahvaltı hazırlarken açıldı uykum... karışık bitki çayımı yaptım bende bitsin kahvaltı hazırlarım

kahvaltım:1 yumurta,1 kırmızı-1 yeşil biber ve 2 ince dilim kaşardan oluşan omlet,1 küp ezine peyniri, 3 zeytin, domates,salatalık, 1 dilim beyaz ekmek

ew işi yapıyorum biraz mola verdim:))yediklerimi de yazayım dedim..

ara:2 kırmızı erik bitki çayı

öğlen:1 tabak semizotu(içine 1 yemek kaşığı bulgur koydum),1 kase yoğurt

şimdide maden suyu içiyorum

günaydın günlük:3: dün sporumu yaptım ramp it up ...sonra kursa gidicem için atıştırdım biraz dönüncede meyve yedim....

bugün uyanınca suyumu ve bitki çayımı içtim:)))

kah:biberli omlet,1 incecik dilim kaşar,2 küp ezine peyniri,1 domates-salatalık,1 dilim tahıllı ekmek,2 zeytin biraz zeytinyağı

ew işi yapmam lazım pofffff :ssz:

günaydın günlük:3: dün sporumu yaptım ramp it up ...sonra kursa gidicem için atıştırdım biraz dönüncede meyve yedim....

bugün uyanınca suyumu ve bitki çayımı içtim:)))

kah:biberli omlet,1 incecik dilim kaşar,2 küp ezine peyniri,1 domates-salatalık,1 dilim tahıllı ekmek,2 zeytin biraz zeytinyağı

ew işi yapmam lazım pofffff :ssz:

ara:2 kırmızı erik

öğlen: büyükk bi kase ton balıklı salata

bugün hiç bi şey yapasım gelmiiyoo ..spor bilee

mutfak dolaplarını sildim düzenledim ve çook yoruldum...
birazdan da spor yapıcam sütlü türk kahvesi 3 fındık ve biraz pestil yiyorum :) enerji için lazım olucak sporda:)
akşama taze fasulye yaptım yanına cacık olur çokk yorgun olmassamda salata:)

slm günlük:3: dün mutfak dolapları kolumu ağrıtınca bugün kalkmak istemedi canım uyanık uyanık yattım 9:30 a kadar:)) sonra kahvaltımı yaptım ortalığı toparlayıp banyoya tuz ruhu döktüm kaçtım:) bi bitmedi şu işler daha camlar silinecek ince işler war :31: bide akşamları kurs war bölünüyoo yoksa bu kadar uzamazdı sanırım..ee bide spor falan da yapınca böle oluyoo neyyseee biter elbet:)

kahvaltıda ne yediim yaziim: 1 dilim tahıllı ekmek,2 küp ezine peyniri,salatalıkdomates,2 zeytin,1 haşlanmış yumurta

ara: şeftali,bitki çayı

öğlen:1 tabak taze fasulye,1 kase yoğurt

şimdide sade türk kahvesi içiyorum birazdan sporumu yapıcam..akşama da barbunya var

slm günlük:)
dün sporumu yaptım ramp it up...akşam barbunya ve yoğurt yedim ara öğün olarakta karpuz....

bu sabah:1,5 dilim tahıllı ekmek, 2 dilim ezine peyniri,kahvaltılık sos,1 zeytin,biraz kekik ve kırmızı biberli zeytinyağı,haşlanmış yumurta

arada yalnızca bitki çayı içtim hala ewi temizlemekteyim..camlarla uğraşıyodum bu günde:(( öğlene barbunya yicem yoğurt kalmamış ewde çıkmaya üşeniyorum salataya da çok üşendim:(( bi dilimde ekmek yerim artık

slm günlük :3: epey zaman geçmiş yine yazmayalı... önce misafirlerimiz vardı sonra ben memlekete gittim ordan kardeşimin yanına geçtim derken 3 hafta geçti ewe gelip yeniden eski düzene dönmek ... 1 haftadır dikkat etmeye çalışıyom ama akşamları cips,kurabiye,kek gibi şeyler yemeye başladım yine 5 gündür sporda yapıyorum yazık olmasın emeklerime:))) 60 olana kadar yok cezalıyım:)))

bugün yediklerim: 1 haşlanmış yumurta,1 dilim 7 tahıllı ekmek,domates,salatalık,sivri biber,4 zeytin bitki çayı

slm günlük :3: epey zaman geçmiş yine yazmayalı... önce misafirlerimiz vardı sonra ben memlekete gittim ordan kardeşimin yanına geçtim derken 3 hafta geçti ewe gelip yeniden eski düzene dönmek ... 1 haftadır dikkat etmeye çalışıyom ama akşamları cips,kurabiye,kek gibi şeyler yemeye başladım yine 5 gündür sporda yapıyorum yazık olmasın emeklerime:))) 60 olana kadar yok cezalıyım:)))

bugün yediklerim: 1 haşlanmış yumurta,1 dilim 7 tahıllı ekmek,domates,salatalık,sivri biber,4 zeytin bitki çayı

dün akşamı zararsız atlatabildik şükürler olsun:)) sporumuda yapıyorum düzenli ohhhhh kendimi bomba gibi hissediyorum :))) bugünde şimdiye kadar iyi gitti sporumuda yaptım akşamıda atlatlık mı tamamdır günlük:))

Back
X