Lipomagnet, Diyet, Spor ile Diyet Günlüğüm

eyllull

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
20
16
11
Merhaba arkadaşlar
Kilom 55, boy 158
Ve kilom giderek artıyor. Artık buna dur deme vaktim geldi ve Allahın izni sizlerinde desteği ile bu defa başaracağıma eminim.. Sonuçta diyet kafada biten bişey ve istersek biz neden yapamayalım ki :)
Bana katılmak benimle bu yolda ilerlemek isteyen olursa memnun olurum desteklerinize yardımınıza ihtiyacım var umarım bu defa BAŞARACAĞIMMMMM...

10 Eylül c.tesi diyet günlüğüm;
Sabah nescafe
Ara 2 kuru incir
Öğle lipomagnet 1 dilim UNO ekmeği
3 kaşık bezelye yemeği yoğurt
Ara türk kahvesi
Akşam da yoğurt çorbası ve yulaf kepekli krep yemeyi düşünüyorum

Başlangıç kilom 55.1
Hedefim 48
Allahım girdiğim bu zorlu yolda sen bana güç ver, bu defa pes etmiyim. Yemek yemek çok güzel ama istediğin kıyafetin içine girememenin insana verdiği üzüntü yemeğin verdiği mutluluktan daha fazla

Akşam 3 kaşık ev yoğurduna 2 salatalık doğradım, 1,5 yemek kaşığı yulaf kepeği karıştırıp yemek niyetine yedim :)
Umarım yarın bol Eksilerim olur

Günaydın
Bugün güne çok mutlu uyandım 1. Günümü başarıyla bitirmenin ve bunun sonunda mükafatını almanın haklı gururunu yaşıyorum tabi ki :))
11 Eylül Pazar kilom: 53.9 giden -1200 gr :))
Sabah 1 fincan nescafe sütsüz şekersiz
1 bardak lahana suyu

Öğle yemeği yerine geçen kahvaltım
3 dilim hindi füme,
Light peynir,
UNO diyet ekmeği 1 dilim,
1 çay kaşığı bal,
1 haşlanmış yumurta,
1 fincan şekersiz çay

Merhaba arkadaşlar
Kilom 55, boy 158
Ve kilom giderek artıyor. Artık buna dur deme vaktim geldi ve Allahın izni sizlerinde desteği ile bu defa başaracağıma eminim.. Sonuçta diyet kafada biten bişey ve istersek biz neden yapamayalım ki :)
Bana katılmak benimle bu yolda ilerlemek isteyen olursa memnun olurum desteklerinize yardımınıza ihtiyacım var umarım bu defa BAŞARACAĞIMMMMM...
Hayırlı olsun eminim ki başaracaksınız başarılar ara sıra uğrarım size

Öğle yemeği yerine geçen kahvaltım
3 dilim hindi füme,
Light peynir,
UNO diyet ekmeği 1 dilim,
1 çay kaşığı bal,
1 haşlanmış yumurta,
1 fincan şekersiz çay
Bal yanlış olmuş zaten ekmeğin içinde şeker var işinize karışmak gibi olmasında

10 Eylül c.tesi diyet günlüğüm;
Sabah nescafe
Ara 2 kuru incir
Öğle lipomagnet 1 dilim UNO ekmeği
3 kaşık bezelye yemeği yoğurt
Ara türk kahvesi
Akşam da yoğurt çorbası ve yulaf kepekli krep yemeyi düşünüyorum

Başlangıç kilom 55.1
Hedefim 48
Allahım girdiğim bu zorlu yolda sen bana güç ver, bu defa pes etmiyim. Yemek yemek çok güzel ama istediğin kıyafetin içine girememenin insana verdiği üzüntü yemeğin verdiği mutluluktan daha fazla
Size tavsiyem kilo verme aşamasında bezelye yemeğin çünkü nişastalı bir gıda

Merhabalar :)
Bayram tatiliydi yaz tatili dönüşü derken diyetin ucu kaçtı tabiki bugün itibari ile yeniden başlamış bulunuyorum
22/09/2016 Kilo; 54

Yediklerim sabah; UNO Light ekmek arasına sadece peynir koyup tost yaptım yanında şekersiz çay
Ara; filtre kahve

Back
X