Lipoliz Yaptıranlar Deneyimlerini Paylaşsın

Merhaba canim ozelden merkezin neresi oldugunu yazabilir misin acaba?

Canim basen kisminda dalgalanma falan oldu mu yaptirdiktan sonra ?

Merhabalar, baya olmuş konu konuşalı ama iğneli lipoliz yaptırmak istiyorum, İstanbul'da bildiğiniz güvendiğiniz bir klinik var mı?

Kizlar 56 kg 1. 64 boyum ust bacagim 54 cm 2 kez liploz yaptirmam yeterli olurmu
GENELLİKLE 3- 4 SEANS YAPILIR. AMA İLK İKİ SEANSTA İNCELİĞİNE BAKTIĞINDA YETERLİ GÖRÜRSEN DEVAM ETMEZSİN.doktor seni zaten yönlendiriyor. ÇİFT ENJEKTÖR tek seansta 300 TL ye satılıyor. içeriği fosfatidikolin ve l- carnitine ve taurin le yapılan bir karışım. hiçbir yan etkisi yok. ve etkisi gözle görülür şekilde. ama asla zayıflama için kullanılmaz. sadece zayıflamış fakat bölgesel yağlarını veremeyen kişilerde uygulanır.

N naturel esteetik ahh cok tesekkur ederim cok tatlisin. Maya estetik 6 seans icin 3.600 tl cikardi.
Birde sinirlerin kaslarin gitmesinden korkuyorum
merak etmeyin öyle birşey olmaz. çünkü zaten deri altına 10-13 cm kadar giriyor sanırım zaten işlemi yapan doktorda ona dikkat eder korkacak birşey yok etkili bir yöntem ama kesinlikle diyet ve spor olmalı yoksa hiç faydasını görmezsiniz. 6 seans ücreti biraz yüksek ama sanırım işlem yapılacak bölge genişse enjektör sayısı da arttığı için fiyat yükselebiliyor

Merhabaalaar. Konuyu yeniden hortlattım ama iki gün önce yaptırdım acı olmadı. İğne yerleri bi kaç saat sonra morardı ama mercimek tanesi kadar bile büyük değil yani. Çok az bi otururken falan ağrı oldu o kadar. Herüz ödem var, yan basinlere yaptırdım. 15 gün sonra ikinci seansa gidicem. İnşallah işe yarar

Kac seans gideceksin . Ucret olarak nekadar bide nereye yatirdin istanbulmu

Merhaba aradan uzun zaman gecmis ama bende simdi yaptiracagim icin size danismak istedim , ise yaradimi ? kac seans gittiniz ? Sonucları paylasırsanız cok sevinirim

merhaba ben bugün iğneli lipolizin ilk seansını yaptırdım..göbek ve yan simitler için..öyle korkulduğu gibi bir acı yok..çok ince iğnelerle yapılıyor..zaten yağlı bölge olduğu için fazla bir acı hissetmiyorsunuz..etkisinin 2 hafta sonra görülmeye başlanacağını söyledi doktor..haftada bir uygulama yapılacak..tabii bu arada bol bol su içmemei ve yapabildiğim kadar sporla desteklememi söyledi..yarım saat boyunca evde dans bile etsen faydası olur dedi..gelişmeleri paylaşıcam..bu arada fiyat olarak 4 seans 1200 tl paket fiyatı..normalde tek seans 500 tl miş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…