Hayırlı olsun eminim ki başaracaksınız başarılar ara sıra uğrarım sizeMerhaba arkadaşlar
Kilom 55, boy 158
Ve kilom giderek artıyor. Artık buna dur deme vaktim geldi ve Allahın izni sizlerinde desteği ile bu defa başaracağıma eminim.. Sonuçta diyet kafada biten bişey ve istersek biz neden yapamayalım ki :)
Bana katılmak benimle bu yolda ilerlemek isteyen olursa memnun olurum desteklerinize yardımınıza ihtiyacım var umarım bu defa BAŞARACAĞIMMMMM...
Bal yanlış olmuş zaten ekmeğin içinde şeker var işinize karışmak gibi olmasındaÖğle yemeği yerine geçen kahvaltım
3 dilim hindi füme,
Light peynir,
UNO diyet ekmeği 1 dilim,
1 çay kaşığı bal,
1 haşlanmış yumurta,
1 fincan şekersiz çay
Kuru incir glisemik indeksi 46 yanında kefir yada ayran tüketin ki şekeriniz inip çıkmasın sonda acıkırsınızAra 2 tane kuru incir
Spor güzel tebriklerBugün ilk günüm ve 20 dk ip atlama, leslie hareketleri ile sporumu da yaptım :)
Size tavsiyem kilo verme aşamasında bezelye yemeğin çünkü nişastalı bir gıda10 Eylül c.tesi diyet günlüğüm;
Sabah nescafe
Ara 2 kuru incir
Öğle lipomagnet 1 dilim UNO ekmeği
3 kaşık bezelye yemeği yoğurt
Ara türk kahvesi
Akşam da yoğurt çorbası ve yulaf kepekli krep yemeyi düşünüyorum
Başlangıç kilom 55.1
Hedefim 48
Allahım girdiğim bu zorlu yolda sen bana güç ver, bu defa pes etmiyim. Yemek yemek çok güzel ama istediğin kıyafetin içine girememenin insana verdiği üzüntü yemeğin verdiği mutluluktan daha fazla
Size tavsiyem kilo verme aşamasında bezelye yemeğin çünkü nişastalı bir gıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?